Söndag 31 januari

Hej allesammans, hoppas ni har haft en trevlig helg. Min har faktiskt varit riktigt skön, jag har inte gjort så speciellt mycket, men har haft det bra och myst med min älskling. I fredags jobbade jag några timmar på kvällen, riktigt segt, hade velat vara hemma när min älskling kom eftersom han har varit borta i några dagar. Men han väntade på mig, så när jag kom hem kikade vi på en film och hade det mysigt. Fast jag hann knappt se något av den eftersom jag somnade nästan på en gång.

Igår hann jag inte med så speciellt mycket eftersom vi va iväg och fira susanne som fyllde år. Så där blev vi ett bra tag och när jag kom hem var nog klockan redan sex, så då hann jag inte göra något heller, men det gjorde inte så speciellt mycket eftersom jag var riktigt trött när jag kom hem. Så det var skönt att bara ligga frammför tvn och en varm brasa och bara mysa så jag kan inte klaga. Men idag har jag i alla fall försökt klippa chippen, det tar ju sån tid så man får ta lite då och då, men han blev så söt så. Efter det var han och jag ut på en promenad, han är alldeles tokig i snön så det tyckte han var roligt. Men det va ju synd att vi inte kunde vara ute så länge, men det var ju så kallt så man frös ju så mycket om ansiktet. Så vi gick in och jag städade och bakade lite.

Och nu sitter jag här frammför tvn och bara tar det lugnt. Kim har åkt till Järbo eller det gjorde han redan i morse så han har varit borta ett tag. Så nu hoppas jag att han kommer hem snart, det är ju så segt att bara ligga och vänta. Men jag tänkte att jag skulle hoppa in i duschen nu och sen lägga mig och se en film kanske. Ha det bra allesammans.

Fredag 29 januari

Hej allesammans. hoppas ni har det bra, själv har jag inte så speciellt mycket för mig. Jag har städat och grejat hela morgonen, men nu tänkte jag ta en liten paus innan jag fortsätter med dammsugningen. Jag känner mig lite stressad faktiskt, så jag kanske tar och hoppar in i duschen och gör mig klar nu innan jag dammsuger så jag har det gjort i alla fall. Egentligen borde jag inte ens vara stressad eftersom jag int börjar fören sex. Men det är ju lite jag ska hinna göra innan jag åker i alla fall. Ska duscha och göra mig iordning, städa klart, tvätta upp allt som ska tvättas och sen laga mat. Så jag har fullt upp tills jag ska åka. Så synd att man skulle jobba just idag när kim kommer hit, det ska bli så skönt att få träffa han nu när han vait i sandviken några dagar. Men jag sutar ju nio så jag är nog hemma till halv tio ungefär så då får jag träffa min älskling. Och idag är det ingen vanlig dag ska ni veta, idag är det fyra år sedan jag och min älskling blev tillsammans. Är det inte helt sjukt hur fort tiden går, tänk att vi varit tillsammans i hela fyra år! Älskar dig så mycket Kim!!

Men nu måste jag faktiskt hoppa in i duschen och sen göra mig klar innan klockan blir för mycket. Ha en bra dag allesammans.

Sitter i min ensamhet

Här sitter jag i min ensamhet och väntar på att någon ska komma hem och göra mig sällskap. Men jag får nog vänta en stund till, för kim skulle fixa lite innan han kommer hit och mamma kommer nog om ett tag. Jag har ju i alla fall min lilla älskling här bredvis som ligger och sover, så jag är ju inte helt själv i alla fall. Just nu sitter jag frammför tvn och det börjar visst ett program nu så jag får sluta skriva. Ha det bra allesammans.

Tisdag 26 januari

God morgon, hoppas ni sovit gott. Själv var man helt slut när kims klocka ringde och inte nog med det, jag var tvungen att gå ut med chippen när klockan bara va sex i morse. Trotts det så lyckades jag somna igen men vaknade nästan på en gång av att klockan ringde och kim skulle upp. Så man känner sig lite trött, men jag ska försöka ta mig ut och åka lite skidor, jag hoppas bara det går eftersom jag har så ont i knät. Det visar sig. Men nu ska jag fixa klart det jag håller på med och sen ut och åka lite. Ha det bra allesammans.  


