Ont i hela kroppen!!

Hej allesammans, går dagen var riktigt trevlig synd bara att jag inte var så pigg men vi hade det roligt i alla fall.
Så när jag kom hem och fick krypa ner under täcket somnade jag direkt och vaknade inte fören elva i morse.
Så nu under dagen har jag inte gjort så speciellt mycket, har försökt städat lite och grejat men jag fick sluta för det blev för jobbigt. Så jag la mig här frammför brasan och somnade nästan till.

Jag har så jäkla ont i kroppen men armen gör riktigt ont. Har inte kunnat sova på den på hela natten och nu är det knappt så jag kan ta i den, men jag hoppas att det går över snart. Riktigt jobbigt, så jag längtar inte tills jag ska få nästa spruta. Ne nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för lite senare ska vi till farmor. Ha det bra allesammans!

Fredag 30 oktober

Hej allesammans, la mig precis i sängen för att vila lite innan kvällen. 
Idag har det inte hänt så speciellt mycket, gick upp tidigt för att åka in till sandviken. Jag skulle in och vaccinera mig men nästan precis innan jag skulle åka så ringde dom om jobb så jag åkte in och jobbade några timmar och sen tog sprutan. Det gick bra men var riktigt nervös innan eftersom jag är så rädd för sprutor.
Sen när jag slutade så åkte jag och hämtade syster i stallet innan jag åkte hem. Så när jag kom hem sen så hoppade jag in i duschen och nu håller jag på här och fixar ska snart fixa håret och sminka mig lite. För sen ska jag och frida ta bussen in till Gävle och träffa matilda. Roligt ska det bli!! Ne nu måste jag faktiskt fortsätta här om jag ska hinna innan klockan sex för då ska jag vara i sandviken. Ha det så trevligt allesammans!!

Vill bowla

Frida vi måste bowla någon dag, vi hade det riktigt trevligt den kvällen så det måste vi göra fler gånger!!


Snart sandviken och jobb!!

Nu ligger jag här i sängen och myser. Tänkte vila lite eftersom jag ska åka in till sandviken vid fem tiden.
Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, varit till mormor och hälsat på, sen har jag städat och plockat vilket känns skönt nu såhär efteråt. Så nu när jag är klar med det så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på att göra. Jag tog precis en dusch så nu har jag sminkat mig men håret har jag forttfarande kvar. Men ska fixa det snart och när jag är klar med det har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska äta lite och sen får vi se vad jag hinner innan klockan fem. Nu ska jag vila lite, hoppas ni haft det trevligt idag!!


Onsdag 28 augusti

God morgon, denna natt har jag faktiskt sovit riktigt bra när jag väl somnade. Har inte vaknat något heller så det känns riktigt skönt. Men det tog en liten stund innan jag somnade igår faktiskt så klockan hann bli två innan. Det var då ett under att jag klarade av att kliva upp såhär tidigt idag, rekord! Jag vaknade vid sju och var riktigt pigg men orkade inte kliva upp på en gång så nu ska jag äta lite frukost och fixa. Jag hade tänkt att jag skulle hinna städa iordning här så jag har ju något att göra under dagen, tvätta bilen skulle jag också behöva men vi får se om jag hinner med det. Sen till kvällen blir det jobb. Men nu måste jag faktiskt gå, men jag hoppas ni får en trevlig dag i det soliga vädret!

När ska jag somna!!

Här ligger jag nu under täcket och har det mysigt, men jag ska snart försöka sova.
Under kvällen har jag inte gjort så speciellt mycket jag har bara kikat på tv och suttit vid datorn för att försöka slappna av men det går inget vidare när man har huvudvärk. Just nu känns det som att huvudet ska sprängas.  Så jag hoppas verkligen att det går över snart för annars kommer jag garanterat inte sova bra i natt vilket jag verkligen behöver göra. Jag som trodde man skulle kunna sova riktigt skönt nu när man får hela sängen för sig själv men inte blir det så, här kommer man ligga vaken halva natten och bara fundera. Sen har jag suttit i telefon en bra stund här och pratat med N, en och en halv timmme men det känndes som en halvtimme.
Tack för samtalet! Ne nu måste jag försöka sova, men sov så gott allesammans! God natt.


Tisdag 27 oktober

Hej allesammans nu har jag äntligen kommit hem. i dag har jag varit i valbo och kikat lite, tog med mig katrine och åkte in. Vi blev inte dår så länge, tre timmar kanske för sen skulle vi hämta syster i stallet när vi åkte hem. Och när vi hade gjort de så var det bara att skynda sig hem för att göra sig iordning eftersom mormor fyllde 61 år idag och vi skulle dit och gratta henne. Så jag kan inte påstå att jag varit hemma mycket under dagen. Så hos mormor åt vi och fikade gott och hade det roligt med dom små kusinerna!! Tänk att man kan tycka det är så roligt att träffa dom varje gång trotts att man träffar dom ofta nu för tiden.

Så nu när jag kommit hem ska jag bara ta det lugnt och snart kika på andra avenyn som man inte kan missa.
Så nu har jag krypit ner under en filt och myser här frammför datorn med mig själv eftersom kim inte kommer hit idag, han skulle iväg på kryssning. Men inte gör de något, det är faktiskt riktigt skönt att få vara själv ett tag jag tror jag behöver det just nu. Så nu ska jag passa på att bara tänka på mig själv och ha det mysigt ikväll!
Ne nu måste jag sluta fr nu börjar andra avenyn snart, hoppas ni haft en trevlig dag mina vänner!

Mys frammför brasan!

Jag har nu ätit och fixat lite så nu har jag krypit ner under en filt frammför brasan och tänkte kika på lite tv.
Riktigt mysigt så här tänker jag ligga hela kvällen!! Lite tråkigt när man är själv men förhoppningsvis kommer kim hit men det vat man ju aldrig när det blir. Ne nu måste jag sluta, hoppas ni har det bra!


Lagat mat och städat.

Nu har jag äntligen städat och lagat mat vilket känns skönt, så nu får vi se om syster ska ha skjuts till stallet eller hur det blir. Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte alls lust med det, så jag hoppas verkligen att jag slipper. Inte nog med det så har jag fått fruktansvärt ont i huvudet som jag hoppas går över snart, för jag vägrar ta tabletter. Så nu tänkte jag att jag skulle krypa ner under en filt och vila lite tills mamma kommer hem. 
Så nu är det vilning som gäller, hoppas ni har det bra!!

Varför, varför, varför???

Måndag 26 oktober

Hej allesammans, nu ligger jag i sängen och vilar lite, här i Jädraås regnar det. Vilket är lite trökigt eftersom jag tänkte ta en promenad men jag hoppar över det eftersom det regnar. Det var så skönt att ligga här i värmen och bara ta det lugnt. I alla fall så har det gått bra på jobbet idag, inte alls så stressigt som jag trodde de skulle vara.
Så nu tänkte jag försöka städa lite och laga lite mat innan jag skjutsar syster till stallet för där kommer man ju få vänta i hundra år. TRÅKIGT!!! Men jag får hitta på något eller så åka hem och sen ner och hämta henne igen men det blir ju så jobbigt att åka framm och tillbaka. Sen när mamma kommer hem ska hon få hjälpa mig fäga håret och sen ska jag bara ta det lugnt och vila. Ska bli riktit skönt och inte måste man lägga sig tidigt idag heller för imorgon ska jag inte jobba. Ne nu måste jag fixa lite innan jag blir allt för trött. Ha en fortsatt trevlig dag!


Söndag 25 oktober

Nu har jag kommit hem. Idag har jag jobbat mellan 7.30-12-30 och det är inte lite vi har haft att göra. Vi har haft fullt upp hela tiden, riktigt jobbigt. Och när jag äntligen hade slutat så åkte jag direkt hem.  
När jag satt där helt själv i bilen så kom jag på att kusinerna kanske var hos mormor och morfar så jag åkte direkt dit när jag kom hem. Och där blev jag ett bra tag, men nu har jag i alla fall kommit hem och tänkte ta och vila lite, men först ska jag kika på one three hill som börjar snart. Så nu måste jag sluta. Hoppas ni har haft en bra dag allesammans!


Hemma efter jobb, nu ska jag sova!!!

Hej allesammans, nu har jag komit hem, gjort mig iordning och krypit ner i sängen så nu ska jag snart lägga ifrån mig datorn för att försöka sova. Man måste i alla fall försöka eftersom man ska upp tidigt imorgon och jobba.
Så jag hoppas verkligen att jag får sova inatt, vilket jag säkert inte kommer att kunna göra eftersom du gör som du gör. Jag fattar inte hur du tänker och hur du ens orkar och själv är man så jäkla dum som går på allt hela tiden, jag orkar inte med hur mycket som helst. Att du inte kan förstå det.

