Onsdag 30 december

God morgon mina vänner, nu har jag varit ut med chippen på en liten promenad så nu sitter jag här och väntar på att mitt te ska bli klart. Jag har knappt kunnat sova något inatt och den här förkylningen gör ju inte saken bättre. Så jag hoppas jag får bli bra snart.

Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, jag hade tänkt städa lite nu på morgonen och sen tagit en lång promenad med chippen. Kanske man hinner åka lite skoter innan det blir mörk också. Så vi får se hur jag hinner och vad jag gör idag. Ne nu ska jag göra klart mitt te och sen sätta mig frammför tvn och bara ta det lite lugnt eftersom chippen slocknade frammför brasan.

God natt

Nu har jag krypit ner i sängen och ska försöka sova, god natt mina vänner..

Mysig kväll!!

Så mysigt jag har det nu. Ett riktigt bra slut på denna dag. Ligger här frammför brasan med min lilla sötnos och myser, han är så go min lilla chippen. Men det är något som fattas och det är du vännen, men du kommer inte hem på ett tag så jag får försöka sluta tänka på dig, tiden går kanske fortare då. Men jag har försökt och det går ju inte. Vara sig jag vill eller inte så slutar det alltid med att jag ligger där och tänker och funderar iallafall. Det skulle vara skönt om man kunde koppla bort tankarna ibland. Det är först när man är ifrån varandra man innser hur mycket man egentligen tycker om personen. jag saknar dig så mycket!

Fy va trött jag blev nu när man ligger här i värmen, man blir ju så slö. Jag har verkligen ingen lust att gå ut nu men jag är ju så illa tvungen, kanske kan man få sällskap, allt blir ju lite trevligare när man har någon att prata med. Men det är ju så kallt nu så jag har nog ingen lust att vara ute så länge så det får nog bli en kort promenad idag så då går det ju bra att gå själv. Det är ju trotts allt -20 här hemma.. Sen har jag nu känt att jag har förfrysit mig på kinden, jag kände det nu efter att jag hade varit ut och åkt lite skoter. Det är inte så skönt, tänk att jag alltid lyckas. Så nu får vi se vad jag hittar på, kanske jag fixar klart mina naglar som jag har fixat nu. Jag blev riktigt nöjd med dom, kanske lägger ut en bild den när dom är helt klar, vi får se. Ne nu kom pappa hem så han, jag och mamma ska ta och fika lite och mysa frammför en film. Ha det så bra allesammans.


saknaden är stor!

Saknar dig vännen!!
Jag önskar tiden gick fortare...


Vilken kall tisdags kväll..

Hej på er, nu har jag äntligen kommit in från kylan. Och sitter nu här frammför brasan och tänkte kika på lite tv men jag kanske tar en varm dusch först så man får upp värmen igen.

Idag har jag varit ner med syster och katrine till Järbo, dom skulle ju rida så jag skjusade ner dom och sen åkte jag in till sandviken och lämnade lite papper. När jag kom tillbaka till Järbo så skulle dom precis börja rida så jag passade då på att ta en promenad medans jag och chippen väntade. Och vädret har jag varit riktigt härligt idag men kallt har det varit. Så det var tur att jag tog på mig ordentligt med kläder. När vi kom hem så lagade vi lite mat och sen satte vi oss frammför tvn och kikade lite medans vi värmde oss. Jag har även hunnit färga håret idag, vilket känns jätte skönt. Efter de tog vi oss en liten skoter tur och jag ska tala om för er att det var riktigt kallt, så nu ska jag försöka få upp värmen igen. Hoppas ni haft en trevlig dag.


Tisdag 29 december

Hej allesammans hoppas ni har sovit gott. Själv har man knappt kunnat sova, ha vaknat lite då och då och vridit och vänt på mig. Så jag är ganska trött nu, men det blir nog bättre snart. Nu ska jag iallafall skynda mig, ska skjutsa syster och katrine till stallet. Hoppas det går fort så man slipper vara där så länge. Ha det bra allesammans.

