Torsdag 25 mars

Hej allesammans, här ligger jag helt dö.
Jag orkar verkligen inte göra nått mer idag. Idag har jag i alla fall jobbat. Det har varit en ganska jobbig dag, men när jag kom hem så skyndade jag mig ut med lilla chippen på en promenad och sen la jag mig och vila en stund. Vaknade av att pappa ringde och vela ha skjuts från Ockelbo, han som har varit borta och fiska i några dagar. Så jag åkte ner efter honom och sen hem och kikade på en film. Jag blev så trött så nu har jag krypt ner i sängen. Och jag kan tala om för er att det ska bli super skönt att få sova. Tur att man får sova länge imorgon, så slipper man pina sig upp, jag som har varit helt slut dom senaste veckorna när jag ska upp tidigt. Ne nu har jag ingen ork att sitta här mer, men sov så gott allesammans!!


Så irriterande!!

Va ledsen jag blev nu!!
Har tagit fel på dag så jag trodde att jag va ledig imorgon, men så va det visst inte.
Jag ska upp och jobba tidigt imorgon, fy va jobbigt det känns nu när man trodde att man va ledig.
Men jag ska försöka sova nu så att jag förhoppningsvis är skapligt pigg imorgon.
Sov sött allesammans!


Onsdag 24 mars

Hej allesammans, hoppas ni haft en trevlig dag.
 Själv har jag inte hunnit göra så mycket, har försökt packa ner en massa grejer och kläder.
Men fy va tråkigt det är och speciellt när man vet att man ska packa upp allt snart igen.
Jag har ju mycket kvar som jag tänkt att jag ska försöka ta imorgon eftersom jag är ledig då också. Det är så skönt att få sova ut på mornarna. Det behöver jag verkligen nu, man har ju så mycket att tänka på. Ne nu har jag faktiskt inte tid att sitta här längre, måste passa maten och sen ta en promenad till farmor. Ha en fortsatt trevlig kväll.


Måndag 22 mars

God morgon mina vänner! Hoppas ní har sovit gott.
Själv har jag vaknat lite då och då, jätte jobbigt har det varit och inte va man speciellt pigg när klockan ringde. Men nu jar jag i alla fall tagit mig upp, hunnit göra mig iordning och ätit frukost så nu ska jag snart åka. Ska bara ut med chippen en snabbis innan jag åker. Det känns faktiskt riktigt skönt att man slutar tidigt idag, ne nu har jag inte tid att sitta här längre. Jag hoppas i alla fall att ni får en trevlig dag.  


God natt

God natt allesammans!!
Nu kryper jag ner, måste försöka sova så jag tar mig upp imorogn..
NattiNatti!!


Vilken skön kväll..

Nu har jag legat framför tvn och haft det riktigt skönt, har också hunnit äta lite och varit ut på en promenad med min sötnos som är helt tokig nu när det kommit snö. Det var faktiskt riktigt skönt, synd bara att det blev så halt nu.
När jag kom tillbaka från promenaden så hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och väntar på att Johan Falk ska börja. Hoppas bara att jag klarar av att hålla mig vaken så att jag hinner se färdigt den här gången, annars har jag en förmåga att somna vilket inte är så roligt. Fy vad jag fryser, inte för att jag borde göra det! Har 28 grader varmt här innen och sitter med en tjocktröja, så jag borde inte frysa. Men konstigt nog gör jag det.
 
Usch vad tråkigt det känns när man ska upp tidigt imorogn. Jag jobbar ju mellan 7-13 så det är skönt. Och sen har jag så tur så jag är ledig tills på fredag kväll. vilket verkligen kan behövas. Men man vet ju aldrig, man kanske får jobba fler dar innan. Nen men nu har jag faktiskt inte tid att sitta här längre för nu börjar Johan Falk.
Hoppas ni haft en trevlig kväll i alla fall.


Söndag 21 mars

Hej allesammans, hoppas ni haft en trevlig dag.
Själv har jag inte hunnit göra så mycket, har varit i valbo nästan hela dagen.
Jag hittade faktiskt lite grejer till mig själv. Känner mig riktigt trött efter att ha strosat runt där i fler timmar så nu ska jag faktiskt krypa ner frammför tvn och bara ta det lugnt, ha det bra allesammans.