Min kväll har varit riktigt jobbig men tiden har ändå gått fort på nått vis. Men jag ska tala om för er att vi har haft jätte mycket att göra sen jag kom till jobbet klockan tre så nu ska det bli riktigt skönt att få sova lite. Jag är lite orolig att inte klockan ska ringa imorgon för ibland gör den inte de. Ne nu måste jag faktiskt sluta med det här och försöka sova. Hoppas ni haft en trevlig kväll allesammans och god natt på er.


Jobb

Nu har jag gjort mig klar och ska snart åka iväg och jobba så ha en trevlig kväll allesammans!!

Lördag 24 oktober

Hej allesammans. Under denna morgonen har jag hunnit fixa lite, jag har passat på att städa och donat lite plus att jag hunnit sova ut vilket jag verkligen behövde efter denna natt. Man kan ju inte påstå att natten har varit bra, jag har vaknat då och då och legat och vridit och vänt på mig och bara funderat så man kan ju inte påstå att man känner sig speciellt utvilad. Så jag hoppas verkligen på att kvällen kommer att gå bra så att man slipper vara helt slut när man kommer hem. Men som det känns nu så kommer kvällen att gå riktigt snabbt eftersom vi har så mycket att göra. Så min kännsla är att jag kommer vara helt slut när jag får sätta mig i bilen för att åka hem.
Och när man väl kommit hem är det bara att försöka sova för imorgon ska jag upp tidigt och jobba så det är bara att försöka sova när man kommer hem så man orkar upp. Ne nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta lite innan jag måste åka, så ha en trevlig dag mina vänner!!

Hemma efter jobbet, nu blir det mys med älsklingen!

Nu har jag äntligen kommit hem, så nu väntar jag bara på att kim ska komma och lägga sig här så vi kan kika på en film och bara ha det mysigt. Kvällen har gått bra och fast det bara var fyra timmar att jobba så känner jag mig trött och frågan är hur det kommer att gå i morgon när jag ska jobba från 15-22 ?. det känns som att jag kommer få sova en stund innan jag åker in imorgon för att jag ska orka med kvällen, det är ju inte lite man ska hinna göra heller. Men i alla fall så har min kväll varit bra tills jag satte mig i bilen och skulle åka hem, fy vad trött jag va, då önskade önskat jag att jag bara kunde knäppa med fingrarna och vara hemma. Men inte är det så lätt, nu ska jag faktiskt mysa med min sötnos som nu ligger här bredvid mig så sov gott allesammans och jag hoppas att ni har haft en trevlig kväll!!   

Fredag kväll och jag ska jobba!!

Nu har jag både ätit och vilat så nu känner jag mig nästan redo för att åka men innan jag åker så ska jag byta om till lite andra kläder, det är tur att det går snabbt så jag är snart på väg. Ju fortare jag kommer dit ju snabbare går tiden och jag får komma hem till min älskling. Jag hoppas verkligen att han har kommit hem då så jag slipper ligga och vänta för det är det värsta som finns. Så nu ska jag ta på mig lite andra kläder och sen bär det av mot sandviken så ha en trevlig kväll allesammans!!

Måste vila!!

Nu har Emil åkte hem och jag har hjäpt mamma med maten plus att jag har städat och grejat så nu känner jag mig ganska trött så jag behöver vila lite nu innnan jag ska till att äta och åka till jobbet. Men med tanke på att det bara är fyra timmar så känns det inte alls speciellt jobbigt att åka in och eftersom kim inte kommer hit direkt när han slutat så slipper han vara själv så länge. Så nu tänkte jag faktiskt att jag skulle krypa ner under en filt och bara slappna av tills maten är klar för då är det bara att äta och sen åka eftersom jag börjar vid fem tiden. Ne nu måste jag faktiskt vila innan klockan blir nå mer så får vi se om jag hinner skriva nå mer ikväll.


Kikar på tv med Emil

Nu har jag varit hos farmor och träffat Emil. Riktigt roligt, han är så gullig sen var det ett tag sen man träffade honom. Farmor skulle gå och jobba vid ett tiden så då tog jag med honom hem till oss för där fanns det inte så mycket att göra. Så just nu sitter vi och kikar på lite tv eller han gör det och jag sitter här och kikar på datorn.
Så idag har vi gjort en massa saker, varit ute och spelat forboll och andra saker men när det började regna så gick vi in och ritade lite och grejade. Ne nu ska jag sätta mig här och kika på lite tv med Emil så han slipper sitta helt själv. Sen ska jag hjälpa mamma med lite mat och göra mig iordning för jobb, dom ringde idag med. Jag som hade velat vara hemma idag och mysa lite men det får bli senare ikväll, eftersom det bara var fyra timmar så tänkte jag att jag kunde åka in och jobba i alla fall så det ska nog gå bra. Igår gick ju tiden så snabbt så det går nog snabbt idag med. Ne nu måste jag sluta, ha det bra allesammans. 
 




Fredag 23 oktober

Godmorgon, hoppas ni sovit gott. Jag har i alla fall sovit riktigt bra.
Nu hade jag tänkt äta lite och bara ta det lugnt innan jag gör mig iordning och sen tänkte jag åka till farmor och farmfar och hälsa på för idag skulle Emil vara där. Så jag åker nog dit när jag blivit klar, för det var ju ett tag sen jag träffa han nu. Sen får vi se vad som händer idag för jag har inte planerat något peciellt men just nu känns det som att jag bara skulle vilja vara hemma och ta det lugnt men vi får se hur det blir. Ne nu ska jag äta lite och sen kila iväg till farmor så ha en bra dag allesammans!!  

Emil !!


Hemma från jobbet så nu ska jag sova!!

Nu allesammans har jag kommit hem, ätit och duschat efter en kväll på jobbet. Tiden gick idag super snabbt men vi hade riktigt mycket att göra. När jag slutade mötte jag upp kim och sen åkte vi hem till Jädraås, riktigt skönt att få komma hem, jag har kännt mig tung i huvudet under kvällen vilket har varit lite jobbigt men det blir nog bättre snart får jag hoppas. Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova, jag blir jätte trött när min äkskling ligger här bredvid och sover så jag ska nog försöka sova jag med. Hoppas ni har haft en trevlig kväll, god natt!!

Nu bär det av mot jobbet.

Nu är jag helt klar för att åka men jag tänkte vänta några minuter till innan jag åker för det går ju ganska snabbt att åka in. Så nu hoppas jag att allt går som det ska och att tiden går snabbt för jag känner redan nu att jag vill hem och mysa. Men tur att klockan inte hinner bli så mycket innan jag kommer hem, för ikväll är jag nog hemma vid kvart i tio kanske om inte tidigare. Så när jag har slutat ska jag ringa kim så att han åker hem med mig, skönt att vi kommer hem sammtidigt så att han slipper vänta på mig där hemma för då lär han då inte få mycket att göra. Ne nu ska jag ta på mig skorna och hoppa in i bilen, sen bär det av mot sandviken. Jag önskar er alla en trevlig kväll och ha det toppen.

Städat klart så snart bär det av mot sandviken

Nu mina vänner har jag städat klart, riktigt jobbigt och tråkigt kan jag säga att det var.
Jag som brukar tycka att det är roligt att städa annars men eftersom man har varit lite stressad för att man ska hinna med så mycket som möjligt så blir det jobbigt att hålla på.

Så nu när jag är klar med det här så ska jag fixa lite mat så att jag hinner få i mig något att äta innan jag åker in till sandviken. Men vad det blir har jag ingen aning om, så vi får se vad det blir för något. Sen hinner jag nog inte göra så mycket mer efter att jag har ätit så jag får göra mig klar och sen åka men om jag inte får några miuter över så ska jag passa på att vila dom minutrarna innan jag åker. Vilket kan behövas. Ne nu måste jag skynda lite.

Torsdag 22 oktober

Hej allesammans! Jag kom precis hem, har varit till sandviken och hämtat syster. Så nu måste jag sätta fart med städningen så att jag hinner. Fick jobba ikväll, inte så länge men det är skönt att det inte var så långt pass. Så mellan 17-21 befinner jag mig i sandviken. Och ikväll tror jag faktiskt att tiden kommer att gå riktigt snabbt, eftersom det är så några timmar jag ska jobba. Fick även jobba på lördag kväll och söndag förmiddag. Så nu vet jag vad min helg kommer att bestå av. Ne nu ska jag skynda mig städa lite så jag hinner klart innan jag ska iväg. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag.

