Torsdag 30 juli

Sitter nu här i soffan och vilar lite, tänkte titta å lite tv och sen lägga mig i tid ikväll så man inte är så trött i morgon när man ska kliva upp. Jobbar mella 7.30 och 13.00 så det är inte speciellt många timmar men jag lovar att det känns när man slutat och satt sig i bilen. Men när jag jobbat mina timmar i morgon så är jag ledig tills på söndag, SKÖNT!

En sak som är lite segt är att jag har delad tur på söndag, jag jobbar alltså från 7.00-11.00 och sen är jag ledig till 15.00 och jobbar då till 21.30. Känns ganska tungt just nu men hoppas tiden går fort vilker den säkert inte kommer att göra. För jag vet hur det blev sist jag hade en sån tur, ingen höjdare precis trodde nästan att jag skulle dö innan jag kom hem.

Men iallafall så får vi se vad som händer i helgen, kim kommer iallafall hit i morgon så vi får se vad vi hittar på vi kanske åker in till sandviken på kvällen, det visar sig. Det blev iallafall inte sandviken för mig igår, kim skulle ut till Årsunda med några andra och jag kunde inte följa med eftersom jag skulle upp och jobba idag vilket va lite tråkigt. Så blev bara hemma hela kvällen och myste med mig själv, somnade tidigt igår så det var riktigt skönt i morse när man vaknade och inte alls lika trött som man brukar. Så jag hoppas att jag kan sova i tid idag med så man slipper tvinga sig upp ur sängen i morgon.

Men nu har jag faktiskt inte så långt kvar att jobba, slutar vecka 33 och det ska bli riktigt skönt fast det känns ändå lite tråkigt när man vet att man bara ska vara hemma och ha det tråkigt, vad ska man egentligen hitta på på dagarna? ingen hemma och inte finns det mycket att göra så det ska bli spännande att se vad man kommer att sysselsätta sig med. Man får hoppas på lite jobb så man inte blir allt för uttråkad. 
´
Nu ska jag faktiskt titta på lite tv innan jag kryper ner i sängen så ni får ha det så bra mina vänner och sov så gott!

Onsdag 29 juli

Sitter nu här ute i solen och har det skönt, kom nyss hem från jobbet för ett tag sen. Har inte alls kännt mig lika trött på jobbet idag som tidigare, vilket jag är jätte glad över. Har iallafall varit med kim dom senaste dagarna, han kom hit i fredags och har varit här sen dess. Så idag åkte han hem, känns lite tråkigt. Men jag åker nog in till sandviken ikväll, om han inte blir borta så länge. 

Nu ska jag försöka baka lite och sen göra mig i ordning och packa utifall det blir så att jag åker in till sandviken. Skulle vara skönt att sova där inatt eftersom resan inte blir så lång då och inte behöver man kliva upp så tidigt heller. Börjar inte fören 7.30 i morgon så det är skönt. Nä nu ska jag baka, ha det bra mina vänner..

Fredag 24 juli

Har nyss kommit hem, följde med mamma och pappa ut i skogen en stund där vi promenerade. Riktigt skönt faktiskt, fast det blev lite jobbigt på slutet. Så nu ligger jag här och tänkte försöka vila lite vilket jag inte tror kan bli så svårt eftersom jag känner mig helt slut efter dom här dagarna.

I onsdags skulle jag egentligen ha slutat vid 13.00 men det fanns så dåligt med folk och ingen annan kunde ta det passet så jag fick sluta vid 11 istället men skulle då vara tillbaka vid 15.00 tiden för att jobbade till halv tio den kvällen.

Sov inte mycket sen heller men några timmar blev det iallafall. Sen igår skulle jag enegntligen ha varit ledig eftersom jag ska jobba hela helgen plus måndagen men det slutade med att jag fick åka in och jobba, började vid 17.00 och slutade vid 21.00. Så det blev inte så långt pass men det känndes iallafall trotts att det va ganska lugnt där. 

I morse när jag vaknade och visste med mig att jag skulle upp och jobba trodde jag inte att jag skulle ta mig ur sängen, va så jäkla trött i kroppen, hela kroppen känndes slut. Men det gick, jag tog mig upp. Fick pina mig upp vilket inte va så roligt. Så efter den här helgen kommer man nog vara helt slut. Tur att jag iallafall är ledig på tisdag.

Nu hade jag tänkt vila lite och sen hoppa in i duschen innan kim kommer, sen tänkte vi titta på lite film och bara ta det lugnt. Vilket jag tror att både han och jag behöver. Så fuskigt att han får semester nu, riktigt lyxit men jag har ju haft min redan så jag ska inte klaga. Men det kommer bli kämpit att kliva upp på mornarna när man är trött och man vet att han kan ligga kvar.

Nu ska jag passa på att vila lite, ha en fortsatt trevlig dag mina vänner.

så trött..

Idag har varit en riktigt tråk dag, finns inget att göra. Har tillbringat hela dagen inne, nästan hela iallafall. Har suttit vid datorn, pluggat lite engelska och skjutsat upp pappa på skogen så han fick springa hem.

Har kännt mig så trött idag och kroppen hänger inte alls med, känns som att jag är sjuk fast jag inte är det. Hoppas det går över tills i morgon, så man slipper känna sig såhär på jobbet. Nu ska jag snart äta lite och sen hade jag tänkt titta på en film eller nått, känner att det skulle vara ganska skönt. Att bara mysa frammför en bra film. Har ingen lust med något, skulle bara vilja krypa ner i sängen och sova. Ikväll ska jag försöka lägga mig i tid så jag orkar upp i morgon. Nu ska jag nog försöka städa upp lite här om jag nu orkar, men ha en trevlig kväll.

Tråkig dag..

Usch va tråkigt jag har det, orkar inte vara ledig när det ska vara såhär. Inte orkar man göra något heller, tänkte att jag skulle plocka undan lite här nu när jag har tid till det, men inte har jag orkat göra det och promenaden får vänta för det ser ut som att det skulle kunna bli regn. Funderar på om jag och syster ska ut och åka lite, skulle vara trevligt men vi får se hur det blir.

