Äntligen

Har äntligen fått det jag beställt och allt blev perfek, så blev riktigt nöjd:)




Ska nu baka

Har precis städat och grejat, inte så speciellt roligt men nu är det gjort i alla fall.
Tänkte att jag skulle baka en kaka, fast har inte bestämmt vad det blir för nått. Det vistar sig, sen ska jag ta en dusch och göra mig iordning för jobb. Just nu känns det ganska jobbigt med tanke på att alla andra är lediga. Men det är ju så typiskt att man är ledig i veckorna och jobbar helgerna. Ne nu ska jag skynda mig slänga ihop en kaka, ha det bra.


Fredag 18 juni

Godmorgon allesammans, klev precis upp så nu känner jag mig ganska pigg.
Fast jag hade lite problem att somna om i morse, vaknade vid åtta tiden av att det var folk på baksidan som höll på att ta ner träd här. Det kändes ju super roligt när man för en gångs skull verkligen behöver sova. Man tycker ju att dom borde tänka sig lite för och dom har ju åtminstonde kunnat väntat till nio tycker man. Men lyckades i alla fall somna om, så de va ju tur. Men nu måste jag ut på en promenad med chippen, vilket inte känns så speciellt lockande, för här öser regnet ner. Men det är som det är, jag hoppas det blir bättre under dan men det skulle de ju inte så vi får nog såhär hela helgen. Tur eftersom jag ska jobba då. Ne nu lär jag gå, ha det så bra allesammans.


Torsdag 17 juni

Hej kära vänner, just nu ligger jag i soffan och myser.
Känner mig helt slut, så somnar nog när som hellst skulle jag tro. Gårdagen var i alla fall riktigt bra, vi hade så skönt väder så jag solade hela dagen och sen kvällen tillbringade jag med matilda och frida i Gävle. Riktigt trevlig kväll. Fick även med mig lite hudvårdsprodukter från mary kay hem, så hoppas dom är bra.  

Idag har jag inte hunnit göra så mycket, jobbade mellan 7-14.30 sen när jag kom hem var det bara att ta en lång promenad med chippen och sen har jag solat lite. Följde även med mamma och syster på fotboll, jäklar va mygg de va. Trodde jag skulle bli tokig där ett tag. Och nu ligger jag här halv död i soffan och kikar på lite tv, men ska ta en kvälls promenad med chippen snart så kan jag kan gå och lägga mig innan jag somnar här. Jag har ju en förmåga av att somna i soffan. Ne nu lär jag sluta annars kommer jag aldrig i säng. Hoppas ni haft en trevlig dag allesammans och sov så sött.


onsdag 16 juni

Hej allesammans, har precis lakt mig i solen.
Så jäkla skönt men tråkigt att bara ligga still hela tiden. Fast man lär ju passa på medans det är fin väder.
Imorse när jag vaknade hade jag så fruktansvärt ont i ryggen och det är säkert tack vare det där jäkla akvariet. Men det verkar som det blivit bra nu, inga fler fiskar som har dött. Så det är ju bra. Ne nu har jag inte tid att sitta här längre, måste passa på att sola. Ha en trevlig dag ellesammans.


Äntligen klar!

Nu är jag äntligen klar med akvariet. De va då det värst jag gjort och tänker aldrig mer göra det.
Vi fick byta ut allt vatten och greja eftersom fiskarna har börjat dö. Det tog säkert en halv timme att få ut allt vatten och sen när vi hade fått ut allt det så skulle vi ut med alla stenar också. Vilket jäkla krångel, trodde jag skulle bli tokig ett tag där. Så jag fick laga lite mat emellanåt. När vi hade fått ut allt så var det bara att lyfta ut det och spola rent det innan vi kunde börja fylla i det igen. Så det blev ett jäkla spring innan vi fick det klart, men det verkar som att det blev bra. Så nu ska jag ta en promenad och mysa lite innan kim ska lägga sig. Så tråkigt när en annan för en gångs skull kan vara vaken. Men imorgon ska jag försöka fixa lite här hemma och förhoppningsvis kanske man kan få lite sol. Men nu måste jag faktiskt sluta, hoppas ni haft en trevlig kväll allesammans och god natt på er.


Tisdag 15 juni

Hej allesammans! Kom precis hem, har varit i valbo hela dagen idag.
Det var ju så tråkigt väder och inte hade man nått att göra så jag, syster och kusinerna åkte iväg en sväng.
Så nu ska jag ta en promenad med lilla chippen, tur att det har slutat regna.
Hoppas ni haft det trevligt, skriver kanske lite mer sen.


Mysig kväll!

Ååh så mysigt jag har det nu! Har ätit gott och haft det riktgt mysigt.
Så nu ligger vi mätta och belåtna i soffan och bara myser, till och med chippen har somnat här bredvid. Men vi ska snart ta oss ut på en liten kvälls promenad innan vi kryper ner, kim ska ju upp tidigt och jobba imorgn så det är bäst vi tar oss i kragen och kryper ner. Själv har man sovmorgon, SUPER skönt! Men nu börjar kim bli lite otålig, så bäst jag slutar innan han går och lägger sig. Hoppas ni haft en trevlig kväll och sov så sött sen! God natt kära vänner.