Onsdag 21 oktober

Hej allesammans, jag har nu precis kommit hem, så nu tänkt jag krypa ner under en filt och kanske kika på en film så man får vila lite för vila skulle jag verkligen behöva just nu så man klarar av att hålla sig vaken ikväll.

Igår gick det bra på jobbet men tiden gick riktigt segt så det blev en lång kväll. När jag hade slutat så fick jag ett sms av kim där det stog att han skulle stanna kvar i sandviken och kika på film med hans bror och att han skulle komma hem senare. Så jag åkte inte hem på en gång utan stannade kvar en stund och försökte få med han hem eftersom jag inte vela att han skulle komma hem och väcka mig när jag äntligen har somnat och sen skulle han upp tidigt idag. Efter ett tag så fick jag i alla fall med han hem men klockan var efter tolv när vi gick innanför dörren, så då var det bara att göra sig i ordning och krypa ner i sängen. Gissa om det var sköt!!

Idag har det inte hänt så speciellt mycket, vi har satt på vinter däck på min bil och sen har jag följde med mamma till sandviken för att handla lite mat. Så nu har jag äntligen kommit hem. Ne nu ska jag vila lite, ha det bra allesammans!

Nu bär det av mot sandviken, jobb mellan 15-22

Nu är allt klart och jag är färdig för att åka, så jag ska snart hoppa in i bilen och köra mot sandviken.
Så idag hoppas jag på en bättre kväll, jag hoppas verkligen att den kommer gå snabbare idag för igår gick den riktigt segt måste jag säga. Så idag hoppas jag verkligen att tiden bara rinner iväg. Nu hoppas jag att jag håller mig piggare ikväll när jag ska hem för igår satt jag och var riktigt trött hela vägen hem och det är inte alls roligt.
Ne nu ska jag skynda mig lite. Ha en trevlig kväl allesammans!!


Städat klart så nu ska jag ta en promenad.

Nu har jag städat klart, riktigt skönt att få det klart. Så nu hade jag tänkt ta en liten promenad eftersom klockan inte är så jätte mycket, så jag har ju ganska mycket tid på mig så jag ska nog hinna gå ut lite i alla fall.
Det kan vara bra att få komma ut lite och förhoppningsvis blir jag lite piggare.
När jag kommer tillbaka så får jag hoppas att klockan inte är så mycket för jag vill verkligen inte stressa såhär på slutet, men det ska nog inte ta sån lång stund att duscha och göra sig klar så till två borde jag vara klar tycker jag eller jag hoppas på det i alla fall.. Ne nu ska jag skynda mig så jag hinner. Ha det bra.

Tisdag 20 oktober

Godmorgon allesammans. Idag var man super trött, jag hade kunnat lega kvar i sängen riktigt länge men tvingade mig upp vid åtta tiden. Så under dom senaste två timmarna har jag inte gjort så speciellt  mycket, jag har städat och pockat lite. Jag tycte det var bäst att sätta igång med det på en gång eftersom tiden bara rinner iväg när man väntar på att få åka och jobba så det var lika bra att börja med det i tid så jag hinner göra något annat också.

Så nu medans jag vilar lite ska jag kika på andra avenyn eftersom jag missar det ikväll, så jag passar på att se det nu. Och efter jag har gjort det så ska jag städa lite mer, äta lite mat och sen hoppas in i duschen och göra mig klar. Det hade varit skönt med en promenad eftersom vädret är så härligt så vi får se om jag hinner med det innan jag hoppar in i duschen för det kan då verkligen behövas när man är trött. Ne nu har jag inte tid mer, men ha en trevlig dag allesammans!


Hemma efter en jobbig kväll..

Nu har man äntligen kommit hem, just nu vill jag bara gå och lägga mig men jag måste se klart filmen jag kikar på den är riktigt bra. Kvällen har gått skapligt bra i alla fall, tiden gick inte alls så fort som jag hade hoppats på men jag tog mig igenom det i alla fall och det är ju det som är huvudsaken. Jag som trodde att inställning som jag hade när jag åkte skulle få kvällen att gå snabbare men inte gjorde den det. Sen tog det ju en bra stund att åka hem också eftersom jag är lite rädd av mig så körde jag sakta utifall det skulle vara halt. Men jag kom hem tillslut  så nu ska man snart krypa ner i sängen och mysa med älsklingen, vilket ska bli super skönt. Just nu känns det som att jag kommer somna direkt. Ne nu ska jag göra mig i ordning och sen krypa ner hos älsklingen, hoppas ni haft det trevligt allesammans!! God natt .

Nu bär det av mot sandviken

Nu bär det av mot sandviken, in och jobba lite så nu hoppas vi att tiden bara springer iväg så att jag får komma hem till min älskling snart. Jag känner mig faktiskt redo för att åka iväg nu, har hunnit vila, städa lite i alla fall, en varm dusch och sen gjorde man sig i ordning så nu känns det ganska bra men lite motigt i alla fall. Men denna kväll ska i trotts det bli toppen. Jag tror faktiskt att tiden bara kommer rinna iväg när man väl kommit dit och börjat, så man får hoppas på det bästa så ska nog det här gå helt utmärkt. Nu måste jag fatiskt åka för det tar ju sin lilla tid eftersom det är en liten bit och sen vill man ju vara där lite innan också. Hoppas ni får en toppen kväll !

Jag saknar och älskar dig hjärtat !!


Det ser så härligt ut !


Det blev jobb idag med..

Jag hade verkligen tur att jag inte hade några planer för dagen, för dom ringde nyss om jobb så jag ska åka in och jobba ikväll mellan 15-22 och även imorogn. Det känns jätte skönt att man nu har fått börja jobba lite. 
Fast idag hade man velat vara hemma och myst, men jag hinner kanske med det i alla fall om han inte har lyckats somna innan jag är hemma. Vilket han har en förmåga att göra, så jag får bara hoppas på att han håller sig vaken tills jag kommer hem.

Nu medans jag väntar på att klockan ska bli dags att åka så tänkte jag att jag skulle hitta på något att göra, men först tänkte jag ligga här och bara vila lite eftersom jag har en förmåga av att bli riktigt trött när jag jobbar kväll. Så jag tänkte att jag skulle vila mig lite nu och förhoppningsvis kanske man inte blir lika trött som man brukar bli när man sätter sig i bilen och ska åka hem. De är det värsta på hela kvällen, när man sätter sig i bilen och känner hur trött man egentligen är och inte har man någon bredvid sig som man kan prata med. Tiden går riktigt sakta när man ska hem, vägen som egentligen brukar gå snabbt känns som en evighet och det ända man vill just då är att få komma hem, krypa ner i sängen och bara slappna av. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra ikväll, att tiden går snabbt så jag får komma hem och mysa med min älskling!

Jag ska också hinna äta lite innan jag åker men vad det blir vet jag inte riktigt, men det visar sig. Sen har jag tänkt att jag skulle hinna städa också så jag lär nog börja snart om jag ska hinna. Men det sista jag ska  göra innan jag åker iväg är att ta en varm dusch och hoppas på att man blir lite piggare, för idag känner jag mig lite trött men det går nog över snart får jag hoppas. Annars kommer nog kvällen bli jätte lång. Ne nu måste jag faktiskt sluta, hoppas ni får en fortsatt trevlig dag allesammans!!


Måndag 19 oktober

Nu har jag klivit upp och gjort mig i ordning eller håller åtmonstone på med de. Tänka att veckorna går så fort, man hinner ju knappt med. Det är redan måndag och en ny vecka frammför oss, det känns som att denna vecka kommer bli bra men man vet aldrig hur det blir.

Idag har jag inga planer alls för dagen, så det visar sig med tiden vad jag hittar på. Jag har i alla fall tänkt ta en liten promenad med chirak om det slutar snöa, för det verkar vara ganska bött ute så vi får se hur det blir om man vågar sig ut. Sen hade jag tänkt städa och fixa lite under dage när jag blir helt själv här hemma. Ëftersom det är mycket lättare och skönare att hålla på när man är själv, så det gör jag senare.

Nu ska jag snart fortsätta med det jag höll på med, så får vi se sen vad jag hittar på när jag blivit klar.
Färga håret ska jag också göra idag, men det blr också senare när mamma kommer hem eftersom hon måste hjälpa mig med det så att det inte blir konstigt.  Ne nu har jag inte tid att sriva mer, måste fortsätta här med det jag höll på med.. Ha det bra allesammans.

Det snöar!!