Just nu känns det som att man inte kommer klara av att kliva upp i morgon när man ska upp och jobba. Men tittade nyss på schemat och jag börjar inte fören 7.30 och slutar 13.00. Sen är jag ju ledig torsdag, känns skönt, men jag får ju jobba fradag, lördag och söndag istället. Men det går nog bra, har inte så långa dagar. Är så glad att jag slipper gå upp så tidigt i morgon, så i morgon kan jag åka en halvtimme senare plus att jag kommer att vara piggare när jag kommer dit. 

Nu ska jag titta på lite reser, få se om man hittar nån som verkar bra. För nu känner jag att det skulle behövas, inge sol och inte kommer vädret bli så mycket bättre heller. Men man kan ju iallafall hoppas på att solen tittar fram. Ha det så trevligt.



 


Tisdag 21 juli

God morgon mina vänner, jag förstår inte hur jag kan vara så trött på mornarna. Det kommer ju inte bli nå vidare i morgon när jag lär upp tidigt, börjar jobba vid sju så måste åka vid sex tiden. Usch jag börjar redan känna hur jobbigt det kommer bli. 

Igår jobbade jag, 15-22. Till en början när det inte så mycket man ska göra, så fram till klockan sex gick tiden ganska sakta. Sen fick vi hur mycket som hellst att göra, trodde nästan att vi inte skulle hinna men ingen fara. Kom in vid halv tio tiden och då kännde man verkligen hur trött man va när man satte sig ner. 

Efter att jag slutat åkte jag ner till Kim en stund och vi pratade en liten stund, sen va det bara hem resan kvar. När man är trött och bara vill hem går tiden jätte sakta, det känns som att vägen är jätte lång. Men tyckte iallafall att det va ganska skönt att sitta i en varm bil i mörkret.

När jag kom hem gjorde jag mig klar och allt så jag inte behövde tänka på det sen, kröp ner i sängen med datorn. Det är så skönt att slappna av innan man somnar, själv tycker jag det är jätte svårt att somna på en gång när man kommer hem efter att ha jobbat kväll. Men igår gick det bra och det är jag glad för.

Nu ska jag ficka lite här innan jag gör något annat, sen får vi se vad jag hittar på. Ska nog ta en promenad iallafall, kan inte springa för jag har fått skavsår på foten och det känns verkligen, så vill vara lite försiktig. Nä nu ska jag försöka slita mig från datorn så jag får något gjort. Jag önskar er alla en trevlig dag, så hoppas vi på uppehåll.


Jobb

Nu blir det jobbet, 15.00- 22.00. Hoppas på mycket att göra så tiden går fort. Men bara för att jag vill de så blir det säkert jätte dött. Men ska försöka vara positiv fast jag är super trött. Man får tänka på sånt som gör en glad kanske man blir lite piggare.

Tror nästan att jag kommer bli sjuk, är varm, snuvig och lite ont i halsen har jag. Hoppas jag har fel, har ingen lust att ligga ner bäddad och vara sjuk. Nu när man varit ledig i två veckor vill man bara hitta på nått, man han blivit så trött på att bara vara hemma eller iallafall på att ligga inne, man kan ju inte säga att vädret har varit bra. Regn, Regn och Regn!!

Nä nu ska jag ta bilen och åka iväg så jag kommer in någon gång, orkar inte stressa så om jag åker nu har jag mycket tid på mig. Hoppas att ni får en trevlig dag mina vänner, ska iallafall göra det bästa av min.


Vill ha sol och värme!!

Måndag 20 juli

Ligger här och har det skönt. Trodde aldrig att jag skulle vakna i morse, klev inte upp fören halv tolv. Så nu har jag iallafall gjort mig i ordning så jag slipper tänka på det. Behöver inte åka fören två eftersom jag inte börjar fören tre, så det blir inte så många timmar jag ska jobba. Men det går nog bra så fort man har kommit dit. Sen i morgon är jag ledig, hm undra vad man ska hitta på då? orkar inte sitta hemma. Men nått måste man hitta på, man kan ju alltid städa.

Iallafall så igår blev det inte så mycket för mig, vaknade i Sandviken. Drog upp Kim och eddi ur sängen så vi kunde åka hem. Vi skynda oss hem, in och böt om och sen åkte jag hem till mormor en stund för att träffa kusinerna. Åh så söta dom är.  Va där ett tag, sen åkte jag hem la mig i sängen. Tänkte bara vila lite men somnade. Typiskt mig. Helt slut va jag och vädret fick en tröttare. Vaknade av att Christoffer ringde, frågade om vi vela följa med på bio, men jag orkade verkligen inte. Va så trött så jag orkade knappt kliva ur sängen, det hade varit roligt att följa med om man inte va så trött. Hoppas ni hade det trevligt!!

Plockade sen undan lite och satt vid datorn en stund innan jag lagade mat. Efter att vi ätit, kom Kim hit han hade varit hem till Sandviken och grejade lite, vi tittade då på lite film och pratade lite innan vi la oss. Fast det gick inte att sova men det va säkert för att vi sov tidigare på dagen. Så ví somnade inte fören tolv, tänkte att vi skulle sova i skaplig tid eftersom han skulle upp och jobba. 

Gruvar mig för helgen, lite tråkigt att man ska jobba då. Både fredag, lördag och söndag. Men jag jobbar ju inte speciellt länge, slutar ett varje dag men hade velat följa med mamma och pappa till Åre. Men det är som det är. Inte kan man hitta på något heller när man börjar sju både lördag och söndag. Jag vill också vara ledig när alla andra är ledig, men får ståut dom här fyra helgerna sen är jag ledig!!

Nu tänkte jag städa lite innan jag åker om jag nu orkar, sen ska jag hinna äta lite. Så nu måste jag sluta. Men ha en bra dag mina vänner.

Lördag 18 juli

Det har blivit dåligt med skrivandet men har inte haft ork till det. gårdagen blev riktigt lyckad. Åkte in till sandviken och sa hej till Kim innan jag åkte hem till Frida. Där vi hade det mysigt och trevligt på hennes balkong. Vi hade en hel del att prata om så tiden gick fort, Jessica kom lite senare eftersom hon jobbade. Sen kom Christoffer och Zebbe förbi en lite stund och dom va riktigt snäll och skjutsade oss till Kharma fast vi inte hade långt att gå. Men dom föjde med oss in och kan bara säga en sak att kvällen blev riktigt bra. Träffade många trevliga och glada människor som man inte har sett på ett tag så det va rikigt roligt. Sen åkte jag hem till Kim och sov, så jag somnade nog inte fören efter tre nån gång.