Måndag 25 januari

Hej allesammans, hoppas ni har det trevligt. Själv kom jag precis ut ur duschen så nu ska jag göra mig i ordning och sen åka in till sandviken, ska hämta syster efter skolan och sen ska vi till Årsund eftersom Emil fyller år idag. Tänk att tiden går så fort, han har ju blivit jätte stor. Jag ska försöka göra mig klar nu först så jag har det gjort och sen får vise vad jag gör. Hon slutar ju inte fören tio i tre så jag får försöka hitta på något medans så det inte blir så segt, man blir ju tokig av att vänta. Men nu ska jag i alla fall sminka mig och göra mig klar så jag har det gjort, ha det så trevligt.

söndag 24 januari

Hej allesammans, det var ett tag sen jag skrev nu men jag har varken haft tid eller ork till det.
Jag har faktiskt haft ganska mycket att göra. I fredags städa jag nästan hela dagen fram till klockan fem då jag lära åka in till sandviken, va in och jobbade några timmar fast jag egentligen skulle ha stannat hemma, hade så ont i mitt knä och sen vela jag bara vara hemma och mysa med min älskling eftersom han skulle iväg på kryssning i Lördags. Men jag åkte in i alla fall och när jag kom hem mös jag med min älskling och la mig ganska tidigt eftersom jag skulle jobba på lördagen.

I går hände det inte så speciellt mycket, jag va in och jobbade en liten stund och när jag kom hem böt jag bara om och sen åkte jag och syster ut på en skoter tur. Riktigt härligt va de. När jag kom hem var klockan ganska mycket och jag tog med mig mamma och åkte till mormor. Melvin och Maja var där, super roligt att träffa dom, det var ju ett tag sen man såg dom nu. Senare på kvällen följde jag med morfar ner till Järbo när han skulle köra hem dom och efter det var jag helt slut, så la mig i sängen och kikade på Robinson sen gjorde jag inte så mycket mer, la mig tidigt eftersom jag skulle jobba dan efter.

Idag har det inte hänt så specielt mycket, va in till sandviken och när jag kom hem tog jag med mig syster och åkte dit för att hälsa på. Kom hem för ett tag sen och åt lite mat. Efter det så va jag ut på en promenad med chippen, skönt att få röra lite på sig men jobbigt när man knappt kan böja knät. Så nu tänkte jag lägga mig och kika på lite tv och bara vila. Är helt slut just nu och senare ska jag hämta kim i Järbo. Han har ju varit på kryssning. Men nu ska jag i alla fall krypa ner och kika på en film eller nått, hoppas ni haft en bra dag allesammans.

Torsdag 21 januari

Hej allesammans, just nu gör jag inte så speciellt mycket. Men ska snart ut på en promenad med chippen och sen hade jag tänkt åka lite skidor, viklet ska bli riktigt skönt. Sen får vi se vad jag hittar på, har ingen aning men jag ska i alla fall fixa lite och städa och sen ska jag försöka hinna fixa mina naglar också, annars får jag ta det någon annan dag om jag inte hinner. Men nu lär jag i alla fall ut med chippen, ha en bra dag allesammans.


Tisdag 19 januari

Kom precis in från en promenad med chippen så nu ska jag försöka städa lite och fixa. Sen får vi se vad jag hittar på, tänkte ta en skoter sväng lite senare. Men vi får se hur det blir, jag hinner kanske ångra mig innan det blir dags. Men nu ska jag i alla fall sätta fart med städningen, hoppas ni haft det trevligt idag och att det som är kvar av den blir lika bra..  