Färger

Hittade lite gammla bilder när jag fixade iordning med bilderna.
Har haft mycket olika färger på slutet. Tänk vilket ljust hår jag hade!! <3
Men jag har inte kommit fram till vilken som är bäst, men jag tror att det röda är den fär jag trivs bäst i..


Promenad

Har precis ätit så nu hade jag tänkt ta en promenad med min lilla älskling.
Inte för att jag har ork till det, men jag måste ju försöka göra nått åt det och kanske är det så att man blir lite piggare om man får komma ut och röra på sig. I alla fall för stunden.
Så nu blir det promenad!!

Hittade lite gammla bilder sen jag va barnvakt åt emil:)



Han är så söt min lilla kusin!!<3


Såå trött!!

Trött, så trött!. Tänk att jag alltid ska vara trött..
Idag har jag jobbat och det har gått bra fast lite små jobbigt har det varit, har fått så ont i ryggen så jag måste försöka gå och fixa till det. I alla fall så efter att jag slutat så åkte jag hem och nu ligger jag här och bara myser. Så skönt att få vila sig lite, jag hade tänkt att jag skulle kika på en film eftersom jag inte har nått speciellt att göra. Kim är ju inte heller här idag eftersom han åker på studentkryssning idag. Lite tråkigt, men jag hoppas att han får det trevligt ikväll. 
Ne nu ska jag faktiskt ta och knäppa på en film, hoppas ni haft en trevlig dag.


JOBB JOBB JOBB

God morgon allesammns!
Just nu sitter jag och äter lite frukost, gissa om jag var trött när klockan ringde..
Hoppas denna dag går fort annars vet jag inte hur jag ska orka. Fast idag ska ju jag vara här i Jädraås och jobba så det blir skönt, men måste i alla fall ner till Ockelbo innan och efter. Så nu ska jag bara göra klart det sista och sen åka iväg. Ha en trevlig dag allesammans!


Fredag 19 mars

Vad ska jag ta mig till!! Jag är så fruktansvärt trött, just nu känna allt jobbigt..
Ett under att jag klarat av dagen, vi har haft såå mycket att göra vilket brukar vara skönt eftersom tiden går snabbare. Men idag var det bara jobbigt!! Efter att jag slutat så skyndade jag mig hem till chippen, tog en promenad med honom och nu håller jag på med lite mat. Jobbigt, jobbigt!! Så ikväll känns det som att jag kommer somna så fort jag lägger mig frammför tvn. Men jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till. Ne nu lär jag faktiskt hålla koll på maten, hoppas ni haft en trevlig dag allesammans.


Fredag 19 mars

God morgon mina vänner!..
Nu har man efter många om och men tagit sig upp ur sängen. Ni kan knappast gissa hur trött jag egentligen är!
Tänk va skönt det skulle vara att få ligga kva i sängen nu, har ingen lust alls att börja göra mig iordning och sen hoppa in i en bil för att åka och jobba. Usch vad jag hatar att köra såhär på mornarna, tycker inte alls om det eftersom man alltid är lika trött när man sätter sig bakom ratten.. Ne nu ska jag faktiskt skynda mig äta och fixa iordning mig, ska snart åka. Hoppas ni får en trevlig dag i alla fall.


Äntligen hemma!!

Äntligen har man kommit hem..
Idag har jag varit i Hofors och hälsat på madde, riktigt roligt att få prata lite när man inte har träffats på så länge.
Efter att jag varit där åkte jag till Sandviken för att träffa kim, vi kommer nog inte träffas på ett tag nu eftersom han blir borta hela helgen och sen blir ju han i sandviken i veckan. Så vi får se hur det blir om jag kanske åker in och hälsar på han nån dag. Annars ses vi ju till helgen och då får vi nycklarna till lägenheten. Känns riktigt skönt faktiskt. I alla fall så åkte jag och chippen hem efter ett tag och tog oss en lång promenad så vi kom inte hem fören vid nio tiden. Men nu har ja i alla fall krypt ner i sängen och tänkte se en film. Jag måste ju försöka sova tidigt idag eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Hoppas ni haft en toppen dag allesammans. God natt på er!!