Vaknade vid elva i morse och gick då upp och gjorde mig i ordning för ett sen ta båten ut och sola lite. Så medan jag väntade på att Kim skulle hämmta Kristian och Davve så passade jag på att diska lite. De va riktigt varmt ute och en refekt dag blev det. Så skönt att solen visar sig igen. Sen när vi kom tillbaka så åkte jag hem. Men det känndes jobbigt att åka hem utan Kim eftersom han egentligen skulle följt med men det blev som det blev. Så nu ligger jag här helt själv och är ganska besviken och arg. Tyckte vi kunde hitta på något nu eftersom det är sista helgen jag är ledig fram till vecka 33. så tyckte att vi hade kunnat passa på att göra något tillsammans. Men visst kan jag ha det trevligt själv men det är ju alltid roligare att vara två. Lägger up lite bilder från fredagen när jag fått dom.. Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner.


......

Hej alla glada, nu har jag lakt mig i sängen och tänker inte röra en fena till ikväll. Tog mig ut och sprang, det blev inte så långt men det räckte för att jag skulle bli helt slut. Innan jag skulle sringa iväg sa jag till mig själv att jag skulle klara dom här kilometerna utan att stanna och det gjorde jag. Så nu kan jag känna mig stolt så nu får jag faktiskt vila dom timmar som är kvar innan jag lägger mig.


Fast det är så jobbigt i början och det känns som att man plågar sig själv så är jag riktigt glad att jag tog mig tid till det. Så ska försöka ta en runda i morgon med, så kanske man kan komma igång med träningen. Det skulle vara bra om man nu inte får nått jobb efter sommaren och om det skulle vara så att jag inte kommer in på skolan.


Nu ska jag titta å en film eller först måste jag vänta på att åskan ska sluta, usch jag som brukar tycka det är mysigt med åska men det känns ganska läskigt nu och speciellt när det inte finns nån här som kan hålla om mig. Men hoppas ni får en trevlig kväll mina vänner..


Torsdag 16 juli

Sitter nu här och har det riktigt tråkigt och vädret ser inte ut att bli så bra. Men känner att jag måste göra nått så snart ska jag nog tvinga ut mig själv och springa och sen ska jag nog försöka tvätta bilen med. Men vi får se om jag hinner.

Gårdagen va riktigt bra, fint väder iallafall ett litet tag. Träffade sara vilket va jätte roligt för det va ju inte igår vi träffades, vi som alltid va med varandra när vi va mindre. Så vi hade en hel del att prata om. Vi åkte till Hedåsen och vattnet va inte speciellt varmt så nå bada blev det inte för mig. Innan jag åkte hem träffade jag kim en stund men det slutade med att han följde med hem. Tittade på en film och det är helt sjukt hur bra den va, men kännde sig så ledsen och konstig efter den. Nä nu ska jag ta mig ut innan vädret blir ännu  tråkigare. Ha det bra mina vänner.

God natt..

Ligger nu här och ska snart försöka sova. Usch va jobbigt allt känns, myggbiten så det stänker om det så nu kliar det över hela kroppen. Har ont i huvudet och halsen plus att jag tror jag håller på att få feber. Så nu hoppas jag på att jag inte går och blir sjuk. Så vi får hoppaspå att det går över tills i morgon, för vädret kanske blir bra så man kan sola och vara ute. Nu tycker jag verkligen att det är på tiden för solen att kommer fram ordentligt, är så trött på att vädret ska vara som det är. Och när det regnar så blir det ännu mer mygger och knott, det är vidriga djur som inte borde få finnas.

Men iallafall så har jag under kvällen varit hos farmor, åt lite jordgubbar och glass. Där va vi ett tag, åkte sen hem vid åtta tiden och tittade på lite tv innan jag gjorde mig klar för att krypa ner i sängen. Så nu ligger jag här och skriver lite, hade inget bättre för mig. sov sött mina vänner, god natt!!

promenad..

Kom nyss hem från en promenad, vilket fint väder jag hade. Det är ju så mysigt att promenera i skogen och speciellt när det är bra väder. Har nu bestämmt mig för att jag ska börja träna, måste verklige göra det. Man har blivit så lat på senaste tiden, så nu är det dags att göra något åt det.

Ska snart iväg till farmor en stund, väntar nu på att syster ska bli klar så vi kan åka. Och egentligen förstår jag inte varför man ska ta bilen dit när det inte alls är långt att gå. Tar kanske tio minuter om ens de. Nä nu är syster klar så nu måste jag åka, ha det bra mina vänner.








Tisdag 14 juli

Idag är jag barnvakt, men just nu har jag och syster fått han att hålla sig stilla en stund. Vi va hem till mormor och lånade en film ensam hemma 3 och han verkar gilla den. Så förhoppningsvis kan han slappna av en liten stund iallafall.

Sov ganska länge idag, vaknade av att emil kom in i rummet och började hoppa i sängen. gick då upp och åt lite frukost, och sen har det inte hänt så mycket varit med Emil. Känner mig så trött idag, fattar inte hur jag kan vara det tyckte jag gick och la mig i tid igår.

Igår va jag till farmor och träffa Emil, sen när vi varit där ett tag så åkte vi vidare till mormor där Melvin och Maja var. Dom va det riktigt länge sen man träffa och alltid är dom lika söta. Så vi blev där ett tag innan vi åkte hem och när jag kom hem va Kim redan här. Det va roligt att han kom och är alltid lika tråkigt när han åker men det är som det är. Vi hade det trevligt och mysigt igår. Tittade på film och pratade en hel del.

Nu ska jag fortsätta titta på filmen få se hur länge han kan hålla sig lugn, men det känns som att han är ganska trött så vem vet han kanske somnar. Sen får vi se vad som händer ikväll, det är så tråkigt att bara vara hemma. Hade velat jobba nu. Så typiskt att vädret har varit så dåligt nu när jag varit ledig. Usch va tråkigt, så på måndag när jag börjar jobba igen blir det säkert sol. Men mina vänner ha en fortsatt trevlig dag.