Söndag 17 januari

Hej allesammans, hoppas ni alla hade en trevlig kväll igår. Själv jobbade man, men det gick ju riktigt bra så det var helt okej. När jag kom hem gjorde jag inte så speciellt mycket, var riktigt trött men kunde inte sova så jag satt lite vid datorn och sen kikade jag på en film. Men när klockan blev ett så tröttnade jag och gick ut med chippen en sväng och vi kom nog inte in fören vid två tiden igen. Då kröp jag ner i sängen och både jag och chippen somnade nästan på en gång, så det var skönt. Men självklart vaknade man en halvtimme senare av att kim kom in och la sig. Lite små segt när man har haft det svårt att sova, men jag somnade om nästan på en gång och kanske var det för att jag hade varit lite orolig för han, så när han kom hem vistte jag i alla fall att han levde och kunde då slappna av och sluta tänka på det hela tiden. 
 
Nu håller jag på och grejar lite här, va upp tidigt idag och åt frukost. Så nu hade jag tänkt gå ut och leka lite i snön med chippen innan jag ska hoppa in i duschen och göra mig iordning. För lite senare ska vi in till sansviken en sväng. Kanske jag hinner bada chippen med, vi får se hur mycket jag hinner. Men nu måste jag sluta så jag kommer ut någon gång, chippen börjar bli lite otålig. Men ha en bra dag allesammans.

Äntligen hemma igen!!

Nu är man hemma igen och gissa om det är skönt. Just nu känns det inte som att jag har ork till att göra något fast jag gärna hade velat. Men jag har ju all tid i världen, så jag hinner ta det lugnt ikväll.
Kvällen har gått riktigt bra faktiskt, vi hann med och slapp stressa så mycket, vilket var riktigt skönt. Så nu hade jag tänkt krypa ner i sängen och kika på en film och mysa med lilla chippen. Kim kommer ju inte hem fören sent, jag hoppas han är hemma när jag vaknar. Jag blir lite orolig nu när han ska ut, man vet ju aldrig. Jag vet ju hur det slutade sist. Men nu ska jag ut en sväng med chippen innan jag lägger mig frammför en film, hoppas ni haft en trevlig kväll allesammans.

Lördag 16 januari

Nu blir det jobb, 14.30-21.30.. Sen får vi se vad jag hittar på, känns inte som jag vill vara hemma. Hade velat hitta på något, men kim ska ju ut ikväll så jag får hitta på något själv. Vilket inte känns så roligt. Så vi får se vad det blir annars får jag åka hem och mysa med chippen och se en film eller nått. Men nu måste jag åka så jag kommer in och hem någon gång. Ha en trevlig kväll allesammans.  

Fredag 15 januari

Hej allesammans, här ligger jag och inte kan sova. Fy va jobbigt det är, när man inte kan somna om.
Men jag ska snart kliva upp och gå ut med chippen, fast han ligger här bredvid och sover just nu. Sen ska jag försöka städa bilen, om det nu inte blir för kallt ute, jag hann ju inte göra det förut här när jag tänkte göra det. Sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, det visar sig. Men nu ska jag faktiskt ta och kliva upp, ha en trevlig dag allesammans.

Äntligen har jag städat klart.

Nu har jag städat klart, varit ut på en promenad och varit till stallet och lunchat. Och nu sitter jag här frammför tvn och bara tar det lugnt. Blev så trött, så nu ska jag vila en liten stund och sen laga lite mat innan mamma kommer hem hade jag tänkt. Det blev ingen lång promenad för mig och chippen som jag hade hoppats på, han frös så mycket om tassarna så vi kunde inte gå så långt. Men jag hade ju annat jag skulle fixa så jag försökte klippa han men jag måste någ försöka ta lite mer imorgon också eftersom han inte orkade sitta still så länge. Men nu ska jag kika klart på det här programmet och sen laga lite mat, hoppas ni har haft en trevlig dag.