Jag blir så trött!!

Man blev ju skapligt trött när man kom ner till jobbet!
Inte skulle jag jobba idag heller, vilket va riktigt skönt men segt att behöva vända och åka hem på en gång.
Så det blir alltså inge jobb för mig fören på fredag, så skönt!! Hade ju fått tider både för imorgon och på onsdag men dom måste ha tänkt väldigt konstigt när dom ringde om de, det var tur att jag kollade upp morgondagen och onsdagen innan jag åkte hem så jag slapp åka ner i onödan imorgon också
Så när jag åkte därifrån så skyndade jag mig hem och följde med mamma och syster till sandviken istället, köpte ett halsband åt lila chippen och sen passade jag på att sola. Super skönt. Ne nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det en promenad.


Nu blir det jobb

Nu är allt fixat och klart, ska bara köra upp chippen till mamma och pappa så ska jag åka sen.
Det känns inte så speciellt roligt att behöva åka iväg nu, så typiskt. Men förhoppningsvis går tiden fort, så jag får komma hem snart. Ne nu lär jag åka, ha en fortsatt trevlig dag allesammans.


Srädar och fixar

Nu har jag städat och grejat men har forttfarande lite kvar, vi får se om jag orkar ta det innan jag åker annars får det bli sen. Så nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar så jag får hänga den innan jag går ut, tänkte att jag skulle hinna slänga i en till så jag hinner få ut den inna jag ska iväg. Sen blir det en lång promenad med chippen och fixa iordning lite mat sen är jag klar för att åka. Ne tvätten va det, ha det så bra allesammans.


Måndag 14 juni

God morgon allesammans!
Har precis klivit upp, va så jäkla trött imorse när kim skulle upp.  
Men det va så skönt när jag visste att jag fick somna om och sova precis hur länge jag vela, men nu har jag i alla fall tagit mig upp så nu ska jag släppa ut lillredan chippen och sen hoppa in i duschen. Tänk va tiden går fort, det är redan måndag så nu står det inte på fören det har gått en vecka igen. Ne nu ska jag göra mig klar så får vi se vad jag hittar på senare, man går ju bara och väntar på att man ska få åka iväg och jobba och då har man ingen lust att hitta på något alls. Hoppas ni får en bra dag allesammans.


God natt allesammans!

Har precis kommit hem från Järbo, lära köra upp henne till stallet med eftersom hon skulle fylla i några säckar med hö. Och självklart så klantig som jag är var telefonen borta när vi skulle åka så det var bara att leta. Hittade den längst ner i en hö säck. Ne nu ska jag ta en snabb promenad med lilla chippen innan jag kryper ner. Blev så jäkla trött när jag åkte hem så det ska bli riktigt skönt! Det är tur att jag får sova imorgon i alla fall, men ska jobba mellan 16-21. Det känns lite motigt nu men det ska nog gå bra, bara man kommer ner och börjar.
God natt allesammans och sov så sött!



JAG ÄLSKAR DIG!!<3


Film och mys!!

Har precis grillat, super gott. Så nu ska jag krypa ner i soffan och kika på en film.
Hoppas jag hinner se klart den bara, ska ner till Järbo och hämta syster.
Hon har varit med en kompis till Borlänge och kikat på en häst. Ne nu lär jag sluta så jag inte missar filmen.
Hoppas ni haft en trevlig kväll allesammans.

Fixade iordning mina naglar idag:)




Mina ÄLSKADE kusiner!!<3


Vad händer!?

Hej på er! Kom precis hem, har varit till mormor och morfar en stund.
Kusinerna va där, så passade på att träffa dom. Det var ju så länge sen nu.

Jag undrar vad som händer i akvariet egentligen, det är tre fiskar som har dött på tv dagar. 
Så tråkigt!! Plus att det är någon av fiskarna som har ätit på deras fenor. Så nu hoppas jag att vi får ha dom andra kvar ett tag till. Ska försöka städa lite nu och sen ta en promenad med chipp, så det slipper bli så sent.
Kim är ju i sandviken nu så jag tänkte att jag skulle fixa klart allt tills han kommer hem. Ha det bra allesammans.


Söndag 13 juni

Hej allesammans! Hoppas ni haft en bra och trevlig helg.
För mig så har den varit ganska bra i alla fall, synd att vädret har varit så dåligt. Men idag regnar det i alla fall inte, trodde faktiskt att det skulle bli lite sol när jag vaknade i morse men inte fick vi de.
Har precis kommit in, har varit ut på promenad med chippen så nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen fixa till mina naglar lite, ska bli kul och se hur dom blir. Ne nu måste jag skynda mig om jag ska hinna fixa lite sen. Ha en fortsatt trevlig dag!