Helgen...

God morgon mina vänner, hoppas att ni haft en trevlig helg. Min har varit super. Har inte skrivit på några dagar nu, men har inte haft ork till det.

Fredagen va jätte rolig och den delade jag med Jessica och vi träffade lite annat folk med. Synd att det blev lite regn på kvällen, men vad gör det. Träffade Christoffer och Patrik, så pratade med dom ett tag innan vi gick in på Kharma. Men blev inte där så länge, tror klockan va ganska mycket när vi gick in men vi va där ett tag iallfall och trevligt hade vi det.

Sen på lördagen va jag barnvakt åt lilla Emil, jätte roligt. Jag och syster tog med han till stallet en stund och han fick då rida lite och lekt har vi också gjort. Han och Sandra band fast mig i en stol, så där satt jag. Jag va med han till klockan fem och efter det åkte jag hem och hjälpte mamma med maten. När det va klart visste jag inte alls vad jag skulle göra, kim skulle ut till Årsunda och jag hade ingen lust att följa med eftersom vädret va som det va. Så tänkte bara hålla mig hemma, men det slutade med att jag tog bilen till Sandviken där Christoffer, Mattis och Johanna va. Dom skulle ut på krogen så då följde jag med. Och det är jag glad att jag gjorde, en jätte trevlig kväll. Gick med kristian en bit hem så jag slapp gå själv, skulle hem till kim och sova men vela inte gå själv å varken kim eller eddi svarade så jag sov hos kristian. Satt där och pratade ett tag och klockan blev halv sju innan vi somnade.

Vaknade av att kim ringde, han kom och hämmtade mig vid ett tiden. Så vi va hem till han en stund och sen åkte vi ut med båten, vilket inte va någon höjdare när man inte va så pigg. Men det gick bra. När vi hade åkt färdigt så åkte jag hem, tog med mig eddi för han skulle också hem så jag fick iallafall lite sällskap.

När jag kom hem, la jag mig i sängen en stund. Va riktigt trött, sen satte jag mig frammför tvn med syster och mamma och pratade lite innan jag gick och la mig. Somnade så fort jag kröp ner under täcket. Åh gud så skönt det va att sova, det behövde jag. Tur att man är ledig denhär veckan med annars hade man varit helt slut.

Så nu sitter jag här och har det skönt, trodde nästan att vädret skulle bli ganska bra idag iallafall såg det ut som det när man vaknade. Men nu har det regnat, det kommer nog komma lite skurar under dagen. Nu ska jag göra mig i ordning och sen kanske jag hälsar på Emil, anki och farmor en stund. Sen måste jag hem och städa lite innan kim kommer. För idag kommer han, men han slutar inte jobbet fören vid fyra så han är nog inte här fören efter fem skulle jag tro. Så vi får se vad det blir när han kommer. Ha en fortsatt trevlig dag mina vänner!!


Här kommer lite bilder sen i fredags:)














 


Fredag

I går hade vi en jätte trevlig kväll, jessica du ska ha ett stort TACK för det. Vi hade det så mysigt tillsammans, är glad att vi gick ut fast vädret va som det va. Vi träffade Christoffer och Patrik för dom var också i Sandviken. Vilket va jätte trevligt, åkte lite bil och sen blev det Kharma. Där träffade vi Frida vilket va jätte roligt, henne har man inte sett sen studenten. När vi gick därifrån så träffade vi Christoffer och Patrik, så vi pratade med dom och åkte lite bil. Sen plockade vi upp Kristian och Davve efter vägen och skjutsade hem dom och sen Jessica. Sen fick vi vänta på Kim en bra stund innan han kom och hämtade mig.

Nu ska jag göra mig i ordning för troligtvis ska jag in till sandviken och träffa Christoffer, mattis och johanna. Roligt men vädret får en att vilja stanna hemma. Så vi får se hur det blir. Lite bilder från igår kommer upp i morgon har inte tid eller lust att fixa det nu. Ha en fortsatt trevlig dag.


Varför regn...

Sitter nu här och tittar på lite resor. Man blir ju inte lite taggad, förstå vad skönt det skulle vara att få åka utomlands och bara ta det lugnt, ha det skönt och få super mycket sol. Men det är inte långt kvar tills vi åker om vi tar den resan som vi hittat, vi har inte riktigt bestämmt oss men det är nog dags att göra det, så vi slipper vänta längre. Vi vet iallafall vart vi ska, det blir Turkiet/ Side. Ååh så skönt det skulle vara att bara sticka iväg från detta väder.

När jag satt här och tittade såg jag att man kunde åka tåg från olika ställen i Europa till Turkiet, tycket de lät riktigt mysigt. Inte tog det så lång tid heller, 2 dagar tror jag det va. 

Har inte gjort speciellt mycket idag, hade varken ork eller lusta att fortsätta fixa. Så har bara vilat och haft det bra idag. Nu börjar klockan bli mycket ska in i duschen nu och sen göra mig i ordning, så får vi se om jassica och jag hittar på nått eller hur det blir. Annars får jag ju sällskap av Kim om inte han ska in till Gävle ikväll. Ååh de är ju så tråkigt att bara vara hemma, orkar inte. Men va ska man göra en dag som denna?. Finns inte speciellt mycket eller visst finns det saker att göra men lusten att hitta på något är kanske inte den bästa. Så vi får se hur det blir, man vet aldrig vad som händer. Kvällen kanske blir super bra. Nu måste jag gå, in i duschen sen visar det sig vad som händer. Ha en trevlig kväll mina vänner.


Fredag 10 juli

God morgon mina vänner, hoppas ni sovit gott. Idag va jag duktig och klev upp i tid, behövde inte ens ställa klockan för att vakna. Vaknade vid åtta men gick inte upp direkt. Så skönt att vakna och sen veta att man kan ligga kvar tills man känner för att kliva upp. Tog på mig kläder och gjorde mig i ordning, åt lite frukost och hade det bra. Och nu sitter jag här, men vad ska man göra när det regnar?. Så det är lika bra att stanna inne, annars blir man säkert sjuk.