Hemma efter en promenad

Hej allesammans, kom precis hem från en promenad så nu ligger jag här och myser med min älskling som är helt slut. Så nu ska jag försöka sova, tack J för en trevlig promenad. God natt på er.



Äntligen hemma

Nu har jag äntligen kommit hem, vilket jäkla väder att köra i. Vi såg några bilar som hade kört av, men vi klarade oss iallafall. Man ska hålla sig ifrån bilen när det snöar såhär, för fy så läskigt det är när man knappt ser vägen. Så nï som ska ut och åka, ta det lugnt! Nu hade jag tänkt städa och fixa och sen ska jag lägga mig och kika på lite tv hade jag tänkt. Känner mig ganska trött och ont i knät har jag också fått, har ingen aning om vad det kan vara. Men bra känns det inte iallafall. Jag hoppas verkligen att det går över snart, man kan ju knappt köra bil, det gör ju så ont. Ne nu vill chippen ut så jag ska gå ut med han ett tag och sen blir det till att städa. Hoppas ni haft det trevligt idag.

Måndag 28 december

Godmorgon på er, här sitter jag och väntar på att min syster ska vakana och göra sig klar så vi kommer iväg någon gång. Vi ska in till sandviken och lämna en grej och sen ska jag kika på ett koppel till min lilla vän.
Så medans jag väntar på henne tänkte jag plocka undan lite och greja. Som det ser ut nu blir det inge Hede. Jag som hade sett framm emot de. Men de är som de är, jag får hitta på något annat istället. Det är ju faktiskt snö här så jag kan ju faktiskt åka skoter här också, men det är ju inte lika roligt som i fjällen. Det är så mysigt att se snön falla när man kikar ut genom fönstret, jag vill ha mycket snö. Ne nu ska jag faktiskt fixa lite innan vi åker och jag är nog tvungen att väcka syster om vi ska komma iväg idag, jag har ingen lust att sitta och vänta hur länge som helst. Ha en trevlig dag allesammans.  

kvällen börjar nu lida mot sitt slut...

Nu är jag helt slut och kvällen börjar lida mot sitt slut. Jag kom precis in, har varit ut med lilla chippen så nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Önskar jag hade dig här bredvid nu, men jag antar att det kommer ta ett tag innan du kommer hem så det är lika bra man vänjer sig. Jag hoppas du kommer hem lite tidigare vännen, snälla!?
Ne nú måste jag fösöka sova eller jag ska kika klart på filmen innan jag somnar, ska upp ganska tidigt imorgon och fixa lite grejer så jag hinner med det jag ska göra. Sen hoppas jag att jag får tag på M så jag får veta hur det blir med allt, känner mig lite stressad nu när man inte får tag på han, så man kanske stannar hemma över nyår. Det visar sig. Men nu måste jag faktiskt sluta skriva annars får jag sitta uppe hela natten om jag ska se klart filmen. Sov sött allesammans..  

.....

Jag ÄLSKAR dig så otroligt mycket!!
Jag hoppas du någon gång kommer att inse det...


Packar

Nu har jag ätit fixat och plockat ihop lite kläder och grejer som jag ska ha med mig upp.
Hoppas jag inte glömmer något, vilket ja brukar kunna göra. Så nu har jag egentligen fullt upp med att få klart det men jag har verkligen ingen lust att hålla på just nu, blev så jäkla trött så jag funderar på om man ska lägga sig och kika på en film, jag har ju faktiskt hela dagen imorgon på mig också så jag borde hinna få klart det.
Jag har en förmåga av att ta med mig alldeles för mycket kläder, så nu ska jag försöka ta med lagom mycket för så roligt är det inte att packa. Så nu ska jag lägga mig frammför en film och mysa med lilla chippen. Ha det bra!

Hemma igen..