Torsdag 18 mars

Hej på er! Hoppas ni sovit gott..
Just nu sitter jag här och kikar lite, ska snart hoppa in i duschen och sen ringa Madde, kanske åker och hälsar på henne idag. Skulle vara riktigt roligt, det va ett bra tag sen man träffade henne nu, så vi har nog mycket att prata om. Sen hade jag tänkt bada lilla chippen och klippt honom, men de får kanske vänta. Jag hinner nog inte med allt de innan jag åker om det nu blir så att jag gör det. Så det får jag ta i helgen i sånna fall, söndagen blir nog bra när jag är ledig. Ne nu har jag inte tid att sitta här längre, hoppas ni får en trevlig dag allesammans!   


JOBB JOBB JOBB

Nu är det snart dags att åka, hade hellre velat vara hemma ikväll.
Men jag får hoppas på att tiden går riktigt fort, så jag snart få åka hem igen.
Vem vet det kanske blir jätte bra när jag kommer dit, det får vi verkligen hoppas på.
Men nu ska jag ut med chippen en sväng och sen åker jag ner till Ockelbo.
Ha en trevlig kväll allesammans!! Och jag hoppas att min syster får en riktigt trevlig kväll på sin födelsedag!! <3


Sol så skönt!!

Vilket väder!!
Sitter på bron och bara tar det lugnt, det finns inget skönare när solen värmer.
Det här har jag verkligen gjort mig förtjänt av nu när jag har städat och grejat så här kan jag nu sitta i lugn och ro till jag ska åka om jag så vill.. Tänk att jag redan börjar bli trött, hur ska det här gå. Jag kommer dö innan klockan blir halv tio och jag har kommit hem. Skönt att det är närmare hem nu i alla fall, det går ju ganska fort men det tar ju en stund i alla fall. Usch va tråkgt! Det är så segt att sätta sig i bilen efter man har hållt igång en hel kväll och vet att man har si och så många mil innan man kommer hem och jag som blir så trött. Så jag hoppas det går bra ikväll så jag slipper bli helt dö, men jag är ju ledig imorgon så det blir skönt. Ne nu ska jag ta och borsta chippen, ha det bra allesammans!


Tisdag 16 mars

Hej allesammans, hoppas ni har det trevligt i det härliga vädret.
Här försöker jag städa och fixa, känner mig lite smått stressad men borde nog hinna klart till klockan fyra.
Jag ska ju ner till ockelbo och jobba inte för att man känner sig så specillt motiverad men det ska nog gå bra, bara man kommer dit så brukar det bli bättre. Jag som hade tänkt att jag skulle sova länge idag men inte blev det så, vaknade av att chippen vela ut vid sex tiden och efter det kunde jag inte somna om. Så jag har varit  upp ganska länge nu, men det va nog bra att jag började städa i tid så jag hinner med lite annat också.
Tänkte att jag skulle ta en liten promenad nu, det är ju så härligt väder. Så nu hinner jag inte sitta här längre,, hoppas ni får en trevlig dag allesammans.


GRATTIS SYSTER SOM IDAG FYLLER ÅR!!


Lagar mat.

Hej allesammans, Här sitter jag och väntar på att maten ska bli klar.
Idag har jag varit i valbo hela dagen, hittade en sak som syster ska få, 3 tröjor till mig själv och lite grejer på IKEA. Så jag känner mig riktigt nöjd faktiskt. Men jag och mamma ska åka in någon dag i veckan igen om vi hinner och kika på lite mer grejer. När jag kom hem tog vi en promenad med chippen och sen åkte jag till mormor en sväng, kusinerna var där så hälsade på dom líte. Ne nu har jag inte tid att sitta här mer, ska in och kika på maten så den inte blir kol svart. Ha en fortsatt trevlig dag mina vänner.


Söndag 14 mars

Hej allesmmans, här sitter jag halv död och halv blind.
Jag har faktiskt sovit riktigt bra inatt, men nu håller jag på att fixar iordning mig för vi ska snart åka in tilll valbo. Ska kika på nått åt syster som fyller år på tisdag och sen kanske man hittar nått åt sig själv också. Sen får vi se hur jag orkar, om vi går in på Ikea en sväng, skulle varit in där och köpt lite grejer. Ne nu lär jag skynda mig lite, ha en trevlig dag allesammans!


God natt allesammans!!