Ska nog försöka få ordning i mín garderob, städade ju den igår man måste fixa lite mer så man får mer plats. Skulle vara riktigt skönt att slippa leta ihjäl sig varje morgon. Sen kommer nog Emil och Anki hit, så det blir roligt. (kusin och faster). Sen får vi se vad som händer, kim kommer nog hit efter han har slutat jobba så kanske man får träffa han en stund för det va ju ett tag sen nu. Men det visar sig hur det blir, för kvällen ska jag dela med Jessica om hon inte har ändrat sig. Sen får vi hoppas på att Malin också kan vara med, så roligt att vi börjat hitta på saker igen. För vi va ju riktigt bra kompisar, eller hur Malin?

Nu ska jag ta tag i det jag har kvar så jag blir klar någon gång, det känns inget vidare att veta att det är mycket man har kvar, eller mycket och mycket det är iallafall ganska mycket. Men eftersom jag va så duktig i går och i förrgår så blir det nog inga problem att få klart det här heller. Lika bra att passa på när man iallafall inte kan vara ute. Ta hand om er..

God natt...

Nu ligger jag här under täcket och har det bra, ska nu snart försöka sova, tänkte att jag skulle lägga mig i tid idag. Här på kvällen har det inte hänt så speciellt mycket, har tittat på lite film. Troddde kim skulle komma och göra mig sällskap men det blev inte så, så fick klara mig själv vilket va tråkigt. Blir tokig snart, att det ska vara så jobbigt att va själv, det är ju så tråkigt. Men så är det, han kommer ju i morgon iallafall får jag hoppas. Med han vet man ju aldrig.



I morgon hoppas vi på bättre väder, iallafall uppehåll så man kan vara ute lite. Man blir ju ganska slö av att bara sitta inne hela dagarna. Tittade på lite bilder sen i vintras, ååh så fint de va här. Nu längtar man verkligen, men det får vara sommar ett tag till.

God natt mina vänner!!

Torsdag 9 juli

Har precis lagt mig i sängen, är helt slut i kroppen så orkar inte röra en fena till ikväll. Så nu blir det nog en film och hoppas på att kim kommer hit, har inte träffat han på fyra dagar så det känns tomt. Kanske han kan göra mig sällskap till en film. Men det visar sig om han kommer, för han har ju självklart så mycket annat han ska göra. Varför ska man alltid komma i andra hand?. Så det lutar mot att jag blir själv ikväll med, men det lär bli så. Har iallafall under eftermiddagen städat och fixat så nu känner jag mig riktigt duktig.  

Vilket väder vi har, hoppas det blir bättre snart så man kan hitta på nått. Få se vad som händer i morgon om jag ska träffa några vänner eller hur det blir. Hoppas på att kunna träffa Madde i helgen iallafall, för det va ju ett tag sen nu, har inte träffat henne sen studenten. Så det ska bli super roligt;D Sen kommer Emil hit på lördag och ska vara här till på söndag eller hos farmor så ska han vara här hos oss på dagarna. Ska bli riktigt roligt att träffa han. Så då fär vi se vad vi hittar på, får hoppas på att vädret blir bättre så man kanske kan bada eller göra nått ute. Nu ska jag starta filmen, så ha det bra mina vänner..

Vilken dag..

Vaknade ganska tidigt i morse, klev upp och fixade lite. Sen ringde dom från jobbet så jag lär åka dit och fixa en grej innan klockan två. Så fick skynda mig, gjorde mig i ordning och tog syster med till Sandviken. In där och fixade det jag skulle och sen hem igen.

Gissa om det va mysigt att åka bil i detta väder, nästan så man skulle kunna tillbringa rästen av dagen i bilen. Men man har ju faktiskt andra saker att göra, så när jag kom hem städade jag garderoben, vilket alltid är lika trökigt men det måste göras det med. Nu när jag är klar med de ska jag nog krypaner under en filt i sängen och se någon film eller så blir det nått annat det visar sig men det lutar åt det hållet iallafall. Man blir ju så slö när vädret är som det är varken lusten eller orken till att göra nått finns inte. Men ha en fortsatt trevlig dag mína vänner. Och ni som kommenterar kan ju skriva vilken/vilka ni är annars kan ni lika gärna strunta i det.

Lite bilder sen i fredags:D


 Jessica och jag


Jessica och jag

Jessica, jag och christoffer

Christoffer och sin jäkla telefon

Jag

Christoffer


 


Mysig kväll med söta matilda..

Kom nyss hem så nu ligger jag här i sängen och har det bra. Blev lite trött på slutet, men jag och Matilda har varit i Gävle och haft det jätte trevligt, en riktigt mysig kväll och hoppas på fler.
 
Iallafall så hämtade jag upp henne vid fem tiden och sen bar det av mot Gävle, Matilda fick köra för jag vill verkligen inte köra där inne. Men in kom vi och trevligt hade vi det.


Vi började kvällen i Gallerian 9:an där vi blev riktigt uttråkad, en försäljare som va riktigt trökig och gjorde allt för att få oss att byta abbonemang. Men han gav sig tillslut och då gjorde vi ett besök på Java Coffehouse där vi åt en kycklingsallad, gissa om den va god. Så där satt vi ett bra tag och hade det jätte trevligt. Efter det kände vi för lite shoppning innan sommarkvällen började, hittad iallafall nått att ta med mig hem. En riktigt fin jeans jacka från gina tricot som jag är jätte nöjd med. Lite dåliga bilder, har blivit nå fel på min kamera men det är som det är.

Matilda, visst är hon söt?.. 

Här har vi lilla mig

 Kycklingsalladen, ser den inte god ut?

Jackan (dålig bild. Min kamera har gått och blivit knäpp, men ni får en bild iallafall)

När vi kännde oss klara så gick vi för att titta på uppträdanderna som sommarkvällen bjöd på. Vi hade iallafall tur med vädret slapp regn så är riktigt glad för det, men kallt blev det när det blåste så när vi kom till bilen var det full värme som gällde. Precis när vi hade satt oss i bilen kom det lite regn så tur kan man säga att vi hade. Resan hem va riktigt trevlig, matilda och jag sjöng hela vägen hem eller till ockelbo iallafall sen fick jag fortsätta resan själv, tur att jag inte har så långt för det är inget vidare att åka själv när det är mörkt ute inte för att det finns något att vara rädd för men det känns lite läskigt. Nu ska jag försöka sova för det är ju trottsallt en dag i morgon med. God natt mina vänner och hoppas ni haft en trevlig dag.


