Söndag 28 juni

Kan bara säga en sak, min helg har varit riktigt bra. I fredags träffade jag mina flickor och ni vet vilka ni är. Åt god mat, drack gott och hade det jätte trevligt. När klockan började närma sig tio tyckte vi att det va dags för öltältet. Så eftersom våran skjuts inte va där började vi gå, riktigt trevligt hade vi det efter vägen. Men hade tur för efter halva vägen kom våran skjuts. Så min kvällen blev riktigt lyckad och vi måste göra om det snart. Lördagen va också lika underbar, träffade vänner och hade det super roligt, Tur att ni finns, hur skulle man klara sig utan er!! Nu måste jag faktiskt ta och sova, ska upp tidigt och jobba i morgon. Så god natt mina vänner och sov gott.

Sami, Robin, Niklas, jag och Jesper




Jag och Johanna

Tänk att vi alltid har något att tjafsa om, haha!


Johanna, mattis, marcus och jag!!





Jag och Jesper


Jag, Malin och Matilda (mina flickor)


Jag och Christoffer


Robin, Matilda, Niklas, jag och Jesper



Torsdag 25 juni

Idag hade jag sovmorgon, jätte skönt va det att få sova. Gick upp gjorde mig i ordning, lite i alla fall innan jag gick ut i solen. Man måste ju passa på när solen är framme. Så solade lite innan jag duschade och gjorde mig klar för jobbet. Så jag åkte in mot Sandviken vid tolv tiden, riktigt skönt så man slapp stressa eftersom ja började vid ett. Har haft jätte mycket att göra idag, vi har haft fullt upp nästan hela tiden. Så när klockan närmade sig sex va men helt slut, man vela bara hem och sova. Sen träffade jag Kim vid tio tiden, när jag hade slutat men åke hem nästan på en gång eftersom jag ska upp tidigt i morgon. Börjar vid sju, en sak är då säkert. Jag kommer vara helt slut när jag ska upp i morgon, det är så jäkla jobbigt att man ska behöva pina sig upp varje morgon. Tur att helgen snart är här för så ska jag vila upp mig och sammla krafter till veckan som kommer. Ska då jobba, men dagarna är super bra börjar halv åtta och slutar vid ett nästan varje dag, fast jag jobbar en kväll och helgen tror ja. I morgon ska jag ner till Ockelbo med syster efter att ja har slutat, slutar ju vid tolv i morgon. Blir inte där så länge, måste hem i tid. ska ner till tjejerna sen, vi kommer säkert att ha det jätte roligt. Men nu måste jag faktist skärpa mig, ska upp tidigt i morgon så måste sova om jag ska orka upp. God natt på er mina vänner!


Tisdag 23 juni

Idag har jag jobbat, började klockan sju och slutade vid halv tre. I morde va det riktigt jobbigt att kliva upp, kunde inte somna igår så klockan blev ett innan jag kunde sova. Efter jobbet träffade jag Jessica, vi hade det jätte trevligt, pratade och bara tog det lugnt. Vi har ju haft så fint väder så har försökt varit ute så mycket jag har kunnat. Så hoppas på fint väder i morgon med. Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, måste försöka sova tidigt idag så man blir lite piggare.

Några bilder från midsommarafton

Jag och min Jessica


Jag och Christoffer (riktigt snygg bild)


Jag och Malin


Kristian, Jessica och jag

Hoppas att ni haft en trevlig dag mina vänner! God natt.

Måndag 22 juni

Fick sova länge idag, började inte fören 13.00 så åkte hemmifrån efter tolv någon gång. Riktigt skönt va det när man hade tid på sig, annars brukar det alltid vara så att man måste stressa för att hinna. Dom två första timmarna på jobbet va ganska seg, men sen gick det bra och tiden gick ganska fort speciellt från klockan sex. Jag som gruvade mig för att jobba men det gick ju hur bra som helst. Slutade vid tio och åkte då hem, tog det lugnt hem och när jag kom hem va klockan redan elva. Satta mig frammför tvn en stund och pratade med mamma och pappa lite och sen duschade jag så jag skulle slippa det i morgon. Ska ju upp tidigt, börjar sju så jag lär åka vid sex tiden. I morgon har jag inte så lång dag, slutar vid halv tre och då ska jag träffa Jessica och Matilda, vi ska planera och prata resa synd att inte Malin kan vara med:D Fasiken va jag längtar, vill åka nu vi kommer ha det så jäkla roligt. Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och förhoppningsvis somnar jag snart. God natt mina vänner.