Godmorgon allesammans!!
Jag vaknade precis av att syster kom in och väckte mig, hon behövde skjuts till bussen men jag vägrade eftersom det har kommit snö under natten och det snöar fortfarande så kim körde henne istället. Så nu ligger jag här i sängen och väntar på att han ska komma tillbaka snart. Han börjar ju inte fören senare idag.

Jag har passat på och tagit några bilder på snön, riktigt häligt med snö!! Det blir så vitt och fint ute men dom blev lite mörka. Ne nu måste jag sluta, ha en trevlig dag allesammans!!  




Äntligen hemma..

Hej allesammans.
Jag kom precis hem, har varit in till sandviken och jobbat idag och efter att jag slutade så skyndade jag mig hem. För Maja och Melvin hade ju varit hos mormor och morfar under dagen så jag åkte dit och hälsade på direkt. Så där blev jag ett tag innan jag åkte hem. Så jag kan bara säga det att dagen har gått snabbt och varit bra, men imorgon ska det faktiskt bli skönt att få sova så länge man känner för. Riktigt skönt!! 

Nu hade jag tänkt lägga mig vid tvn och kika på one three hill och bara ta det lugnt. För nu vill jag bara ta det lugnt och ha det mysigt. Men kim han har somnat så jag får nog mysa med mig själv ikväll. Får hoppas på att han vaknar snart. Ne nu måste jag sluta så jag inte missar början, hoppas ni haft en trevlig dag mina vänner och att kvällen blir lika bra..  

kvällen blev inte alls som man tänkt sig!!

Nu ligger man här helt själv, RIKTIGT tråkigt ska jag säga er.
Kim skulle tydligen in till sandviken en sväng, men vem vet han blir kanske borta länge fast han bara säger en liten stund. Inte fick man följa med heller, han tyckte tydligen att det var roligare att åka själv...
Jag som vela åka lite bil, hade varit mysigt nu när det är mörkt och kallt ute. Men jag får ligga här hemma i värmen helt ensam och vänta på att han ska komma tillbaka istället. Så jag hoppas det går snabbt för honom så jag slipper vänta ihjäl mig!!

Nu medans jag väntar hade jag tänkt göra mig i ordning och sen krypa ner i sängen och kanske kika på en film eller så får jag ta med mig datorn till sängen och ligga där och kika lite. Det är kanske det bästa så man slipper somna innan han kommer hem, vilket jag inte vill göra för han har lovat mig massage så det är bäst att hålla sig vaken så han inte glömmer det. Vilket han har en förmåga att göra, men den här gången ska han inte få komma undan och speciellt inte nu när han bara åker iväg och skiter i mig nu när klockan är så pass mycket och han vet att jag bara vela vara hemma och mysa lite nu när man för en gångs skull håller sig hemma. Men då hittar ju självklart han på saker att göra, det är det som är så tråkigt. Att vi aldrig kan hitta på och göra något tillsammans, visst vi träffas varje dag men att aldrig kunna hitta på något tillsammans är tråkigt. När han vill göra något så har inte jag lust och tvärtom. Ne nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen och försöka njuta av stunden jag har för mig själv och hoppas på att han kommer hem snart, så att klockan inte blir allt för mycket. God natt på er och sov sött allesammans!!



Kanske blir det en skön och mysig kväll..

Nu tänkte jag krypa ner under en filt och se en film. Kanske har man sån tur att min älskling vill komma och mysa!! Men har verkar inte vilja de, lite tråkigt. Jag som inte har lust att göra något ikväll eftersom jag ska jobba imorgon. Men han lär ju göra som han vill, men nu när man för en gångs skull har tid så vill man ju ha det mysigt. Det var ju ett tag sen, så det hade varit skönt att bara mysa så vi får se hur han gör. Ne nu ska jag krypa ner här under en filt och had det mysigt, det verkar som att han tänker stanna här med mig, vilket jag hoppas!! Så ha det bra allesammans!!

älskling, tänk så mysigt vi hade det!!




Vaknat efter tuppluren..

Hej allesammans.
Nu har jag vaknat efter min lilla tupplur, jag var bara tvungen att vila lite när jag kom hem eftersom jag var så jäkla trött. Men i alla fall så har dagen varit bra, har varit in till sandviken och jobbat lite, sen har jag inte hunnit med så mycket mer. Det var faktiskt skönt att det inte blev så länge på jobbet eftersom jag blev så trött igår när jag jobbade kväll, tror aldrig att jag har varit så trött. Inte på länge i alla fall, det var riktigt mycket att göra. Så när jag kom hem gick jag och la mig direkt, så när jag vaknade i morse orkade jag knappt slå upp ögonen men jag var ju tvungen.. Så efter många om och men tog jag mig upp.

Ikväll har jag inga planer alls, jag ska bara ta det lugnt för imorgon ska jag upp och jobba. Men börjar inte fören 11 så jag hade ju egentligen kunnat hitta på något att göra men man vill ju vara pigg och sen känner jag att jag inte orkar... Ne nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen, hoppas ni har det bra allesammans!!

Nu längtar man verkligen tillbaka !!
  
 

Kallt och regnit, vilken dag!!

Fy vilket väder, det är riktigt kallt ute och regnar gör det med. Jag har varit ut med chirak en sväng, men det blev ingen lång promenad eftersom vädret inte alls vara särskillt bra. Varken han eller jag hade lust att vara ute. När jag kom in la jag mig vid brasan en stund så att jag skulle få upp värmen igen och sen har jag städat och grejat. Dom ringde nyss om jobb, så jag ska åka in till sandviken och jobba vid tre tiden. Så idag blir det inget mys med älsklingen som jag hade hoppats på. Men jag slutar ju vid tio så vi hinner i alla fall ses lite idag.. Om han inte sover när jag kommer hem.

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning så man har det gjort. Sen får vi se vad jag gör tills jag ska åka, måste hinna laga lite mat och sen städa lite till. Ne nu ska jag skynda mig lite så jag slipper stressa sen. Hoppas ni har det trevligt i regn vädret...

Se så härligt det var för några dagar sen!! :)
 


Riktigt mysigt!!

ååh så mysigt det är att vakna av regnet, när man hör hur det slår mot rutan. Speciellt när det är mörkt ute, synd att min älskling lära kliva upp så tidigt i morse. Men mysigt var det!! Nu hade jag tänkte göra i ordning lite frukost, men först måste jag tända en brasa så jag får börja med det så får vi se vad som händer senare. Jag har inga planer för denna dag, så jag får vänta och se vad man hittar på. Jag har mycket att städa så jag får ta det senare när man har vaknat till ordentligt. Nu ska jag faktiskt börja med brasan, ha det bra allesammans!

Är nu hemma efter någon timme i valbo.

Nu har jag kommit hem, känner mig helt slut. Så nu hoppas jag att jag kan vila lite, har så ont i huvudet. Men dagen har varit ganska bra i alla fall, jag plockade upp syster i sandviken när hon slutade skolan vid ett tiden och sen åkte vi in till valbo en sväng för hon skulle kika på en jacka. Men som vanligt fanns det ingen som dög åt henne så hon fick åka hem utan jacka. Själv köpte jag mig ett par skor och ett linne. Jag tänkte ta kort på det men orkar verkligen inte göra det just nu så det får vara. Nu under kvällen ska jag inte röra en fena, för det orkar jag verkligen inte, är riktigt trött i kroppen efter denna dag. Men jag ska i alla fall föröka få kim att massera mig när han kommer hem vilket kommer bli svårt, men nu är det faktiskt så att han måste göra det. Sen ska jag kika på lite tv och ha det mysigt. Ne nu ska jag vila mig lite, så ha det bra allesammans.

Torsdag 15 oktober

Godmorgon allesammans. Hoppas ni har sovit gott, de har i alla fall jag gjort. Jag fick åka iväg och jobba igår, skönt att få komma iväg lite. Det gick bra och tiden gick riktigt fort, så när klockan vart tio och man satte sig i bilen för att åka hem kände man hur trött man egentligen var. Jag kom hem vid kvart i elva och då satte jag mig och vilade en liten stund vid tvn innan jag kröp ner under täcket. Men nu har ajg inte tid att skriva mer,jag måste fixa lite innan jag ska möta syster i sandviken när hon har slutat. Så ska snart åka, hon slutar ju vid ett tiden. Hon vela åka till valbo så jag ska skjutsa dit henne. Nu lär jag sluta, ha det så trevligt allesammans!

Nu blir det jobb.

Nu tar jag en paus, fy va trött jag känner mig nu. Jag har städat och fixat här, sen har jag hunnit med att hämta kim uppe på skogen vilket tog sin lilla tid. Han har varit med mamma och pappa när dom har jagat. Gissa vad som låg efter vägen? SNÖ!! Nu längtar man verkligen!! Ne nu ringde dom om jobb här, så nu måste jag åka. Hoppas ni får en trevlig kväll mina vänner!!