Matilda vill tacka dig än en gång för det trevliga sällskapet och jag hoppas att du haft lika trevligt.
Turkiet nästa, eller vad säger du!!?

Om mig...

Namn : Heidi Catarina Ramström
Ålder: 18 blir 19
Bor: Jädraås
Ögonfärg: Bruna
Hårfär: Rött
Längd: 173cm
Skostorlek: 38
Högerhänt/vänsterhänt: Höger

Jag har

Djur: 2 hundar
Bil: Saab 900
Syskon: Sandra

har du pojkvän? - Ja (kim)
vem spottade du i ansiktet senast? skulle jag aldrig göra.
hur tidigt stiger du upp? - när jag vaknar
vem älskar du mest? - Mina föräldrar, Kim och vännerna:)
vilka hatar du? - ? Idioter
vem/vilka vet mest om dig?- Mina vänner och ni vet vilka ni är
vart trivs du bäst? - spelar ingen roll, bara jag har trevligt folk med mig:)
senaste inköp? - En klänning
vem ringde du senast? - Jessica
vad ska du göra ikväll? - Träffa Matilda
är du seriös? - alltid ? :)
tycker du om att sova ensam? - NEJ
vilken tjej gillade du mest i din klass? - Det va många
vilken saknar du mest i från din klass? många men speciellt Madeleine.
hur många biologiska syskon har du? - 1 (Sandra)
röjarkväll med polarna eller myskväll med älskling? - Myskväll
favoritfärg? - Finns många svart, vit, brun och rosa
är du uppväxt i stan eller på landet? - Landet
tycker du om din pappa? - mycket
gillar du att laga mat? - Japp
vad är ditt bästa godis? - gillar allt, lakrits!
har du någon kompis som snarkar? - HAHA jaa
vem sov du över hos senast? - hmm kim:D
vem sov hos dig senast? - Kim
vem är bäst just nu? - du
använder du hårspray? - Ofta

vilka bor du med? - mamma, pappa och syster
är du romantisk? - Absolut
hur många kuddar har du i sängen? - 3
vad har du ig i? - Inget
när ska du gå o lägga dig ikväll? - När jag känner för det.


MY BOY

Är han svensk? ja
Ä r han i din ålder? Ja
Är han lång/kort? Lagom
Är han mogen eller omogen? olika
Är han snygg, söt eller fin? allt
Är han okysst? nope
Är han snäll? Snäll är han alltid, nästan iallafall;D
Är han lätt att prata med? Beror på
Är han lätt att skratta med?  självklart
Är han blyg? Kanske lite
Har han någon gång gjort dig ledsen? Oja
Har han någon gång gjort dig glad? Ja, många:)
Om du är ledsen kan du prata med honom då? Det är klart.
Om du är glad, delar han glädjen med dig då? Alltid
Brukar du ofta vara arg på honom? nja, det händer.
Brukar du krama honom ofta?  Alltid
Tycker han att du är jobbig ibland? det måste han haha:D
Tycker han att du är snäll och rolig?  de hoppas jag:D
Brukar du tänka på honom? Det är klart:)
Brukar du sakna honom? klart jag gör :D
Har du fält tårar för honom? Många gånger


Gävle..

Har nu ätit och städat klart här och jag blev faktiskt riktigt nöjd och stolt över mig själv. Så nu blir det duschen och sen göra mig i ordning vilket kommer att ta sin lilla tid och sen ska jag hämta Matilda i Ockelbo, för nu blir det Gävle. Man måste ju hitta på saker trotts vädret, man kan inte sitta hemma hela dagar och tråka. Så jag hoppas att vi kommer ha det trevligt iallafall, vilket jag tror. Det ska iallafall bli riktigt mysigt att sätta sig i en bil nu när vädret är såhär, RIKTIGT, RIKTIGT mysigt kommer det bli. Så jäkla mysigt att åka bil när det regnar och är kallt ute. Men hoppas iallafall på uppehåll så vi inte blir allt för blöta, det skulle inte va nå vidare. Måste verkligen komma ihåg paraplyt. Så där blir vi nog ett bra tag, sen blir det hem och sova eller vem vet kanske hittar på något annat för jag är ju ledig nu så har inga tider att passa. Så skönt det är att slippa passa tider. Fast inte skulle de vara helt fel att jobba när vädret ändå är dåligt, man har ju iallafall inget att göra och ingen lust till att hitta på något finns heller. Nu måste jag skynda så jag hinner, vill inte stressa för då blir allt bara fel. Ha en fortsatt trevlig dag mina vänner och ta vara på tiden, det är alldeles för kort.

Onsdag 8 juli

God morgon alla läsare. Hoppas ni har det bra trotts det tråkiga vädret. Har inte hunnit med så mycket nu på morgonen, gick upp vid tio tiden åt lite frukost, gjorde mig i ordning och städar lite. Lära ta en paus och då hamnade jag här, vilket kanske inte är så ovanligt. Tycker att jag inte gör annar än att sitta vid datorn, lär skärpa mig. Men det blir ju lätt så när vädret är så pass dåligt, det bara regnar och regnar. När ska solen komma?. men man fatta ju att vädret skulle bli såhär bara för att jag är ledig nu. Men man får se till att ha det roligt trotts det dåliga vädret.

Ska nu plocka lite, damma, torka golven och fixa. Men har egentligen ingen lust med det, men har inget bättre för mig så lika bra att få det gjort. Sen får vi sevad som händer, ska träffa Matilda http://titthi.blogg.se/  iallafall och vi ska nog in till Gävle en sväng annars får vi se vad som händer. Nu måste jag fortsätta med städningen för det här kommer nog ta ett tag så lika bra att man fortsätter så man slipper det sen. Önskar er alla en fortsatt trevlig dag.

Min Matilda och jag

Trevlig kväll med mig själv...