Lördag 12 juli

Hej allesammans, har precis vaknat. Men hade järna sovit ett tag till, men jag kan inte sova bort hela dagen.
I alla fall så åkte jag in efter kim igår, va i Gävle vid två men fick inte med han hem fören vid halv tre så jag höll på att bli tokig. Hade ju inte sovit något under kvällen så de va ju inte så konstigt. Sen när vi skulle hem lära vi stanna ett antal gånger, men vi va hemma vi halv fyra skulle jag tro och då fick man inte ur han ur bilen heller, blev så grinig på mig, när jag försökte få ut han men det slutade med att han fick sova i bilen.
Ne nu ska jag faktiskt ta mig ut i regn vädret på en promenad med lilla chipp, sen måste jag laga lite mat och kanske kika på en film. Känner mig inte så pigg idag, så jag kommer nog ligga framför tvn hala dagen.
Ha det så trevligt allesammans!


Nu blir det Gävle

Nu orkar jag inte vänta längre, ska ta en snabb promenad och sen åker jag mot Gävle för att hämta kim.
Hoppas det går fort, längtar redan tills jag har kommit hem.
Sov så sött allesammans!!


MIN ÄLSKLING<3


Trött, trött, trött!! hur ska den här kvällen sluta

Jag undrar hur den här kvällen kommer att sluta..
Är redan super trött, skulle kunna somna vilken seknd som helst. Men det får jag bara inte, kanske inte vaknar sen när kim ringer eller smsar. Så jag måste försöka hålla mig vaken:( Eftersom han inte svarar, har försökt fått tag på han sen klockan åtta men han verkar inte vilja prata med mig.

Så inte vet jag vad jag ska göra för att bli pigg igen, det går ju inte att vara ute nu när det regnar så mycket heller. Fast jag skulle ju kunna byta ut lite grejer i akvariet, så slipper man hålla på med det imorgon. Men det är ju så tråkigt så det får nog kim göra. Ne nu ska jag fortsätta kika på den här filmen. Hoppas ni haft och får en fortsatt trevlig kväll allesammans.


måste tiden gå så sakta...

Tänk va tiden går sakta!! Den här kvällen kommer bli riktigt tråkig och lång:(
Jag försökte kika på en film men höll på att somna så jag lära hitta på något annat att göra, så jag har hållt på och städa. Då nu känner jag mig riktigt duktig, ska försöka ta en promenad med chippen innan jag fastnar framför den här burken. Men man känner sig inte så speciellt motiverad, nu när det är så blött ute men jag lär försöka annars somnar jag nog.


Fredag 11 juni

Hej allesammans!! Kom precis hem, har varit borta hela dagen så nu ska det bli skönt att få krypa ner framför en bra film. Har ingen lust att göra något alls, så himmla tråkigt väder. Har i alla fall varit in till Gävle och kikat på kim, han tog ju studenten idag och efter det så skyndade vi oss tillbaka till sandviken för att kika lite där. Har även hunnit handla och varit hem till kim. Det har faktiskt varit en ganska bra dag, men vädret hade ju kunnat vara lite bättre. Tur att jag ska hålla mig inne hela kvällen i alla fall, finns ju inget att göra och sen ska jag hämta kim i natt. Vilket jag inte ser fram emot och så tråkigt att sitta hemma helt själv. Ne nu ska jag faktiskt kika på en film, ha det så bra allesammans. 

 


Söndag 6 juni

Hej allesammans, hoppas ni haft en trevlig dag trots det tråkiga vädret.
Fy va läskigt det åskade idag, tak och väggar skakade så jag trodde allt skulle ramla ner.
I alla fall så har jag varit i valbo hela dagen, syster ringde imorse och fråga om jag kunde skjutsa in henne. Och efrtersom det var så tråkigt väder och jag hade i alla fall inget bättre för mig så åkte vi in. Fick även med mig kim, så vi gick och kikade på lite fiskar. Hittade i alla fall lite grejer och det blev några fiskar med hem. Men det behövs fortfarande mer, akvariet är ju så sort. Ne nu lär jag faktiskt sluta, håller på med lite mat. Ha det så bra allesammans.


VAFÖR!?!

VARFÖR!!? Hur ska jag klara det här?!
Just nu känns allt så förbannat jobbigt! Inget går som jag vill, det får bara inte hända!!
Hur ska jag då klara mig, jag klarar aldrig av det här!!


Fredag 3 juni

Hej allesammans, nu var det att bra tag sen..
Hoppas ni har haft det bra, själv har jag haft fullt upp. Jobbar så mycket nu för tiden och när man äntlign är ledig så har man en massa annat som man ska hinna med. Men nu har jag i alla fall ledigt hela helgen och måndag med, ska bli riktigt skönt!!
Just nu sitter jag här hemma helt sjäv och väntar på att kim ska komma hem, blir tokig på det här.. Han sluta fyra och sa att han skulle åka direkt hem när jag fråga, men han har forttfarande inte kommit. Så inte vet jag vad jag ska hitta på, orkar inte sitta här och bara vänta! Jag ska i alla fall ta med mig chippen på en promenad nu. Ha det bra allesammans.


RSS 2.0