Nä är det städning som gäller..

Nu har man skjutsat syster till bussen eller det var ett tag sen jag gjorde de. Den gick ju vid åtta så. Fy vad kallt det är ute, det är nästan så att man inte vill gå utanför dörren. Men nu har vi iallafall lite sol så det kanske blir lite bättre snart. När jag kom hem så tog jag en varm dusch och tände en brasa här inne, så snart blir det nog riktigt varmt och skönt. Nu hade jag tänkt städa lite och kanske ta en liten promenad senare. Vi får se hur det blir, om det blir lite varmare eftersom jag är sjuk. Nu när man äntligen har blivit lite bättre vill man ju inte riskera att bli sämre igen så det är nog bäst att jag håller mig ifrån det tills jag frisknat till ordentligt. Men först och främst ska jag städa, så nu ska jag sätta fart med det så får vi se om jag hör av mig senare.

Onsdag 14 oktober

Godmorgon på er. Nu ligger jag fortfarande kvar i sängen, men måste snart kliva upp eftersom jag ska snart ska skjutsa syster till bussen. Natten har inte varit så speciellt bra, jag har vaknat lite då och då och sen har jag haft det jätte svårt att somna om så min dag idag kommer inte alls bli speciellt lång känns det som nu iallafall. Men trotts den dåliga sömnen inatt så tycker jag att jag känner mig lite piggare idag. Vilket jag är jätte glad för, det känns skönt att det äntligen börjar hända något. Ne nu ska jag ta på mig lite kläder och fixa lite innan jag kör syster till bussen, sen får vi se vad jag lyckas hitta på. Tänkte att jag skulle försöka färga håret, men det får nog vänta tills min mor kommer hem. Man känner sig lite rastlös när man inte kan göra så mycket,men så fort man gör något så blir man ju trött. Jätte jobbigt,så man ska nog ta det lite lugnt trotsallt. Så man inte blir sämre. Ne nu måste jag faktiskt sluta, hoppas ni får en trevlig dag mina vänner, kram på er!!

varför måste du göra såhär?!

Inte blev det som man tänkt sig, kim följde med pappa upp till en stuga där dom skulle basta och greja.
Så nu får jag ligga här helt själv som vanligt, aldrig att han kan umgås med mig, man börjar bli riktigt trött på att han gör såhär hela tiden. Men vad ska man göra då, han lär ju göra som han vill.. 
Men en sak är då säkert, han måste börja tänka lite på mig. För det är alltid något som han ska göra när man för en gångs skull skulle vilja göra något. Så nu får jag ligga här själv, vilket inte alls är lika trevligt. Man blir ju så besviken när man hoppats på något annat. Men men det är som det är, jag ska iallafall försöka ha det trevligt utan han.. Hoppas dom sista timmarna av kvällen blir toppen!!

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut..

Nu har man skjutsat syster till stallet, ätit och pratat lite med mor och far.
Så nu känner jag mig trött och skulle behöva vila lite, jag förstår inte att värken i huvudet inte går över.
Jag får hoppas på att det är bättre imorgon när jag vaknar, för dom senaste dagarna har det blivit sämre så jag får hoppas på att det vänder.

Så nu hade jag tänkt att jag skulle lägga mig frammför brasan och kika på lite tv och bara ha det mysigt, jag hoppas att jag kan få sällskap av min älskling, men det visar sig om han vill ligga här med mig, men det hoppas jag iallafall!! Nu måste jag sluta, hoppas ni haft en trevlig dag allesammans, Kram kram.

Ska skjutsa ner syster till stallet..

Just nu sitter jag frammför brasan och vilar mitt huvud som gör så fruktansvärt ont.
Men man får skylla sig själv när man inte klarar av att ta tabletter.

Jag har städat lite och fixat sen jag skrev sist, men jag orkade inte göra så mycket men det blev skapligt iallafall.
Sen när jag var klar med det, la jag mig ner för att försöka slappna av men det gick inte. Jag fattar inte vad det är för fel, jag klarar inte av att slappna av. Så nu sitter jag här i värmen och väntar på att syster ska åka ner till järbo, ska skjutsa ner henne dit eftersom hon ska rida lite. Det känns inte speciellt roligt att sitta och åka ner dit när man redan har skjutsat in henne till  sandviken en gång idag när man inte är så pigg. Men jag får se till att ta på mig ordentligt med kläder så att jag inte fryser. Jag får sitta i bilen och vänta medans hon rider så slipper jag bli kall, men det är ju inget vidare det heller. Vem vet jag kanske åker hem efter att jag släppt av henne om det är någon annans som kan hämta henne. Ne nu ska vi åka, ha det bra!!   

Mitt huvud sprängs!!

Hej allesammans, tänkte skriva några rader om gårdagen eftersom det inte gick att skriva när jag äntligen skulle göra det. Men till en början hände det inte så speciellt mycket, vilade mig eftersom jag inte alls var särskillt pigg.
Men det hade jag inte tid att göra hela dagen så jag städade och pockade lite och sen ringde farmor och frågade om jag kunde baka en paj åt henne, så det fixade jag. Så det blev lite stressigt mot slutet, eftersom jag skulle hämta syster i sandviken efter skolan så att vi kunde åka till melvin i tid eftersom han fyllde fyra å igåt.
Men innan jag åkte dit så svängde jag förbi hemma hos farmor med pajen och pratade lite innan jag åkte mot sandviken där jag sprang in och köpte lite färg till håret och sen plockade upp syster för att sen kunna åka till järbo och fira gullungen. Vi blev där ett bra tag innan vi åkte hem eller där ifrån eftersom vi skulle hem till farmor och äta lite mat, så vi stannade till där på en gång. Och när man sen kom hem var jag riktigt tung i kroppen och jätte trött ska jag säga er, så jag låg och kikade på lite tv frammför brasan innan jag gick och la mig.

Och just nu sitter jag här frammför brasan och vilar mig, det känns som att huvudet ska sprängas vilket är jätte jobbigt. Jag blir så trött, kan jag inte få bli frisk nu!!? Jag har precis kommit hem från sandviken, körde in syster till skolan eftersom hon började sent idag. Så nu vill jag bara lägga mig och vila så jag får passa på med det nu när jag är ensam, fast jag egentligen inte har tid med det eftersom jag skulle ha städat lite, men det får jag ta sen för nu har jag verkligen ingen ork till det.  Ne nu måste jag sluta, hoppas ni får en bra och trevlig dag.

Måndag 12 oktober

Hej allesammans, nu ligger jag här frammför brasan i värmen.
Riktigt skönt, jag fryser så fast det är 25 grader här inne, vad är det för fel på mig?!
Nu har man varit sjuk fler dagar och det verkar inte vilja ge sig heller, men jag ska försöka göra allt för att bli bättre för det här är inget vidare och jag börjar bli trött på att gå och vara halv krasslig hela tiden.
Inte kan man sova på nätterna heller, man vaknar av att kanappt kunna andas och sen hostar man hela tiden vilket gör att man bli trött tidigt och under dagarna. Men jag hoppas verkligen att det går över snart.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men måste iallafall städa lite och greja och sen ska jag ner till Järbo för att fira melvin som idag blir 4 år, Grattis melvin och hoppas du får en toppen dag !!!
Så vi får se om jag åker med mormor och morfar ner eller om mamma och dom kommer hem tidigt från älgjakten för då åker jag med dom ner eftersom syster inte slutar fören vid tre tiden.
Ne nu måste jag faktiskt sluta skriva, hoppas ni får en toppen dag iallafall.


Kom precis hem..

Kom precis hem, har varit hos mormor och morfar hela dagen.
Kusinerna och jessica kom dit så har varit där och haft det trevligt.
Så just nu känner jag mig lite små trött, så tänkte lägga mig frammför tvn för snart börjar one three hill.
Vilket jag måste se, haha. Sen får vi se vad man hittar på. Men jag ska nog försöka vila så mycket jag kan så man kanske slipper denna förkylning någon gång. Man börjar ju bli lite smått irriterad här, men förhoppningsvis så går det över snart. Ne nu ska ja lägga mig frammför brasan och ha det skönt medans jag kikar på tv. Hoppas ni haft en toppen dag trotts att det har regnat.. Kanske skriver mer senare..


Söndag 11 oktober

Nu har man vaknat till liv och gjort sig klar för dagen.
Jag som inte alls har sovit så bra inatt gick upp riktigt tidigt i morse.
Så jag känner mig rikgit stolt.

