Valbo

Kom precis hem, har varit med syster i Valbo så nu känner man sig skapligt slut. Hittade inget speciellt men har i alla fall köpt lite julgrejer. Har även hunnit städa och fixa här hemma och nu väntar jag bara på att det ska sluta regna så att man kan ta sig en promenad. För varken jag eller chippen vill ut när det är såhär. Sen ska jag mysa ner mig i soffan och bara ta det lugnt, för imorgon då ska jag upp och jobba. Har två sega dagar framför mig, blir ju själv till sent på fredag kväll, kim åker ju på kryssning imorgon, vilket blir tråkigt. Men jag får försöka hitta på något roligt så jag slipper ha så tråkigt. Ne nu har jag faktiskt inte tid att sitta här längre, måste greja lite med maten, hoppas ni haft en trevlig dag allesammans.
VILL HA VINTER OCH MYCKET SNÖ!!

mat lagning sen promenad..

Vilken dag, idag har det inte hänt mycket här hemma. Har försökt städa och plocka lite men till mestadels har jag legat framför tvn, inte konstigt att man ligger vaken halva nätter. Nu har jag i alla fall fått tid till tatuering, så på tisdag ska jag iväg. Hoppas man inte dör, man får ställa in sig på det värsta för då kan det bara bli bättre. Nu ska jag försöka laga lite mat innan kim kommer hem så han slipper, han har ju fått tagit hand om mig dom senaste dagarna så han börjar nog bli ganska trött på de vid det här laget. Sen får vi se om jag vågar mig ut på en promenad, men tar man bara på sig ordentligt med kläder så ska det nog inte vara några problem och inte tror jag att lite frisk luft skadar så det är nog bara välbehövligt. Nu ska jag se till att börja med maten, hoppas ni haft en bra dag allesammans!!

Tisdag och fortfarande sjuk.

Hej allesammans, nu var det verkligen jätte länge sen jag skrev något. Har helt glömt bort och inte har ja haft så mycket tid heller, jag jobbar ju nästan jämt. Just nu ligger jag och gör ingenting, tänkte att jag skulle kika på en film men det har man ju hunnit blivit så trött på, har ju inte gjort annat sen i lördags. Förstår inte att jag aldrig kan bli frisk någon gång, har legat i feber sen i lördags men det börjar ju kännas ganska bra nu i alla fall för annars blir man ju tokig av att bara ligga inne, man kan ju inte göra något. Det är tur man har lilla Chippen till sällskap i alla fall. Ne nu har jag inte tid med det här, ha det bra allesammans!

RSS 2.0