Vi är snart där igen :D

Måndag 22 juni

Vaknade för en stund sen, har sovit jätte bra. Så jag känner mig ganska utvilad nu, ska upp och göra mig klar för jobbet. Hoppas det går bra ska jobba mellan 13-22, idag när vädret är så fint. Men det skulle bli fint fler dagar. Nu måste jag faktiskt göra mig i ordning men ni får ha en super bra dag mina vänner.


Fredag, Lördag och Söndag..........

I fredags va jag ledig och det va verkligen jätteskönt. För jag va så trött efter att ha jobbat, hoppas att man inte blir lika trött den här veckan. Börjar veckan med en kväll så vi får se hur det går. På fredags kväll gjorde vi oss i ordning för att åka till christoffer där vi hade det jätte trevligt, träffade Tove som jag inte har träffat på länge och jag fick ju med mig jessica dit så vi hade det trevligt. När vi kom hem så va klockan 6 och jag va jätte trött så somnade så fort jag hade krypit ner i sängen.


Jag gick inte upp fören i tolv tiden, jag gick då upp och gjorde mig i ordning för att jag inte skulle behöva åka tillbaka hem sen. Så det blev lite stressat på morgonen, jag skulle nämligen åka förbi i Årsunda och ta med mig fredda hem, och innan det skulle jag skjutsa Mattis och Christoffer för dom skulle äta, vi behövde inte åka så långt för att äta för dom vela stannade på albin och pia istället. Så när jag skjutsat dom dit och pratat lite åkte jag och kim in till Sandviken för att handla lite grejer som dom där hemma hade glömmt, vi skulle överraska farmor eftersom hon snart fyller år. Så in och handlade det som fattades innan vi fortsatte mot Årsunda där vi skulle hämta upp fredda. Sen åkte vi hem igen, när vi kom hem gjorde jag mig i ordning lite innan vi alla åkte hem till farmor för att överraska henne. Hos henne grillade vi och maten blev verkligen jätte god. Efter en stund åkte jag hem för att byta kläder och gjorde mig i ordning. Så det tog sin lilla tid, sen bar det av mot Jäderfors fast skulle in till Sandviken och plockade upp Jessica och Malin först. Sen åkte vi hem till Christoffer.

Jag kan bara säga en sak, jag hade det jätte trevligt och den här helgen har varit riktigt bra. Så har inget att klaga på. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, gick upp vid elva tiden och sen åkte vi till mormor för att hälsapå och där va Melvin och Maja. Vi blev där ett bra tag, åkte nog inte hem fören halv fyra och sen dess har jag bara tagit det lugnt och försökt vila. Eftersom jag ska jobba i morgon, men skönt att man slipper kliva upp så tidigt, börjar vid ett tiden och slutar vid tio. Lägger kanske upp lite bilder sen från helgen, nu ska jag ta och krypa ner i min säng är riktigt trött. Sov gott mina vänner.


Tisdag 16 juni

Lära gå upp tidigt idag eftersom jag skulle på en kurs och vad ska man säga, det va ingen höjdare att sitta och lyssna på. Trodde jag skulle somna där ett tag, men lyckades hålla mig vaken. Så den kursen höll på från klockan åtta till halv fem, så kom inte hem så tidigt idag. Sen har jag inte gjort så mycket mer, har inte haft någon ork till annat än att vila. Tänkte träffa en vän men det blev inte så, så har bara varit hemma hela kvällen och nu ligger jag här super trött och lite deppig så ska nog dra täcket över huvudet snart så jag kanske somnar. Det är ju trotts allt en dag i morgon med och då är det jobb som står på schemat, 7.00-14.00:D sov gott mina vänner ska i alla fall förslöka sova.