Hej allesammans, nu ligger jag i sängen under en filt och myser med min lurviga lilla vän. Vi har precis kommit in från kylan, det är riktigt kallt ute. Så nu försöker jag få upp värmen igen, mina händer är riktigt kall. Jag som egentligen skulle ha packat idag men så blev det int. Efter att jag gjort mig klar och fixat så åkte jag till mormor och morfar och hälsade på lite, kusinerna var där så jag och syster stannade ett bra tag. Och när vi kom hem så tog vi en skoter sväng, gissa om det var roligt.?! Nu längtar jag tills det blir tisdag så man får komma upp och åka lite, det ska bli riktigt roligt.

Så nu ligger jag här och myser med lilla chippen och hoppas på att jag ska bli lite bättre, för ont i halsen och känna sig slut i kroppen är inget vidare, nu vill jag bli frisk!! Ha det bra allesammans, nu ska jag hjälpa mor med maten och sen försöka packa ihop lite.

Söndag 27 december

Hej allesammans, hoppas ni haft en trelig jul. Själv har jag haft det riktigt mysigt fast jag jobbade några timmar på julafton.

Just nu ligger jag här under en filt och försöker vila lite, tänkte att jag skulle kika på en film och mysa med min lilla sötnos. För idag känner jag mig inte alls särskillt pigg, så jag måste försöka ta det lugnt så jag blir bättre till på tisdag, för då åker jag och Mattis till Hede. Det ska bli riktigt skönt att åka iväg faktiskt, få åka lite skoter.
Så idag är det mycket jag ska hinna med att göra, ska packa iordning allt och försöka fixa lite plus att jag måste lasta skoterna men det får vi se om jag hinner annars får jag ta det imorgon. Ne nu ska jag faktiskt pina mig ut i kylan med min lilla älskling och sen blir det mys frammför en film med hopp pm att bli frisk.  
Ha det bra allesammans.

Tisdag 22 december

Hej allesammans nu sitter jag och syster här och kikar på lite tv. Vi tänkte att vi skulle ta en långpromenad med hundarna snart. Sen ska jag försöka plocka undan lite här hemma innan jag ska skjutsa syster till järbo eftersom hon ska provrida en häst. Sen får vi se vad jag hittar på. Jag lär hinna ut och fixa lite med skotern, de kommer nog någon som ska kika på den idag. Ne nu måste jag sluta, lär hjälpa syster. Men ha det bra allesammans.

Måndag 21 december

Hej allesammans, nu har jag kommit in. Har varit ute med chippen och lekt i snön och han tycker det är så roligt. Jag har inte haft så mycket för mig, har städat och kika på lite tv. Så nu när jag har kommit in igen hade jag tänkt att jag skulle fortsätta städa och sen får vi se vad jag hinner med. Ne nu lär jag börja annars blir det aldrig av.  


Torsdag 17 december

Hej allesammans, nu har jag varit vaken i några timmar och jäklar va snö det har kommit inatt.
Vaknade vid halv sex i morse av att chippen vela ut, så det var bara att ta på sig kläderna och gå ut.
Efter de gick jag in och la mig en liten stund till innan jag gick upp och åt lite, för jag skulle ju vara hos tandläkarn halv nio. Men det gick bra. Sen har jag inte gjort så speciellt mycket sen jag kom hem. Tänkte hoppa in i duschen nu och sen göra mig klar så man har det gjort. Jag och mamma tänkte åka till valbo en sväng sen på eftermiddan.
Så jag tänkte försöka städa lite nu innan så jag har det gjort eftersom jag inte hann igår. Fick ju åka och jobba. Men nu måste jag faktiskt stuta skriva, chippen vill ut. Men ha det så bra allesammans.

Äntligen är snön här..

Hej allesammans, nu ligger jag här i sängen och vilar. Känner mig riktigt slut, har städat hela morgonen och har forttfarande mycket kvar. Men kännde att jag behövde vila lite, men ska snart ta med mig chippen ut i det härliga snövädret. Gissa om jag är glad, har längtat så efter snön. Inte nog med det, chippen älskar det, men han försvinner ju i snön nu när det  blivit så mycket så man får hålla koll på han så att man inte tappar bort han.