Onsdag 13 januari

God morgon allesammans, idag känner jag mig lite piggare iallafall, vilket jag är jätte glad för. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen göra mig klar för dagen och efter det ta en promenad i det härliga vintervädret. Det är så skönt att solen äntlien har kommit framm och att det är varmt ute, dagarna blir så mycket skönare och man vill verkligen vara ute. Det är så skönt att känna att man vill gå ut, annars har man fått tvingat sig ut. Så nu när det är såhär fint ska jag passa på att gå ut och leka med chippen, han som älskar snön. Så vi får ta och gå en sväng efter skoterleden där man vågar ha han lös, man vet aldrig med han när han är så liten, ibland lyssnar han inte på en så det är säkrast att gå efter leden så han inte kan komma ut på vägen. Det är ju så svårt att se han nu när det är snö. När jag har varit ut tänkte jag försöka städa lite om jag nu orkar, bilen tänkte jag också försöka städa men det får bli lite senare när det har blivit lite varmare ute. Jag har lovat syster att jag ska upp till stallet och luncha också, men jag hatar att gå inne i hagen när det är så många hästar i samma hage. Man vet liksom aldrig vad dom tänker göra. Men det ska nog gå bra får jag hoppas. Sen får vi se vad jag hittar på, har ingen aning faktisk. Ska försöka klippa chippen lite om jag hinner, annars får jag ta det imorgn när jag kommer hem.
Ne nu ska jag kila iväg och göra mig klar, ha en bra dag ellesammans.

Tisdag 12 januari

Hej allesammans, nu ligger jag i sängen under en filt och halv sover. Känner mig inge pigg alls, så jag hoppas verkligen att jag slipper bli sjukr det har jag varken tid eller lust med. Idag har jag iallafall jobbat, 7.30-12.30, det har gått riktigt bra tycker jag trotts att jag knappt har varit på det området så jag känner mig nöjd med dagen. Men ett som är säkert är att det var riktigt skönt att komma hem, vädret var så fint så jag passade på att ta en promenad med chippen. Efter det så bakade jag en kladdkaka, riktigt gått och sen blev det lite städning. Sen har jag inte gjort så mycket mer, kröp ner frammför tvn och kikade lite men det slutade med att jag somnade och sen när jag vaknade kännde jag mig inte alls pigg, så jag hoppas att det vänder för jag vill verkligen inte bli sämre. Nu hade jag tänkt kika på film med mina två älsklingar och bara ta det lugnt, så att jag förhoppningsvis slipper bli sjuk. Så nu lär jag sluta innan dom blir tokig, ha det bra allesammans och jag hoppas ni får en trevlig kväll.

Hemma igen!!

Hemma igen, fick vända och åka tillbaka när jag kom in till jobbet eftersom dom hade satt in två vikarier. Känndes lite jobbigt eftersom man hade kunnat göra något annat i det fina och härliga vädret idag. Innan jag åkte hem så va jag in på apoteket och köpte ögondroppar till min lilla chippen eftersom det rinner så mycket ur hans ögon. Sen va jag in på kicks och köpte mig en masscara innan jag åkte och hämtade upp Jerry som skulle åka med hem. Och sen har jag inte hunnit med så mycket mer, skjutsade upp syster till stallet och sen har jag varit ut med chippen en sväng men ska ta en lite längre promenad efter att jag har ätit och sen blir det mys frammför en bra film. Hoppas ni haft en trevlig dag allesammans, nu ska jag kila iväg och äta lite ha en fortsatt trevlig kväll.

Måndag 11 januari

Hej allesammans, just nu sitter jag här och kikar lite på datorn. Kim har precis åkt in till Gävle, han börjar ju skolan idag. Jag hade tänkt ta en promenad snart så lillen får komma ut lite, nu när det är så härligt väder ute och inte alls så kallt så det är lika bra att passa på. Sen ska jag ta och laga lite mat innan jag lär börja göra mig iordning eftersom jag ska iväg och jobba till klockan tre. Så nu vet ni hur min kväll kommer att se ut, slutar vid tio. Nu måste jag faktiskt skynda mig lite så jag hinner med allt. Jag har lite som jag ska hinna göra innan jag åker, ha det bra allesammans.

.

Jag är trött på dig och ditt snack.
Hur orkar du?! Jag vet mer än du tror. 
Så SLUTA nån gång!!