Kvällen igår var riktigt trevlig, vi grattade Frida som fyllde 19.
Så vi hade det jätte trevligt tyckte jag, sen vid två tiden hämmtade kim mig och då åkte vi hem vilket var rikgit skönt. Man blev lite små tött på slutet så när man satte sig i en varm bil hade man kunnat somna.

Och nu har jag inte så speciellt mycket för mig, ligger här i sängen under en filt och vilar mig eftersom min förkylning har blivit verre.. Inte roligt!! Men man får ju skylla sig själv, igår blev man ju riktigt kall.
Sen funderar jag på att åka till mormor och morfar för att hälsa på lite, kusinerna skulle tydligen komma dit idag med så jag kanske åker dit en sväng och hälsar på. Så den här dagen kommer att bli lugn och sjön.
Ne nu ska jag sluta skriva, måste försöka göra något innan denna dag tar slut. Jag hoppas ni får en bra dag mina vänner, kram på er!!




God natt !!

Nu har jag gjort mig klar för kvällen och krypit ner under täcket.
Det ska bli riktigt härligt att få sova nu, känner mig rikgit trött så nu ska jag inte försöka hålla mig uppe längre.
För klockan är så pass mycket så det kan ju vara skönt att bara få lägga sig och fundera lite innan man somnar. Riktigt härligt om jag ska vara ärlig.
Under kvällen har det inte hänt så mycket här, ja har bara haft det mysigt med min mor och syster.
Vi har kikat på lite tv och haft det bra. Ne nu måste jag faktiskt sluta, jag hoppas nu att ni har haft en trevlig kväll och att ni kommer sova gott. God natt!!

Har krypit ner under en filt och kikar på tv.

Nu ligger jag i sängen och nu känns det som att jag inte kommer att röra mig ur fläcken.
Är så jäkla trött, ont i ryggen har jag med och sen har man gått och fått ont i halsen.
Ingen höjdare, men jag ska försöka göra mitt bästa så jag slipper det.

Iallafall så åkte vi ner till järbo vid två tiden och vi blev där till halv sex, rikgit roligt att träffa dom små.
Så jag ser framemot måndagen då vi ska ner dit igen för att fira melvin. 
När jag/ vi kom hem så började jag och min mor med maten och fixade, så nu har man ätit och just nu känner jag mig helt slut och på tal om ryggen så känns det som att den ska gå av snart. Men förhoppningsvis blir det bättre när jag fått vila den lite.

Så nu ska jag inte röra mig ur fläcken, ska mysa lite med min syster nu eftersom alla andra är så trökiga. 
Så mys med syster, godis och tv.  
Hoppas ni får en toppen kväll !  








En bra början på dagen

Nu har jag kommit hem, det blev inte nå valbo för mig.
istället följde jag med mamma och pappa till skjutbanan, för dom skulle skjuta in bössorna.
Så jag blev där ett ta, riktigt kallt var det men det var faktiskt ganska roligt att kika på dom, fast även jag fick prova lite. Vilket jag aldrig trodde att jag skulle våga, men jag gjorde det och inte var det nå farligt eller.

Så just nu sitter jag här och har det tråkigt, funderar på om jag ska färga håret men vi får se hur det blir. Kanske inte orkar fixa det nu, så det blir kanske lite senare. Ne nu ska jag äta lite mat snart. Men ha det trevligt mina vänner.
   
 

Fredag 9 oktober och det är majas dag!!

Hej allesammans, hoppas nu sovt sött inatt.
Igår kväll hade jag det ganska jobbigt, hade jätte ont i halsen och sen försvann bilden när det var som bäst på filmen så självklart missade vi slutet. Ingen höjdare, då blev man riktigt trött och arg så jag görde mig i ordning och kröp ner under täcket istället.

Så nu sitter jag här, har ätit lite frukost och grejat så nu snart tänkte jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning för denna dag. Får se hur den slutar, ja som har så ont i halsen.
Jag funderar på att åka in till valbo en sväng, men jag kanske tar det imorgon istället, fast då hinner jag kanske inte istället eftersom jag ska vara hos frida vid sex tiden men det ska nog lösa sig.

Sen när min syster har kommit hem så ska vi ner till järbo, för att fira lillgumman (maja) som idag fyller 2 år, så idag blir hon stor lillfröken. Så nu hoppas jag att tiden går snabbt idag så vi får åka dit nån gång.
Ne nu ska jag faktiskt ta och hoppa in i duschen och sen göra mig klar, sen får vi se vad denna dag har att bjuda på. Ha det bra mina vänner!!

GRATTIS GUMMAN!


Vilar efter en härlig dag..

Idag har det inte hänt så speciellt mycket, jag har städat, putsat fönster och bytt gardiner. 
Som tog sin lilla tid, sen har jag varit ute i det härliga vädret och promenarat. Riktig härligt var det så kanske tar en promenad lite senare om jag orkar. Resten av dag har jag inte gjort så speciellt mycket.

Så nu sitter jag här och kikar på lite tv, med en hår inpackning och ansiktsmask som jag snart ska skölja ur.
Och sen får vi se vad jag hittar på, tänkte färga håret men vi får se om min mor har lust med det när hon kommer hem ikväll, annars får jag ta och fixa det imorogn innan vi ska ner till Järbo på kalsa. Lilla maja fyller ju år, så hon börjar bli stor!! Ne nu har jag inte tid att skriva mer, ska skölja ut det här och sen kika på lite tv och bara vila mig. Hoppas ni får en trevlig kväll.


Torsdag 8 oktober

Hej allesammans.
Idag är det torsdag, tänk så snabbt alla dagar går. Tiden rinner bara iväg. Men nu har jag iallafall vaknat, gjort mig klar. Så nu tänkte jag ta och gå ut i det härliga höstvädret.

Jag får ta på mig varma kläder så att jag inte blir sjuk, för jag har börjat få ont i halsen så nu gäller det att vara försiktig så jag inte blir sjuk. Vilket skulle vara fruktansvärt eftersom imorgon ska vi till maja som fyller 2 år och på lördag ska jag till frida där det säkert blir riktigt trevligt.

Jag har iallafall sovit hela natten idag, så nu i morse när jag vaknade kände jag mig rikgit utvilda och ska nu passa på att göra lite grejer som jag inte har haft ork till att göra tidigare. Men nu ska det bli ändring på de.
Så nu ska jag kila iväg ut, jag önskar en en super dag idag. Ha det bra mina vänner !


Dags att krypa ner under täcket..

Sitter här och funderar på om jag ska ta och krypa ner under täcket och kika på en film innan jag somnar.
Jag blev så fruktansvärt trött på slutet här, så det är nog bäst att jag gör mig klar och kryper ner så man slipper vakna senare och vara jätte trött och känna att man måste kliva upp för att göra sig i ordning och lägga sig i sängen.

Nu under kvällen har jag inte gjort så speciellt mycket, bara vilat och tagit det lugnt. Kikat på tv och haft det bra. Och nu tänkte jag avsluta detta inlägg och göra mig klar för natten. Jag hoppas att ni har haft en trevlig dag min vänner och att ni får en underbar natt sömn, vilket jag också hoppas på.
Så god natt på er och sov så sött nu !!


Hemma efter en promenad..

Kom precis in från promenaden. Och jag säga att det var riktigt kallt ute, fast jag hade vinter jackan på mig så frös jag. Så det var riktigt skönt att få komma in i värmen och nu ligger jag här hemma frammför brasan och har det riktigt skönt och mysigt. 25 grader varmt är det här inne så snart somnar jag nog. 

Tänkte att jag skulle ta en kopp te nu också eftersom jag har lite känningar i halsen, så det kan ju vara bra att dricka lite varmt nu när man varit ute i kylan. Sen ska jag inte röra mig ur fläcken, ska bara vila och har det bra frammför tvn. Det är ju så mysigt nu när det är mörkt om kvällarna och man kan sitta inne med ljus och brasan och kika på lite tv. Ha det bra mina vänner för nu har jag inte tid att sitta här mer.

  
  

Är riktigt trött efter denna dag..


Nu sitter man och kikar på lite tv, har inte så mycket för mig och känner mig trött efter allt städande idag.
Så nu hoppas jag på att kunna vila lite så att man kan vara uppe ett tag ikväll eftersom jag har börjat vakna på nätterna, man vaknar till lite då och då och det blir lite jobbigt. Så ikväll tänkte jag att jag skulle försöka vara uppe lite längre, så kanske man kan sova lite bättre. Men det blir nog svårt om det inte är något bra på tv, så vi får hoppas på att det finns något att kika på.