Efter att jag har varit ut så ska jag baka lite kakor eller så fortsätter jag städa jag har inte riktigt bestämt mig. Men nu måste jag faktiskt skynda mig ut så jag hinner få klart det här idag. Men hoppas ni har det bra allesammans.


Mys med sina älsklingar

Nu har jag städat, fixat och lagat mat. Gissa om jag är trött?.
Jag och min älkling somnade till efter att vi hade ätit, riktigt skönt ska jag tala om för er men är forttfarande riktigt trött. Så ikväll ska jag inte göra så speciellt mycket mer, har liksom ingen ork just nu. Så jag ska bara ta det lugnt och mysa med mina älsklingar och kika på lite tv. Ne nu lär jag faktiskt sluta så jag hinner se 9210.
Hoppan ni haft en trevlig dag allesammans, min har faktiskt varit riktigt bra.

Måndag 14 december

Hej allesammans, hoppas ni har det trevligt.
Jag började min måndag med en sovmorgon, riktigt skönt. När jag hade klivit upp så tog jag en liten promenad med chippen. Det är så härligt väder nu, men vi hoppas på mer snö. I alla fall så när vi kom tillbaka så åt vi lite och jag bakade lite kakor, riktigt goda faktiskt. Sen har jag inte hunnit med så mycket mer, har lagat lite mat och sen har vi har varit ut och lekt lite så nu ligger han här bredvid mig och myser. Jag tänkte kika på en film och sen efter den ska vi ta en lång promenad. Han tycker det är så roligt att vara ute nu när det är lite snö på backen. Sen får vi se vad jag hittar på. Men nu måste jag faktiskt sluta om vi ska hinna ut innan det blir mörkt. Ha det bra allesammans.

Söndag 13 december

Hej allesammans, hoppas ni haft en trevlig helg.
Min har varit riktigt bra och trevlig trotts några insidenter.
Som gör mig så förbannad. Jag förstår inte varför vissa ska lägga sig i, varför ska dom egentligen bry sig. Varför inte hålla sig till sitt eget?. Jag förstår inte.  

I alla fall så fredagen hann jag inte göra så mycket av, hann bara upp och fixa lite och sen var jag iväg och jobbade. 12-22, en riktigt seg kväll. Tiden gick ju så sakta i början eller framm till klockan sju men sen gick det fort. När jag kom hem gjorde jag inte så speciellt mycket, jag hann ju inte för då va klockan nästan elva. Så jag kikade på lite tv och bara tog det lugnt med mina älsklingar, vilket jag verkligen behövde.

Lördagen började jag med städning, jag, syster och mamma hjälptes åt att städa så nu är hela huset städat.
Det var riktigt jobbigt men skönt när det var klart. Efter de hann jag inte göra så mycket mer, de va bara att hoppa in i duschen och sen göra sig iordning för kvällen. Vid halv sex tiden så körde mamma in mig, kim och mattis och inne i sandviken mötte vi upp madde och matilda och åkte sen hem till andreas. Vi hade en riktigt trevlig kväll, jätte roligt att träffa alla igen, det är många som man inte sett sen studenten. Vid halv tolv tiden åkte vi där ifrån och gick ut på krogen, en riktigt trevlig kväll fram tills vi skulle hem. Jag fattar inte hur folk orkar, jag blir bara så förbannad. De trodde jag inte om dig!..

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, sov till tio. Det var verkligen ett under att jag tog mig upp, kom ju hem sen. Somnade inte fören fem i morse. Så idag har jag bakat och grejat och sen varit och kikat på mina kusiner när dom sjöng. Så kom hem för ett litet tag sen och nu tänkte jag städa lite innan jag lägger mig och kikar på en film. Väntar på att min älskling ska komma in, han håller på att skruva så jag får göra lite annat medans. Ne nu lär jag sluta, men ha det bra allesammans.