Fredag 8 januari

God morgon allesammans, hoppas ni har sovit gott. Själv har man vaknat lite då och då, så jag känner mig ganska trött nu. Syster väckte mig vid halv åtta eftersom hon lära ha skjuts till tandläkarn. Så det va bara att kliva upp och göra sig iordning för att åka. Fy så kallt det var ute, man hade ingen lust att gå ut och starta bilen. Iallafall så skjutsade jag ner henne till ockelbo, tur att jag slapp vänta så länge på henne. Så nu har vi precis kommit hem och jag tänkte ta med mig chippen på en promenad. Men det blir nog ingen lång eftersom han fryser så om tassarna nu när det är så kallt. Ne nu ska jag fixa klart en grej och sen blir det en promenad. Ha det bra allesammans.  


Film och mys

Kom precis hem från farmor.
Nu blir det film och mys med mina älsklingar. Ha en fortsatt trevlig kväll..


Gör mig iordning

Nu har jag ätit lite mat, bakat och fixat lite annt så snart tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig iordning.
Vi ska snart åka till farmor och äta. Eller jag och kim tänkte ta chippen och gå dit, men man känner sig inte så sugen på att gå nu när det är så här kallt ute. Men det är ju inte så långt så det ska nog gå bra om inte annat så blir man nog ganska pigg, vilket jag skulle behöva nu så jag orkar se en film och mysa sen när vi kommer hem. Det ska bli så skönt, men frågan är om man man klarar av att hålla sig vaken för just nu är jag så himmla trött. Men förhoppningsvis så blir man lite piggare av att komma ut och röra lite på sig. Nu måste jag faktiskt skynda mig lite, ha en fortsatt trevlig kväll.

Torsdag 7 januari

Hej allesammans, hoppas ni har det bra. Själv har jag haft en riktigt lugn och skön början på denna dag. Jag har försökt lära chippen lite grejer, han har varit jätte duktig så nu kan han de min lilla sötnos. Sen har jag städat och plockat lite. Så nu ska jag ta och äta lite och sen ta en dusch. Sen får vi se vad jag hittar på, jag ska baka en kaka åt farmor, vi ska dit och äta senare ikväll. Men nu måste jag slita, ska skynda mig hämta syster i stallet. Ha det bra mina vänner.



Nu blir det valbo

Nu har vi ätit och grejat, så snart åker vi till valbo en snabbis. Jag ska kika på gardiner och lite annat, så vi får se om man hittar något eller hur det blir. Ne nu måste jag skynda mig ut med chippen en snabbis så han får vara ute en stund innan vi åker. Ha det bra allesammans.


Varför en massa skitsnack?!

Jag blir så trött!! Det är så jäkla mycket skitsnack och folk som ska lägga sig i. Varför vill folk bara förstöra!? Dom kan ju börja med att ta reda på hur det egentligen är innan dom börjar snacka en massa. För så roligt är det inte att höra saker som egentligen inte ens är sant. Folk som man inte ens känner och vet vilka är. Vad har dom för annledning att snacka en massa om dom inte ens vem jag är, ni känner mig inte så SLUTA, jag är trött på det här nu!!! Hur orkar ni ens lägga energi på sånt, håll er till ert eget och låt mig/oss vara!!..

onsdag 6 januari

Hej allesammans, hoppas ni får en bra och trevlig dag idag. Idag är det nog bäst att man håller sig inne, för här i Jädraås är det nu -32 grader. Jag som hade tänkt åka lite skoter men det får jag ta någon annan dag så man inte blir sjuk. Så nu ska jag lägga mig och kika på en film och sen får vi se vad jag hittar på, kanske det blir lite varmare lite senare men det har jag svårt att tro. Ne nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sen ska vi kika på en film jag och min älskling. Ha det bra allesammans.  

Tisdag 5 januari

Hej allesammans, hoppas ni haft det trevligt idag. Just nu sitter jag och kikar på lite tv, tänkte att jag skulle ta en promenad med chippen snart om kim kan vakna någon gång. Idag har jag inte gjort så mycket, jag har städat lite, klippt chippen och sen har jag inte hunnit med så mycket mer. Kanske vi tar en skoter sväng lite senare, men det är ju så kallt ute så man har ingen lust alls att vara ute. Ne nu ska jag fortsätta kika på den här filmen, ha det bra allesamans.

Måndag 4 Januari

Äntligen har min älskling kommit hem!! Nu blir det valbo..

RSS 2.0