Längtar tillbaka så mycket, inga bekymmer, problem eller annat att tänka på. Önskar jag vora där nu.








Lördag 13 juni

Idag har jag inte alls gjort så mycket, vaknade vid elva halv tolv så när man vaknade känndes det som att hela dagen hade gått. Så jag gick upp gjorde mig i ordning åt lite frukost och sen satte jag mig frammför datorn en stund. Man har inte velat göra något eftersom det hat regnat hela dagen, så hoppas det vänder snart så vi får sol och värme. Har varit inne hela dagen eller inte riktigt hela har varit in med syster till Sandviken ett tag på eftermiddagen. Så vi kom inte hem fören halv åtta och då la jag mig i sängen så nu sitter jag här frammför datorn och slöar men det behövs, har varit ganska trött idag så sommnar nog tidigt idag.






Syster och J´jag


STUDENTEN

Nu är det också avklarat, studenten och denna dag var alldeles för kort. Vi hade i alla fall uppehåll under dagen så vi slapp bli blöta, vilket jag verkligen är glad för. Gick upp vid fyra på morgonen för att göra mig klar, lära åka ganska tidigt efter som vi skulle vara inne i Sandviken vid sju och vägen ner till Ockelbo är ganska guppig så vi fick åka sakta. I Ockelbo hämtade vi upp Malin och Matilda. När vi kom in till Sandviken träffades vi i klassen och vi hade det trevligt tillsammans. Vid åtta tiden skulle vi sammlas i klassrummet och vi hade mysigt tillsammans, vi fikade mackor och tårta. Efter det skrev vi i varandras mössor och sen var det dags att gå till kyrkan. Det var ingen höjdare men det gick ganska bra i alla fall, men mot slutet när man visste att det inte alls va långt kvar började man bli lite rastlös. När det var klart där inne gick vi mot statsparken, vi hade det så jäkla roligt tillsammans. När allt var klart så åkte vi traktor, det blev skapligt med varv som vi åkte. Så roligt det va att få åka runt, men idag har jag nästan ingen röst kvar. När vi hade åkt klart så åkte vi hemmåt, där släkten väntade. Så när man kom hem var man så jäkla trött men man hade ju varit uppe ett bra tag då se det va ju inte så konstigt att man va så pass trött. Jag fick då pressenter, pratade, åt mat och fikadel. Så klockn gick fort, så när alla hade åkt hem duschade jag och gjorde mig i ordning för att åka till Andreas. För där skulle vi träffas innan vi skulle ut. Så vi hade det jätte trevligt där, pratade och hade det trevligt och runt halv tolv tiden åkte vi upp på stan, vi fixade skjuts upp så vi skulle slippa gå i regne. Så vi gick in på Lobby där vi träffade Mattis, Tobbe och Christoffer. Jag ska säga er att vi hade det super roligt så det finns inget som skulle kunna bli bättre och det va nog tack vare mina underbara vänner, dagen hade inte alls blivit lika rolig om inte ni hade varit med. Sen när set stängde skjutsade jag och Kim in en klasskompis till Gävle innan vi hämtade upp Mattis och Tobbe. Så vi kom nog inte hem fören fyra halv fem i morse:D Hoppas att alla har haft en lika bra student som jag har haft.


                                            Här har vi OP 3


                                            Andreas och jag


                                     Malin, Jag och Matilda


                                                Jag och Matilda


              Madeleine och Jag, kommer att sakna dig gumman!


Torsdag 11 juni

I morgon studenten!!!