Torsdag 10 december

Hej allesammans, hoppas ni har haft en trevlig dag. Min dag har i alla fall varit bra men just nu känner jag mig riktigt trött. Har varit i valbo med mormor och morfar vilket tog sin lilla tid. Vi åkte in vid ett tiden och kom inte hem fören efter sex någon gång så sen dess har jag bara legat här i soffan och myst frammför tvn. Jag fick ju så ont i ryggen av att gå där inne hela dagen. Jag som hade tänkt baka lite idag och sen fixa klart det sista som jag hade kvar att städa. Men det får jag ta på lördag eller någon annan dag när jag har tid. För imorgon hinner jag inte, ska ju iväg och jobba till tolv så jag får ta det någon annan dag. Så ikväll måste jag försöka sova tidigt så man orkar med kvällen, slutar ju inte fören tio så jag hoppas att kvällen går fort. Ne nu måste jag sluta, ska kika på lite tv nu. Men ha det bra allesammans.

Onsdag 9 december

Nu sitter jag här frammför brasan och ser på tv med mor och far. Och man kan ju bli tokig på alla reklamer, så jag sitter här med datorn i knät så jag har något att göra när det blir tråkigt.

Idag har jag varit in till sandviken och jobbat mellan 7-14. Riktigt trött var jag i morse men jag tog mig upp i alla fall. Det gick faktiskt riktigt bra att jobba idag, vilket jag inte trodde eftersom det bara va vikarier som skulle jobba. Så jag är väldigt nöjd med dagen. Efter att jag slutat så åkte jag direkt hem eftersom min lilla älskling var ensam hemma. Eller han blev bara ensam i en halvtimme så det gick bra. Men när jag kom hem tog jag med mig chippen ut och lekte lite, gissa om han var glad?! Sen lagade jag lite mat så mamma skulle slippa det när hon kom hem och nu sitter jag här och myser. Ne nu måste jag faktiskt sluta, ska kika på filmen som börjar nu. Ha det bra allesammans och jag hoppas att ni har haft en trevlig dag.


Tisdag 8 december

Hej allesammans. Jag kom precis in från en liten promenad med chippen, så nu har han fått lite mat och efter det ska vi gå ut och leka lite. Synd bara att vädret är så trist, jag förstår inte att det ska behöva regna såhär mycket.
I alla fall så har jag ganska mycket som jag ska hinna med idag, ska städa klart garderoben som jag inte hann göra klart igår, dammsuga och torka golven. Sen måste jag hinna tvätta av skoterna som jag lovade pappa att jag skulle göra eftersom det kommer någon och tittar på den senare idag. Ne nu måste jag faktiskt gå ut igen, ha det bra allesammans.


Hemma efter en härlig promenad.

Nu har vi kommit in efter en lång och härlig promenad.
Man blev lite fryssen, men jag ska ta en varm dusch snart så då får man upp värmen igen.
Inte är det långt kvar tills jag lär åka heller, det känns lite motigt innan man har kommit iväg men den flyter det på bra. Jag hoppas verkligen att denna kväll går undan, det är ju så tråkigt att åka ifrån sin lilla vän.
Men det är ju mycket man ska hinna med och få gjort så kvällen kommer nog att gå fort, vilket är bra.
Ne nu ska jag skynda mig lite, duschen väntar.  


Fredag 4 december

Hej allesammans, de var ett tag sen jag skrev sist men jag har inte kunnat använda min dator eftersom chippen har bitit och förstört lite men nu funkar den igen vilket känns skönt för den andra orkar jag inte alls sitta vid.
Det har inte hänt så speciellt mycket. Igår va jag in till sandvken och jobbade mellan 15-21.30 vilket var jätte skönt. Även idag ska jag in och jobba, 15-22.

Just nu har jag inte alls så speciellt mycket för mig, har precis varit ut med sötnosen så nu ligger han här bredvid och sover och jagtänkte passa på att plocka undan lite nu medans. För när han vaknar igen tänkte jag ta en lång promenad få se hur det går. Han älskar det lilla vita som ligger på backen, så han blir nog glad av att få springa lite. Ne nu har jag faktiskt inte tid att sitta här mer, måste greja lite nu medans han sover. Ha det så bra allesammans.

RSS 2.0