Ligger här och har det mysigt och tittar på Dukes of Hazzard: The beginning. Tog en promenad och efter den blev jag helt slut, men det va skönt att få komma ut lite annars hade jag nog somnat om jag hade legat kvar här. Men nu känner jag mig duktig som gick ut fast jag va så trött men jag va bra slut där ett tag, nästan så man tänkte ringa mamma så hon fick komma och hämta mig. Men det va ju inte så långt hem så jag pinade mig sista biten vilket jag är glad för nu efterår. Men trotts det tråkiga vädret så gick det bra, hade tur som slapp regnet. En sak är så säkert jag måste verkligen börja träna så jag blir lite piggare, men när man vet hur jobbigt det är i början så vill man inte ens tänka tanken på att börja. Tur att man rör sig mycket när man jobbar, trapporna är riktigt jobbiga ska jag tala om för er. Efter att jag kom hem från en och en halv timmes prommenad duschade jag och kröp ner undet täcket. Tittade på lite tv och hade det mysigt med mig själv. Så nu ligger jag här och funderar på att sova eller åtminstone försöka. Så nu säger jag god natt och hoppas ni haft en trevlig kväll.


Trött och uttråkad....

Kom nyss hem från valbo. gissa om det va skönt att komma hem. Blev så jäkla trött av att gå där inne plus att vädret är som det är. Det regnar och regnar, när ska det sluta. Vi kom nog inte in fören vid tolv tiden, stannade till i Sandviken för jag skulle fixa en grej innan vi åkte vidare. Så när vi kom in va det riktigt mycket folk tycker jag, det blir ju så jobbigt när det är för mycket. Så gick runt där och kikade, köpte mig en klänning, skärp och en väska. Så jag hittade iallafall något, när vi va klar där så gick vi in på IKEA mamma skulle titta på kök, så där gick vi och tittade lite innan vi åt lite mat. Maten va riktigt god så där satt vi ett tag innan vi åkte hem. Så i bilen hem känndes det som att man skulle somna och att huvudet skulle sprängas. När jag kom hem gick jag raka vägen in och la mig i sängen och här kommer jag tillbringa resten av kvällen eller inte riktigt hela, ska ut och gå lite nu. Men det ska bli riktigt skönt att bara ta det lugnt och ha det mysigt med sig själv ikväll. Slippa tänka på någon annan. Nu har jag inte tid att skriva mer ska ta med mig hundarna och gå ut, men ha en trevlig kväll mina vänner. Min blir nog iktigt bra om jag får gissa!





  




Tisdag 7 juli

God morgon alla glada, hoppas ni sovit gott. Här ligger jag och kikar, kollar efter en resa. VILL, VILL, VILL så gärna åka men det bli lite senare när man har slutat jobba. Då drar vi iväg mina vänner, åh jag längtar verkligen. Vi vet iallafall vart vi ska men vi har inte hittat nån resa som passar oss, så vi får vänta och se. Skulle vilja åka tåg istället för att flyga, skulle vara riktigt roligt att se andra ställen. Det tog inte så lång tid heler, 2 dagar att åka från Stockhlm till Turkiet. Men det måste ju vara skönare att flyga eftersom det inte tar så lång tid. Nu ska jag kliva upp, göra mig i ordning och äta lite frukost sen blir det nog valbo. Vädret är ju inget vidare så vad ska man göra hemma, tråkigt att det ska vara såhär när man är ledig hade ju lika gärna kunnat jobba när det är väder som idag. Så det kan bli skönt att åka till Valbo en dag som denna. Man kan bara ta det lugnt, skönt att slippa stressa när man är där, det blir alltid att man stressar när man är där men idag ska jag bara ta det lugnt för ingen tid att passa. Hoppas man hittar nått i alla fall, men det blir säkert som vanligt, hittar ingentin. Men nu ska vi inte vara så, man ska aldrig säga aldrig. Ha en bra dag mina vänner.!

Måndag och trött....

Ligger nu här och halv sover, är så jäkla trött men det är tur att jag är ledig i morgon. Det har inte hänt så speciellt mycket sen jag kom hem, har suttit med mamma, pappa och syster, vi har pratat och haft trevligt, sen har jag ätit lite mat och även hunnit vila men råkade somna och vaknade av att mamma väckte mig. Hon hade gjort hallon paj, åh ni kan ju gissa om det var gott. Sen har jag inte hunnit gjort så mycket mer, kikat på lite tv och haft det super skönt. Så nu ligger jag här och tittar på lite bilder, ska ska snart kolla på Beck och sen sova och jag kan säga det att det kommer bli så skönt att få lägga sig utan att behöva veta att i morgon ringer min klocka och då ska jag upp och jobba. Så nu längtar jag tills jag får krypa ner och bara sova. Så får vi hoppas på att det blir något roligt i morgon och att vädret blir bättre (vill sola och bada), kanska åker in till valbo om det blir dåligt väder. Kan vara skönt att åka bort lite och bara ta det lugnt. Här kommer några bilder, längtar verkligen till vintern men det får gärna vara sommar ett tag till. Så mina vänner jag hoppas ni haft en bra dag och sov så gott, det ska iallafall jag göra !.








Måndag 6 juli

Har nu kommit hem från jobbet, så nu är jag LEDIG!! Ska bli så skönt, fast vem vet kanske får jobba  någon dag iallafall. Nu sitter jag här ute i solen och har det super skönt, riktigt varmt är det och solen är framme. Igår jobbade jag till två och efter det åkte jag hem till Kim, vi skulle ut och åka lite båt. Så åkte ut till hans stuga där vi stannade ett tag. Kom inte hem fören halv elva, vilket inte va så smart, jag som trodde att ja skulle komma hem i tid, men inte blev det så. Så i morse när klockan ringde va jag helt dö, men de va bara att kliva upp vilket inte va det lättaste. Fick inte upp Kim heler, han gick inte upp fören sex och vi skulle ha åkt då, så vi slapp stressa. Men inte va det någon fara eller. Men det har varit en bra dag på jobbet, tiden har gått fort och vi har haft mycket att göra så har inget att klaga på.

Ska nog försöka ta en promenad snart, så man får komma ut lite. Fast om jag tänker efter så har jag gått riktigt mycket dom senaste veckorna. Sen jag började jobba har jag gått jätte mycket och det är jätte skönt. Sen får vi se vad jag hittar på mot kvällen, jag är ju ledig i morgon så nu spelar det ingen roll vad jag gör eftersom jag inte har någon tid och passa. Ska bli så skönt nu när man är helt ledig hela helgen så det inte blir som förra helgen. Hoppas att jag och mina flickor kan hitta på något, men det va några som skulle jobba men jag hoppas dom kan fixa och byta så vi kan göra något roligt tillsammans. Håller tummarna för att det ska lösa sig!!  Nu ska jag sola lite, ha en fortsatt trevlig dag mina vänner..