ONT ONT ONT, här ligger jag och känner mig halv död.
Fy va hemskt det här är, men är man klantig så är man. Nu hade jag tänkt proppa i mig lite tabletter för värken och sen krypa ner i sängen och se en film. Fast som det känns nu somnar jag nog innan den ens hinner börja. Jag har ju i alla fall varit ut med chippen på en kvälls promenad men det var inte det lättast, tur att jag hade kim som kunde hålla i míg, annar hade jag nog ramlat fler gånger om. Ne nu ska jag inte sitta här mer, ha det så bra allesammans. Sov så sött!!  


Vilken dag!!

Hej allesammans, hoppas ni haft en toppen dag!!
Själv har jag inte kunnat göra så mycket, har suttit ute och solat ett tag och varit ut på lång promenad med chippen, syster och kim. Sen hann jag inte med så mycket mer. Fick in denna krok i ögat idag så jag har knappt sett något, det gjorde så fruktansvärt ont och innan vi fik ut den. Det kändes som en evighet innan mamma kom hem och kunna ta ur den. Det är helt sjukt vad chockad man kan bli, jag satt och skaka och det bara rann ur ögat. Man hann inte känna så mycket i början men när jag hade suttit ett tag med den i så började de kännas, det var ett under att jag inte svimmade. Det var faktiskt riktigt nära men det blev bättre när jag fick sätta mig ner och vila. Så nu på eftermiddagen har jag bara legat frammför tvn och kikat på film, men det är lite jobbigt när man bara ser på att öga.. Hoppas det är bättre imorogn. Ne nu ska jag faktiskt ta och äta lite mat. Ha en fortsatt lördagskväll allesammans!!

Kroken, ni kanske förstår att det gjorde ont. Den är ju inte precis liten!!

Mitt öga, men det syns inte så bra att jag är svullen. Har även fått sår där.


Torsdag 11 mars

Hej på er!! Hoppas ni haft en toppen dag, min har varken varit bra eller dålig.
Vaknade av att klockan ringde vid sex tiden imorse, gissa om jag var trött? Fast det är väl ingen nyhet, jag är ju alltid trött nu för tiden. Jag orkar knappt göra något om dagarna när jag kommer hem. Så det ska bli riktigt skönt med två dagars ledigt efter morgondagens pass. Längtar så!! Men nu ska jag ta och krypa ner innan klockan blir nå mer, ha det bra allesammans och sov så sött.


Onsdag 10 mars

Hej allesammans! Hoppas ni haft en riktigt bra dag. 
Min har faktiskt vait ganska bra, har jobbat idag mellan  7-15.
När jag hade slutat åkte jag iväg och köpte hårfärg innan jag åkte hemmåt, så nu få vi se om jag orkar färga det idag, anars får det bli någon annan dag. Kanske är bäst så eftersom jag inte ens vet hur jag vill ha det.

Just nu ligger jag här under en filt och myser, hade tänkt att jag skulle vila men det slutade med att jag tog fram daton istället. Så ligger här och kikar på lite grejer som jag ska beställa, för nu är det inte alls långt kvar tills jag/vi flyttar. Hoppas det blir bra bara och hur ska det gå för chippen när han blir själv om dagarna. Stackars liten! Ne nu ska jag faktiskt ta och hoppa in i duschen, eller om det blir en promenad. Vi får se.
Ha en fortsatt trevlig kväll, kram kram!!


Tisdag 9 mars

Hej allesammans!!
Kom precis hem, har vait och jobbat idag. Det har gått riktigt bra, känner mig riktigt trött så ikväll somna man nog tidigt. Jag som trodde att jag skulle få vara ledig imorgon hade helt fel. Dom kom in och frågade idag om jag kunde jobba imorogn mellan 7-15, så det blir ingen sovmorgon för mig.

Nu hade jag tänkt ta en promenad med chippen och sen laga lite mat, har faktiskt ingen lust alls att gå ut nu men det är som det är. Jag behöver i alla fall inte gå så långt med han ikväll om jag ta en rejäl promenad nu. Hoppas ni haft en trevlig dag allesammans, kanske skriver lite mer sen..


God natt!!

       Nu har jag äntligen gjort mig iordning och krypt ner i sängen, gissa om det är skönt!?  
Nu under kvällen har jag inte gjort speciellt mycket, har varit ut på promenad med mamma och chippen, sen kikat på tv och suttit vid datorn hela kvällen. Riktigt skönt faktiskt. Nu hade jag tänkt försöka sova lite vilket jag inte tror är något problem eftersom jag knappt kan hålla ögonen öppna. Riktigt jobbigt när man är så trött, men nu ska jag snart lägga ifrån mig den här burken och sova. Annars blir det riktigt jobbigt imorgon när klockan ringer vid halv sex. Hoppas ni haft en trevlig kväll allesammans, God natt på er!!