När jag har vilat klart ska jag äta lite, har absolut ingen ork till att göra det nu, så det får jag ta sen.
Sen ska jag ut med hunden med, jag som inte har någon lust att gå själv. Men det får bli en liten sväng iallafall.
Det kan ju vara skönt att få komma ut och röra på sig lite innan man sätte sig frammför tvn ikväll. Om inte annat så blir man kanske pigg, vilket jag skulle behöva just nu. Nu måste jag sluta om jag nu ska hinna ut innan det blir mörkt. Ha det bra mina vänner !!
 
Dóm är så jäkla söta, gullungarna!!

Tar en paus från städandet och bakar istället..

Nu har jag tagit en paus från städandet. Känner mig ganska trött just nu, men snart så har nog det också gått över, då är man jätte pigg istället. Så nu håller jag på med en paj. Tänkte testar ett annat recept som jag har hittat, så jag har ingen aning om hur det kommer att smaka men förhoppningsvis går den att äta iallafall.
Sitter nu och väntar på att den ska bli klar i ugnen så man får göra klart det sista. sen ska jag nog lägga mig frammför tvn en stund om jag inte tar tag i det sista med städningen, vilket vore bra.
Ne nu skulle jag tippa på att jag måste ta ut den så den inte blir svart. Ha en fortsatt trevlig dag!!

 


Onsdag 7 oktober

Hej allesammans..
Idag känner jag mig riktigt pigg och fint väder är det med så jag ska nog passa på att ta en promenad eller göra något annat lite senare när jag är klar. Jag tänkte att jag skulle dammsuga innan så att jag slipper gå och tänka på det.

Såhär på morgonen har jag diskat och plockat lite, det är riktigt skönt att få det gjort så man slipper gå och tänka på det och behöva göra det sen när det kanske är något annat man vill göra. Så jag tog mig i kragen och fixade det på en gång, vilket jag är glad att jag gjorde. Så nu ska jag fortsätta med det, hoppas ni får en trevlig dag i det fina vädret.



 

Hur ska jag hinna:?? !

Kom hem för en liten stund sedan, har skjutsat syster till bussen och när jag hade gjort det åkte jag hem en snabbis för att göra mig i ordning innan jag skulle skjutsa farmor till ockelbo.

Åkte till henne vid tolv tiden eftersom jag skulle hjälpa henne med en grej innan. Så jag har inte hunnit göra så mycket mer utan nu håller jag på med maten. Så snart ska jag äta lite innan jag ska in till sandviken med bilen. Så nu måste jag skynda mig så att jag hinner städa lite innan jag åker, så just nu känner jag mig lite stressad.

Ha en fortsatt trevlig dag !!

Tisdag 6 oktober

Nu har jag ätit lite frukost och grejat så ska snart hoppa in i duschen och sen köra sandra till bussen så hon kommer in till skolan. När jag har gjort de så åker jag nog raka vägen till farmor eftersom dom skulle ha skjuts till Ockelbo. Dom ska iväg på en liten båt tur, så då skjutsar jag ner dom dit så att dom slipper ha bilen stå där.

När jag har gjort det så är det bara att åka hem, laga lite mat och göra sig i ordning eftersom jag ska in till sandviken vid fem tiden och besikta mamma och pappas bil eftersom båda jobbar så tänkte jag att jag kund fixa det.

Sen efter att det är klart har jag ingen aning om vad jag ska göra, åka hem iallafall.
Kanska får man vänta på syster när hon rider så då tar det ju en lite stund där med innan man kommer hem. 
Så klockan hinner nog bli ganska mycket innan jag kommer hem, så då ska man kanske laga lite mat om inte dom andra kommit hem redan och sen ska jag bara ta det lugnt och vila lite. 
För idag känner jag mig riktigt trött i kroppen och inte vill jag bli sjuk så vi får hoppas på att jag slipper det. För på lördag ska jag hem till frida och ha det trevligt och då vill man ju självklar inte känna sig krasslig.

Ne nu måste jag skynda mig lite så jag hinner. Ha en trevlig dag mina vänner.

så jäkla söta ungar!! <3

Dagen blev ganska jobbig...

Kom precis hem, idag blev det en riktigt jobbig dag.
Eller så jobbigt var det kanske inte, men min rygg gör verkligen ont.
Man kan ju alltid hoppas på att man får lite massage när kim kommer hem, fast han har säkert ingen lust med det som alltid. Men man kan ju alltid försöka.

Jag och mamma åkte in till sandviken och lämnade av syster vid skolan och sen åkte vi vidare mot valbo.
Där vi skulle kika på present till kusinerna som snart fyller år. Tiden går så fort. Så vi var där i någon timme, riktigt svårt var det att bestämma sig. Men tillslut efter någta timmar. Sen köpte jag färg till håret så jag ska försöka fixa det så fort som möjligt.

När vi var klara där inne så åkte vi vidare till sandviken där vi handlade lite mat, medans vi väntade på att syster skulle sluta. När allt var klart och hon hade slutat åkte vi hemmåt, men det blev ett stop i järbo med. Vi kikade förbi kusinerna. Åh så söta dom är, det är alltid lika roligt att träffa dom. Vi blev inte där så länge och nu sitter jag här och har just nu riktigt ont i både rygg och ansikte. Jag fick nyss en smäll av sandra när jag kiklade henne, det gör jätte ont och röd är jag med. Så nu ska jag lägga något kallt där på och sen försöka vila lite.
Hoppas ni haft en bra dag och att kvällen blir lika trevlig.

Måndag 5 oktober

Jaha, då var det måndag igen.
Tiden går för snabbt tycker jag, man hinner ju knappt med.

Jag har precis ätit och nu ska jag fixa lite till innan vi åker, tänkte byta om och plocka undan lite.
Men det hinner man säker inte. 
 
Vi skulle köra in sandra till skolan så vi ska åka om en stund och sen efter det bär det av mot valbo. 
Tänkte att jag kunde följa med mamma dit så hon slpper åka själv. 
Ne nu ska ja sätta fart så jag hinner bli klar, hoppas ni får en toppen dag mina vänner, nu när solen är framme!!  


Vilken dag, att du alltid skd göra såhär!!!

kom nyss hem, har varit i järbo och kikat på syster när hon red.
Så nu fryser jag så jäkla mycket, så har lagt mig frammför brasan under en filt och hoppas nu på att man ska få upp värmen igen.

Ja vad kan jag säga om min dag, den har inte varit så speciellt bra. Fick nyss tag på kim efter att ha ringt säkert 100 gånger. Och inte har jag fått något svar fören nu. Gissa om man blir orolig, det är inte roligt att behöva sitta och vara orolig varje gång han ska göra något. Kunde inte sova nå bra alls i natt på grund av det. Och med tanke på att jan skulle sova borta så blev det ju inte bättre. Jag hoppas du har en bra förklaring för allt, annars vet jag inte alls vad jag ska göra, allt känns bara så jobbigt just nu. 
Men nu ska jag kika på lite tv och vila lite innan han kommer hit, så då får vi se vad han har att säga.
Jag hoppas iallafall att ni mina vänner har haft en bra dag och att kvällen också blir bra.

Jag behöver dig nu!! <3


Varför regn och dåligt väder..

Varför, varför, varför ska det regna.
Börjar bli trött på det, man kan ju inte göra något. Jag vill kunna gå ut utan att man ska bli blöt och kall.
Just nu känns det som att vintern kommer bli riktigt jobbig, men det blir nog bättre när man har vant sig med kylan. Man längtar ju trotsallt tills snön kommer, allt blir så mycket mysigar då. Så vi får hoppas på en bra vinter med mycket snö här hemma. 

Ne nu jag ska iallafall ta och åka ner till järbo så vi får hoppas på att det blir bättre väder där så det inte blir så kallt. Men i värsta fall så får man sitta i bilen, det kan ju vara lite mysigt.
 
 

söndag 4 oktober

Nu tänkte jag sätta mig här och försöka skriva ner några rader.

Idag vaknade man ganska tidigt fast man inte somnade fören klockan var två i natt, så det känns bra att man har klivit upp i tid iallafall. Men man känner sig lite små trött i kroppen nu faktiskt så tänkte att jag skulle ligga här och vila lite innan jag ska ner till järbo och kika på syster när hon rider. Hoppas det slutar regna bara, annars får man sitta i bilen och kika..

Sen när vi är klara där nere så åker jag direkt hem med henne eftersom hon är sjuk. Så att hon slipper rida hem hästen och bli kall. Sen får vi se vad som händer. Nu ska jag försöka göra något innan jag ska åka ner dit. Hoppas ni får en toppen dag, trots detta väder. Kram på er..