Tisdag 9 juni

Igår var jag till skolan, tog bilen in eftersom vi inte skulle träffas i Gävle men inte fören tio så tog bilen in till Sandviken och sen så åkte jag med Cicci från skolan. Vi skulle fika lite, så vi fick mackor och jordgubbs tårta vilket var jätte gott:D När vi va klara där så åkte vi hem, när vi kom till skolan så tog jag och Jessica min bil till Valbo, tittade runt lite och köpte mig två par linnen och en väska. Blev riktigt nöjd faktiskt. När vi kom tillbaka till Sandviken så åt vi lite innan jag åkte hem. Fick stå i kö jätte länge, stod säkert i tio minuter och det känndes som en evighet kan jag lova. Väl hemma lagade jag lite mat och lite senare tvättade jag bilen, vilket behövdes verkligen jätte lortig och lerig eftersom det regnade och vi åkte grusväg. När jag hade gjort det så gjorde jag mig i ordning så jag kunde lägga mig. Så igår la jag mig i tid i alla fall.

Idag ska vi ut och paddla med klassen, som säkert kommer bli riktigt roligt. Hoppas bara att vi får skapligt väder så det inte börjar regna. Så jag ska snart kliva upp och göra mig klar, så jag slipper stressa vi ska ju inte vara där inne fören tio men jag ska hämmta upp Jessica innnan också så det är lika bra att åka i skaplig tid. När vi paddlat klar så slutar vi, så har ingen aning om hur lång tid det kommer att ta men ska i alla fall träffa syster i Sandviken eftersom hon ska fixa sina naglar, så ska vänta på henne. Nej nu ska jag ta och göra mig i ordning och hoppas på bra väder, ha en trevlig dag mina vänner!

Vill tillbaka

 

Turkiet

Nu har jag kommit hem, hade ingen lust att åka hem alls. Man har precis lärt sig att hitta och lärt känna fantastiska människor. Så hade velat stanna kvar lite till. Kan inte säga annat än att denna vecka har varit helt underbar, lärt känna fantastiska människor och vädret har varit stålande. Så det har blivit mycket sol, bad och shoppa under dessa dagarna.


30/5

Åkte vi till Arlanda för att vidare ta oss till Turkiet, vi tog min bil dit så jag körde vilket gick jätte bra. Vi stannade till i
Uppsala för att äta lite och sedan körde vi vidare till Moby parkering för att stalla ifrån oss bilen. Vilket gick riktigt fort, sen fortsatte vi med buss till Arlanda där det gick riktigt fort och det var inte så mycket folk där heller så det va skönt. Medan vi väntade på att få kliva ombord kollade vi runt lite och fikade, vilket gjorde att tiden gick fort. Jag kan säga att det var riktigt pirrigt innan vi skulle kliva på, jag som hatar starten. Flygtiden tog 3 timmar och 40 minuter. När vi kom fram till flygpltsen så kändes det skönt, vi fick där ifrån åka buss till Side som tog en timme. När vi kom fram packade vi upp och fixade lite innan vi satte oss på balkongen och pratade lite, klockan hann bli så mycket innan vi kom fram.


 
31/5

Vår första dag blev riktigt bra, gick upp vid åtta tiden för att göra oss klar, sen gick vi ner för att äta lite frukost innan vi skulle åka till stranden. Eftersom det var våran första dag där tog vi badbussen så att vi skulle hitta. Nere på stranden blev vi ett bra tag kom dit vid tio tiden och åkte inte hem fören fören vid fyra. När vi kom tillbaka till hotellet satte vi oss vid polen en stund så att Emil fick bada lite. Så vi passade på att sola och jag tränade lite simmning med Emil. Vi gick sedan på Hamam, vi fick ligga i en bastu och göra lite andra saker. Efter man blivit klar med det fick vi sitta och vila lite innan vi fick massage. Super skönt var det och behövligt. Efter att vi blivit klar där gjorde vi oss i ordning för att vi sedan skulle ut och äta och titta runt lite. Riktigt trevlig kväll och mysigt hade vi det. När vi kom tillbaka satte vi oss på balkongen en stund innan vi gick och la oss.