Lördag 4 juli

Har nyss ätit och tar nu en paus från städandet., ska försöka åka upp till stallet snart. Har lovat syster att jag ska fixa hästen nu när hon är borta. Men idag har man iallafall fått sova riktigt ordentligt. Vaknade först vid tio tide, tänkte gå upp men kännde att jag inte riktigt orkade så somnade om och vaknade inte fören halv ett tror ja klockan blev innan jag klev upp. Men jag kom ju inte hem fören fem i morse så då får man faktiskt sova plus att jag ska jobba i morgon så får inte sova så länge eftersom jag börjar sju. Känner mig inte så speciellt motiverad till att jobba men i morgon när man kommer hem så kommer det säkert kännas skönt, för på måndag är det sista dagen. sen är jag ledig i två veckor, SKÖNT SKÖNT! Så då har jag all tid i världen att sova och göra annat. Så nu längtar jag riktigt mycket till mina två lediga veckor. Så hoppas att dom här två dagarna som är kvar går fort.

Igår på kvällen åkte jag upp till Mattis en liten stund, han höll på med rally bilden. Han åkte iväg idag för att köra nån tävling i Östersund tror ja det va. Så  hälsar dig LYCKA TILL!  Efter att jag varit där en stund tog jag bilen till Sandviken för att träffa Jessica en stund innan hon skulle iväg, dom skulle till västerås men när jag kom dit stod hennes skjuts redan där och det hade blivit ändrade planer. Så där stod vi en stund, prata och funderade över vad vi skulle göra. Så vi åkte hem till Davve eftersom Kristian också hade bilen, där skulle dom ställa ifrån den men det slutade med att vi blev kvar där hela kvällen, efter ett tag kom de lite mer folk och vi hade det trevligt. Så ja kom inte hem fören i fem tiden, men vad gör det vi hade iallafall trevligt. Så jag vill TACKA er mina underbara vänner för en trevlig kväll. Så jäkla synd att man ska jobba i morgon jag som hoppats på en lika bra kväll, så det få bli en annan. För jag ska nog bara ta det lugnt och ha det skönt så man är pigg i morgon när klockan ringer. Fast om jag ska vara helt ärlig så tror ja faktiskt att de inte spelar någon roll hur tidigt jag än lägger mig, för jag är nog lika trött iallafall.

Nu tror jag faktiskt att jag ska fortsätta med städningen innan jag tappar lusten helt. Det är ju lika bra att göra det klart när man har börjat. Annars blir man aldrig klar. Det kommer lite bilder från igår senare eller kanske i morgon det visar sig. Jag hoppas att ni andra får en trevlig kväll iallafall!...

Fredag 3 juli

Äntligen är man ledig, känns så skönt nu när man vet att man får sova i morgon. Sen på söndag jobbar ja 7-14. Så efter att jag har slutat ska vi kanske ut på Storsjön om allt går som det ska. Har haft det bra idag men att kliva upp i morse va inget vidare, riktigt jobbigt kan ja tala om för er. Annars har det gått bra och sol har vi haft. Tur att de inte har varit allt för varmt, som det har varit tidigare i veckan. Då va det riktigt jobbigt att jobba, särskillt när vi gick runt å jag kan säga er att de va nog bland det jobbigaste jag har gjort. Vägen känndes som flera mil.
 
Men iallafall så  när jag slutade  idag åkte jag raka vägen hem, va så jäkla trött så vela bara komma hem. Åt lite mat eftersom ja struntade i det på jobbet, sen la ja mig i sängen för att försöka vilade lite. Jag har också varit ute i solen, sköönt:D Så nu sitter jag här och har det tråkigt, har inga planer för kvällen, så vi får se vad det blir. Men känner att jag måste hitta på nått i alla fall, kanske åker in till Sandviken eller gör något annat. Bara man hittar på något, så man slipper ligga hemma.

Min helgen känns helt förstörd  eller rättare sakt den är förstörd eftersom jag jobbar på söndag morgon, man kan ju inte göra något. Man måste ju orka upp och risken att man inte gör det är nog ganska stor om jag känner mig rätt, riktigt lat är vad jag är. TYPISKT!! Men jag får hoppas på sol i morgon så man kan åka iväg, sola och bada skulle inte sitta helt fel. Och med lite trevligt sällskap skulle det bli kanon, så nu mina vänner hoppas vi på bra väder. Nu ska jag faktiskt göra lite annat, har viktigare saker för mig. Måste verkligen städa och sen tänkte jag tvätta min lilla bil. Men ha en fortsatt trevlig dag, ska iallafall göra det bästa av min!!



Torsdag 2 juli

Nu har det varit dåligt med skrivandet, men har inte haft ork eller tid till de. Men min vecka har varit riktigt bra, har jobbat måndag, tisdag, idag och sen ska jag jobba i morgon och på söndag. Men man kan inte klaga eftersom jag har slutat vid ett om dagarna, riktigt lyxit. Så i tisdags efter jobbet åkte jag och några vänner till hedåsen, riktigt skönt och en riktigt trevlig dag. Sen på onsdagen så va jag ledig, så då kunde jag sova lite längre och det behövdes verkligen. Efter de åkte jag in till Sandviken, tog med mig Christoffer och Jessica till Hedåsen, skönt va det. Men vi blev inte där så länge för vädret blev dåligt. Blev lite rädd när man såg blixtrana. Så åkte hem efter de;D Idag har det inte blivit så mycket, jobbade till ett och sen träffade jag Jessica en luten stund innan jag åkte hem. När jag kom hem satte jag mig på altan och bara hade det skönt. Sen hjälpte jag mamma men maten, grillat blev de, riktigt gott!! Nu ska jag faktiskt sova eller rättare sakt försöka, så man blir pigg och orkar upp i morgon. För då blir det jobb från 7-13. Hoppas ni haft en trevlig dag och sov så sött mina vänner!


Jessica och Jag


Sarah och Matilda


Christoffer

RSS 2.0