Måndag 8 mars

Hej allesammans!!
Här ligger jag i sängen och bara slappar, har haft mycket att göra idag så nu vill jag bara ligga och vila men ska först ut med chippen på en promenad men jag väntar på mamma så jag får vila ett ltet tag till. Sen ska jag hoppa in i duschen innan jag kan krypa ner frammför tvn och en varm brasa.

Idag har jag jobbat till halv tre och när jag slutade fick jag vänta i Ockelbo på mamma eftersom jag va så klantig och tog fel på dag och tid. Trodde jag skulle sluta fyra idag men så va det inte, jag passade då på att ta en promenad medan jag väntade. Sen slutade det med att jag tog bussen hem vid halv fyra. Och när jag kom hem hjälptes jag och mamma åt med maten och sen har jag inte hunnit med så mycket mer. Känns inte som att jag orkar göra så speciellt mycket mer idag heller, ska ju upp och jobba imorgon också, då är det mellan 7-16. Så nu får jag passa på att bara ta det lugnt och vila upp mig så jag är pigg imorgon när jag ska upp. Ne nu ska jag sluta, måste ta på mig lite kläde innan mamma kommer hem, hoppas ni haft en bra dag allesammans.


Jobbigt!!!

Nu har jag varit ut med chippen och sen lagat mat. Så nu hade jag bara tänkt att jag skulle hinna med en dusch innan jag kryper ner i min sköna säng. Det ska bli så skönt, vill bara försvinna bort ett tag. Det har varit så mycket den senaste tiden så nu vill jag inget hellre än att fösvinna bort för ett tag. Det skulle jag verkligen behöva, slippa tänka så mycket och bara ta hand om mig själv.. Varför känna såhär?? Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sen krypa ner frammför en film, kanske man kan tänka på något annat ett tag.


Fredag 5 mars

Hej allesammans, kom precis hem från jobbet. Vilken dag, är helt slut.. Tur att det är en dag kvar sen är jag ledig en dag. Ska bli så skönt att få sova och bara ta det lugnt. Men nu ska jag faktiskt ta en promenad med lilla chippen innan jag krypern ner frammför en film. Kanske skriver lite mer sen, hoppas ni haft en toppen dag.

Torsdag 4 mars

Hej allesammans, nu har jag precis krypt ner i sängen.
Idag har jag varit och jobbat, dagen började inte speciellt bra. Har kännt mig så trött i huvudet, men det ha gått ganska bra i alla fall. Slutade vid halv tre och skyndade mig då hem för att sen ut och åka lite skoter. Så HÄRLIGT väder vi har haft idag!! Nu längta jag verkligen till lördag eftermiddag så att jag får vara ledig en dag, behöver verkligen de. Men nu är jag så trött, riktigt trött faktiskt och bordeförsöka sova så att jag orkar upp imorgon, då är det jobb som gäller. Natti natti!

onsdag 3 mars

Här ligger jag, har precis krypt ner i sängen. Riktigt skönt ska jag tala om för er, så nu hoppas jag att jag är pigg och utvilad imorgon när klockan ringer. För just nu känns det ganska tungt när man vet att klockan ringer halv sex imorgon, har ingen lust att kliva upp men jag får tänka positivt.

Idag har jag haft fulltupp hela dagen, vaknade vid nio tiden så klev då upp och gjorde mig iordning och sen duschade jag chippen. När jag var klar med det tog vi en promenad och sen åkte jag till Sandviken. Jag va in på en IT-utbildningen som kännsdes väldigt onödig eftersom jag redan kunde det, men nu är det i alla fall gjort så det känna skönt. När jag sen slutade åkte jag till katrine för att fira henne eftersom hon fyllde år idag, blev där ett bra tag innan jag åkte hem och tog en promenad med chippen. Sen har jag inte hunnit med så mycket mer, men nu ska jag försöka sova så jag tar mig upp imorgon. Hoppas ni haft en tevlig dag allesammans! God natt!!

RSS 2.0