Lördag 17 april

Här sitter jag helt slut och bara längtar efter att få krypa ner i sängen.
Men jag har forttfarande så mycket jag ska hinna med innan jag kan göra det.
Idag har jag jobbat, 7-15. Det har faktiskt gått riktigt bra fast det blev jobbigt på slutet. 
 När jag kom hem va syster, mamma och kusinerna hos oss och hälsade på.
Och när dom hade åkt hem så plockade jag iordning tvätten, sammsög och fickade lite. Så nu ska jag laga lite mat, för inte skulle nog kim kunna tänka sig att ordna de. Jag blir så trött på människor som aldrig kan hjälpa till!!Men dom påstår endå att dom gör mycket...
Ne nu ska jag sätta fart så jag får kväller någon gång. Hoppas ni haft en trevlig dag allesammans..


Fredag 16 april

Här sitter jag i solen och bara har det skönt!
Trodde jag skulle få sova ut idag men inte alls, chippen vaknade när kim åkte och skulle ut vid sju halv åtta tiden så det var bara att ta sig upp och ut på en promenad. Men det var faktiskt riktigt skönt, man blir ju så pigg av solen. Så inte lär jag då dö utav det. 
Idag hade jag tänkt städa och plocka lite innan jag ska iväg och jobba, jag börjar ju inte fören vid fyra tiden så jag har mycket tid på mig. Men jag känner mig stressad i alla fall av någon konstig annledning. 
Tur att jag slutar nio i alla fall, annars skulle jag vara helt dö imorogn när jag ska upp tidigt och jobba och ännu jobbigare kommer det bli när jag vet att kim får ligga kvar eftersom han är ledig. Usch va tråkigt. Ne nu ska jag fortsätta lite här, så jag hinner ficka lite innan jag ska iväg. Ha en trevlig dag allesammans..


Torsdag 15 april

Hej allesammans, hoppas ni haft en trevlig dag.
Själv har jag haft fulltupp hela dagen, jobbade mellan 7-14.30 och vi har haft så sjukt mycket att göra.
Tur att jag får sova länge imorgon, jag börjar ju inte jobba fören vid fyra. Känns riktigt skönt.
Idag har jag i all fall jobbat, vi har haft så mycket att göra så det har varit riktigt jobbigt. Så nu har jag ingen lust med nån ting och inte verkar kim bry sig heller. Han orkar ju inte göra något, jag blir så irriterad!! aldrig kan han hjälpa till.... Ne nu tänker jag åka och köpa lite mat och sen sätta mig framför tvn och äta, försöka vila lite. Det behöver jag verkligen!! Ha det så trevligt allesammans.  


Onsdag 14 april

Hej mina vänner! Hoppas ni haft en bra dag.
Själv tycker jag att jag haft mycket att göra idag, skulle verkligen behöva vara ledig en dag till.
Men nu är det jobb som gäller fram till på måndag, innan jag blir ledig igen.
Just nu känns det lite tugnt när man har så pass många dagar frammför sig men det ska nog gå bra.

Just nu ligger jag i sängen och vilar, det har jag verkligen gjort mig förtjänt av.
Så jag får vila en stund nu innan vi tar en promenad till mamma och pappa, vi ska dit och äta lite senare.
Just nu känns det inte som att jag orkar gå dit, vill bara vara hemma. Ne nu har jag inte tid att sitta här längre, ska kika på en film. Ha det bra allesammans!


Måndag 12 april

Hej alla underbara vänner!
Nu var det riktigt länge sen jag skrev. Men jag har tyvärr inte haft något internet sen jag flyttade.
Men äntligen har jag fixat det, känns riktigt skönt faktiskt. Har inte suttit vid datorn på två veckor så nu var det verkligen på tiden. Jag har haft fullt upp sen jag flyttade, har jobbat nästan hela tiden så jag har haft mycket att göra. Vilket är skönt men lite små jobbigt kan det bli ibland. Idag har jag och efter det så skyndade jag mig hem för att hämta chippen som var hos mamma och pappa så jag tog en promenad dit och sen på vägen hem gick vi förbi farmor och farfar, lilla emil var där så jag blev kvar där en stund innan jag gick hem. Och nu sitter jag här i soffan och vilar lite, tänkte att jag skulle börja med maten snart. Fast det skulle vara skönt att sätta sig på altan en stund också så mab får lite sol på sig, men jag har ju varit ute sen jag kom hem så dnu får det vara nog. Ne nu har jag inte tid att sitta här längre, syster kom visst och jag måste försöka börja med maten. Ha det bra allesammans. Kanske skriver lite senare igen.


RSS 2.0