1/6

Gick upp ganska tidigt eller ja vid åtta tiden, gjorde oss i ordning och sedan åt vi frukost innan vi gick till stranden. Där vi låg hela dagen och sedan lade vi oss vid polen, solade och hade det skönt. Vi gick upp och fixade oss så att vi sulle kunna komma iväg i tid för att äta. Vi gick till ett annat hotell för att äta där, jätte trevligt hade vi det. Efter maten tog vi en promenad efter stranden och sedan gick vi och kollade lite, handlade lite grejor. Tog en taxi hem eftersom vi hade en bit att gå och Emil som är lite skulle inte orka gå, när vi kom hem satte vi oss på balkongen ett tag, pratade och hade det mysigt.

 

2/6

Vi gick upp i vanlig tid och gjord oss i ordning för frukosten, sen gick vi ner till stranden. Super skönt, låg där hela dagen och när vi kom hem så satta vi oss vid polen en stund och jag tränade simma med Emil. Han va riktigt duktig. Efter det gjorde vi oss i ordning för att den gå på turkisk afton/kväll vilket var trevligt. Åt god mat och hade det trevligt, vi gick upp ganska tidigt eftersom Emil blev trött och vi satt då på balkongen och kollade. Vilket var skönt.


3/6

Samma här, gick upp i tid, gjorde oss i ordning för frukost och sen ner till stranden. Vi hade fint väder till klockan tre. då började det blåsa och det kom moln. Så det blev lite kallt. Vi tog en promenad längs stranden och bestämmde oss för att prova parasaling vilket var super kul. Jag som är rädd för höjder tyckte att det var super härligt. När vi kom hem gjorde vi oss i ordning och gick ut för att kolla, gick efter några smågator och vi hittade jätte fina ställen. Sen fortsatte vi promenaden längs stranden och hittade ett jätte mysigt ställe att äta på. Trevliga människor och en härlig utsikt det kunde inte bli bättre. Efter att vi ätit fortsatte vi promenade och kollade på lite grejor. Sen tog vi en taxi hem.
 



4/6

Gick upp och åt frukost, sen ner till stranden. Åkte hem lite tidigare eftersom det blåste så mycket. Vilade lite innan vi gjorde oss i ordning för att ta en promenad och äta lite. Vi träffade mycket trevligt folk och handlade en hel del, det slutade med att vi fick skjuts hem av en vän. För vi hade inte kunnat gå hem med alla kassar. När vi kom hem vår klockan så mycket så vi gick och la oss direkt.
 


5/6

Va ner på stranden där vi träffade en vän och hade det jätte trevligt. Åkte hem och badade vid polen innan vi fixade till oss, vi skulle få skjuts till resturangen, när vi kom dit hade han dukat med blommor och gjort det jätte fint det kunde inte bli mysigare. Där satt vi och kollade på solnedgången och åt god mat. Detta blev en riktigt lyckad kväll, super mysigt. Efter vi var klar där gick vi och handlade lite, innan vi tog taxin hem. När vi kom hem packade vi i ordning det vi kunde så vi skulle slippa det på lördagen. Denna kväll var nog den bästa.
 

6/6

Gick upp och åt frukost, sen tog vi en promenad ner till stranden. Där vi va tills klockan blev tre, åkte då hem och satt lite vid polen, tränade simma med Emil innan vi gick upp och fixade till oss. När vi hade gjort det var det bara att packa ner allt så det bara var att gå efter grejorna. Så vi gick ner och åt lite och sen var det bara att gå efter våra grejor och gå till bussen. Riktigt segt var det, inte fören då förstod jag hur gärna jag skulle vilja vara kvar där. Hade önskat att jag kunde vara där en vecka till. Buss resan tog en timme och sen var det bara att ställa sig i köer för att sedan kunna flyga hem till Sverige. Riktigt läskig resa hem, kunde inte sova alls fasten jag var jätte trött. Det skakase i hela planet, riktigt rädd var jag. Väl hemma i Stockholm gick det bra, riktigt kallt var det, dom hämtade oss med buss för att sen kunna hämta bilen. Så vi kom inte hem fören fem på söndag morgon.


RSS 2.0