Lördag kväll blev lyckad trotsallt...

Klockan är nu 01.21 och jag kan inte sova. 
Min kväll blev iallafall räddad. Tack så jätte mycket för de och jag hoppas du också hade det trevligt.

Här satt man iallafall hela kvällen och hade det tråkigt, trodde att du skulle komma hit men det gjorde du visst inte. Vännerna var viktigare den här gången, jag hoppas verkligen att du börjar planerar bättre så att nästa gång slipper förstöra för mig med. Som tur var blev min kväll räddad och det är jag jätte glad för!... 
Ne nu ska jag försöka sova så jag orkar upp i tid imorgon så att man slipper sova bort hela dagen. 
Jag hoppas att ni har haft en trevlig kväll mina vänner och sov gott nu. Kram på er!!  
<3

Vad ska man göra denna lördag?!

Nu ligger jag här i sängen och försöker vila lite, kom precis hem.
Jobbade mellan 7.30 och 14 idag, roligt var det men lite små jobbigt kan jag tycka.
I morse när jag skulle kliva upp så var klockan 6.00 och 6 minus grader var det ute.
Så det blev riktigt jobbigt att kliva upp, när man kom ut fick man skrapa rutorna, vilket tog sin lilla tid och kallt var det. Så jag tog på mig viner jackan så man skulle slippa frysa.

Sen bar det av mot sandviken, när man kom dit var man redan pigg så det var inga problem att börja jobba.
Men sen under dagen har man blivit lite små trött, iallafall mot slutet.
När jag slutade åkte jag hemmåt, svängde förbi ridbanan i järbo för att ta med mig min mor hem som hade ridit dit en häst. Efter att vi var klara där åkte vi vidare mot stallet där jag släppte av mamma och tog med mig syster hem istället. och nu ligger jag här och funderar, jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll men jag får försöka hitta på något eftersom kim verkar vilja vara i sandviken ikväll. Så vi får se vad det blir, kanske bara stannar hemma och kikar på en film. Känner mig ganska trött. Ne nu måste jag sluta, ska hoppa in i duschen och sen fixa mig lite. Hoppas ni haft en bra dag mina vänner!!

Fredag 2 oktober

Nu sitter jag här och riktigt segt är det.
Inte har jag så speciellt mycket för mig, har stått framför spegeln i fler timmar så nu ska jag ta mig i kragen och försöka plocka undan lite. Men just nu har jag ingen lust alls till det, men det måste jag försöka göra så jag har det gjort. Sen ska jag försöka äta lite med innan jag åker in till sandviken. Jag ska plocka upp syster när hon slutat skolan och sen åka in till valbo en sväng. Men det är ju ett tag kvar tills dess, hon slutar inte fören tio i tre tror jag det var. Så under tiden får jag försöka hitta på något annat att göra. Sen ikväll ska jag ju ta en promenad med farmor och farfars hundar vilket jag säkert kommer att glömma. Men jag ska försöka komma ihåg det, eller jag måste.

Nu har jag verkligen inte tid att sitta här mer, för nu måste jag sätta fart med städningen om jag ska hinna innan syster slutar för det tar ju faktiskt lite tid att åka med. Hoppas ni får en toppen dag idag mina vänner!!


Godnatt på er!!

Nu ligger jag i sängen, har krupit ner undet täcket.
Här ligger jag och har det hur bra som helst, fast lite tomt är det nu när man ska sova själv. 
Men det ska nog gå bra iallafall, men med tanke på att han är ute i skogen och inte svarar när man ringer eller på sms så känns det lite jobbigt. Men förhoppningsvis hör han av sig imorgon när han kan.

Min kväll har varit lugn och skön, fast det var ganska ensamt innan syster kom hem. 
Jag har lagat mat och fixat med lite tvätt, sen har jag kikat på tv och suttit frammför denna skärm.
Det blir ju lätt så när man är helt själv och inte har något att göra. 

Inte är man nå trött heller, men jag känner att jag skulle behöva sova lite nu så man vaknar pigg och utvilad imorgon. För imorse när jag vaknade var jag helt dö, så det skulle vara skönt om man kunde få vakna pigg för en gångs skull. För på lördag ska jag upp tidigt och jobba, skönt att få göra något men jag känner på mig att det kommer bli grymmt jobbigt att kliva upp när man vet att alla andra får fortsätta att sova.
Sen får vi se vad som händer imorgon, syster vill in till valbo så jag kanske åker in tills hon slutar och tar med henne in dit en sväng, men det känns in som att ja har någon lust med det just nu så vi får se hur det blir.
Ne nu ska jag faktiskt försöka sova, hoppas ni haft en trevlig dag allesamans och att ni sover gott i natt.

Saknar dig <3

Eftre klippningen..

Såhär blev mitt hår när jag klippte mig, lite kort men nu ska det förhoppningsvis kunna växa lite forttare och bli lite längre!



 

Torsdag 1 oktober

Nu sitter jag här och väntar på att pajen som jag och min mor bakat ska bli klar.
Jag har inte skrivit på några dagar nu, men har varken haft ork eller lust till det, men jag tänkte nu medans jag har tid försöka skriva ihop lite om dom två senaste dagarna så att ni får lite att läsa iallafall.

Tisdagen hann jag inte göra så speciellt mycket, men vaknade tidigt och tog en promenad med hunden.
Sen var det bara att göra sig i ordning för att sen åka in till sandviken, skulle köra in syster eftersom hon började sent och efter det gick jag och köpte mig en ny maskara eftersom min andra snart är slut. När jag var klar med det så åkte jag vidare mot årsunde, jag skulle ju vara barnvakt ett litet tag.

Så när jag kom dit, gick vi ut och spelade lite fotboll. Gissa om jag var trött sen ?
När vi hade spelat ett tag så gick vi in och vilade lite, jag kikade på när han spelade lite spel på datorn.
Sen cyklade han och jag gick en liten sväng, så vi blev ute ganska mycket fast vädret var som det var. Blåsigt och kallt, men det gick.

Efter att det hade gått tre timmar så åkte vi in mot sandviken, vi plockade då upp syster innan vi åt lite och efter det så kom anki och hämtade honom. Och då åkte jag och syster hem, efter det blev det inte så mycket mer. Kikade på lite tv och hade det bra, men blev ju trotts allt lite trött.

Onsdagen började med att jag skulle klippa mig vid tio tiden, så åkte då ner och fixade det. Jag lämnade av min mor vid stallet så hon kunde rida medans så hon slapp ta egen bil. Det var riktigt skönt att få klippa sig fast det inte var så länge sen jag gjorde det. Så nu är håret verkligen kårt, men det växer ju ut igen man lär ju ta bort det som är slitet.

Efter att jag var klar där skulle jag handla lite mat och sen skyndade jag mig tillbaka till stallet. Då mamma precis ringde, hon behövde hjälp för hästarna var ju galna eller iallafall en av dom. Så jag fick gå in där i hagen och hjälpa henne stänga in några stycken så att vi kunde få ut hästen hon hade ridit på men inte gick det.  Fy va rädd jag var alltså, den ena hästan sprang runt runt i hagen och försökte trycka sig ut genom staketet, sparkade mot dom andra hästarna och där stod jag livrädd. Det slutade med att vi fick flytta tre hästar till en annan hage eftersom den ena bara sprang igenon tråden. Men vi kom iallafall hem helskinnade.

När jag kom hem åt jag lite mat och sen åkte jag till mormor, kusinerna skulle dit så jag åkte dit och träffade dom en stund. Eller jag blev där ett bra tag. kom nog inte hem fören halv sex och då åkte jag dit vid ett så det blev några timmar. När jag kom hem så la jag mig frammför tvn och tog det lugnt, hjälpte kim att packa lite grejer eftersom dom skulle iväg idag. Sen kikade vi på idol och efter det blev det en film innan jag somnade.

I morse var jag riktigt trött när kims klocka ringde vid 5.20. Jag trodde jag skulle dö, men somnade om ganska snabbt. Sen vaknade jag av att han gick utanför dörren och jag trodde då att han hade åkt utan att säga hejdå, men han skulle bara ut och starta bilen. Sen efter det så somnade jag om och vaknade inte fören vid halv tio tiden. Då gick jag upp åt lite och sen gjorde jag mig i ordning. Sen har jag inte gjort så mycket mer, bakat lite med min mor så nu ska jag smaka på pajen, hoppas ni får en trevlig dag mina vänner. Ha det bra !

 


Emil, en riktig busunge!! :)


RSS 2.0