29 april

Just nu tar jag en paus från pluggandet, mycket man ska hinna med nu så här på slutet. Min dag har varit super, fast vädret inte varit så bra. Har inte haft så många lekioner idag heller, så dagen har nästan vait helt perfekt. Vi fick till och med sluta tidigare idag, så nu har vi lång ledigt:D Gissa om det ska bli skönt, hoppas på sol och värme dessa dagar. Så nu kan man vara hemma och lata sig tills tisdag får då börjar vi igen. Men om jag ska var riktigt ärlig så måste jag plugga de här dagarna, ska försöka göra klart så mycket jag kan så man sipper det sen. Men man vet ju hur det brukar sluta, man sitter där dagen innan det ska vara klart och inte har man hunnit färdig, kanske inte ens börjat, men nu får man faktiskt ta och skärpa till sig för inte är det lång kvar nu, den 12 juni närmar sig:D Vi har idag pratat och planerat lite till studenten, fan va jag längtar men om det fortsätter som det gjort tidigare så kommer tiden att gå jätte fort, 25 skoldagar är ingen ting.


Sen har det inte blivit så mycket mer för mig idag, imorgon ska i alla fall jag och syster in till Sandviken, vi tänkte sola lite:D Ska bli riktigt roligt att umgås lite med henne, det var ju ett tag sen vi gjorde något tillsammans.. Så morgongdagen ser vi framemot. Ne nu måste jag fortsätta lite med de jag höll på med inna klockan blir nå mer, fast jag är ju ledig imorgon så det spelar inte så stor roll om jag är uppe eftersom jag kan sova länge:D God natt på er..


27 april

Sitter nu i skolan, inget vidare men vi har tur denna vecka går vi bara tre dagar och sen har vi sån tur att vi är lediga på måndag, ska bli riktigt skönt. Ska besikta min bil idag, hoppas det går bra. Jag har i alla fall haft en underbar helg med sol och värme. Kan det bli bättre, har väl inte gjort så speciellt mycket, i fredags efter skolan åkte jag in till Valbo en sväng senare på kväll så åkte vi in till Sandviken en sväng. 


I lördags hände väl inget speciellt utan har varit hemma och haft det skönt i solen, tvättade och gjorde ren bilen, vilket var behövligt. Åkte till mormor och morfar, kusinerna var där. Hur gulliga som hälst, så blev där ett bra tag innan jag åkte hem. Sen har det inte hänt så speciellt mycket, har solat och haft det skönt.


Söndagen var riktigt seg, man var trött hela dagen och sen har man gått och blivit förkyld. Tog i alla fall en riktig lång promenad i det sköna vädret. Det är så mysigt nu när snön har försvunnit, man känner verkligen hur mycket piggare man blir nu när det är ljust och varmt.


Ha en fortsatt trevlig dag..


22 april

Har väl inte haft en speciellt bra dag, det började med att jag inte orkade gå upp när klockan ringde så det slutade med att jag fick skjuts till skolan, när jag kom dit så fanns det ingen där så fick sitta och vänta ett bra tag inna vi böjade, jag kom nog dit vid åtta tiden men vi började inte fören halv tio. Sen har jag inte mått så bra idag heller, har varit jätte konstig i ögonen, det har kliat jätte mycket i dom och sen har jag varit teppt i näsan. Så det är alldeles som att jag skulle vara alergisk mot någt, men det får vi verkligen hoppas på att jag inte är.


I alla fall så har det inte hänt speciellt mycket i skolan, men dagen har varit jätte lång och seg. Hatar onsdagar. Kom hem vid halv fem tiden och åt lite mat, sen gick jag ut och gick lite, eller det blev ganska långt om man tänker efter. Sen har jag bara suttit inne och hållt på med lite läxor, inte det roligaste men det måste göras. Och nu ligger jag här i sängen och ska snart sova, jag ska ju upp ganska tidigt imorgon. Det känns faktiskt ganska onödigt att åka in till skolan imorgon, har bara två lektioner, vi börjar vid nio och slutar vid tolv. segt som satan och inte går det någon buss hem heller. Men jag och Tove ska nog sola imorgon så då går ju tiden lite fortare:D Ne nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen, sov så gott..


21 april

Igår var det en bra dag i skolan, hade redovisning hela dagen. Ni förstår inte hur skönt det känns att inte behöva tänka på projektarbetet mer, nu är det äntligen klart. Känner mig så lättad. Så dagen igår blev inte alls så lång, så följde med Cissi och Elin en sväng efter skolan innan jag åkte hem. När jag kom hem så åt jag lite mat innan jag gick ut på en promenad. Jätte skönt var det, det är så mysigt nu när det är alldeles bart i skogen. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket mer, klockan hade tickat iväg så satte mig med datorn och kollade samtidigt på tv.


Idag fick jag sova lite längre, började inte fören elva så jag tog tio bussen till skolan. Just nu sitter vi här med ett grupp arbete i samhällskunskapen, det finns så mycket om det vi skriver om som man inte alls visste om innan. Hade tidigare idag engelska fick välja en bok, så nu är det bara till att läsa om man ska hinna klart, men har bara denna recension kvar.


Vilken dag, blir så trött på allt....

Har haft en bra och trevlig helg, fredagen var en riktigt jobbig dag, inte riktigt hela dagen. Åkte in till skolan ganska tidigt, eftersom vi skulle göra klart det sista på vårat arbete för vi har ju redovisning på måndag. Så den tiden vi var i skolan gick åt till att arbeta med det, vi fick lite problem med våran fil vi gjort så vi fick ringa runt om hjälp men det fanns ingen som kunde hjälpa oss. Lite tråkigt men det är som det är. 
   
När jag kom hem så åkte vi till farmor, hon hade nämligen gjort mat åt oss. När vi kom dit var fasteroch kusin där:D Det var ju ett tag sen man såg dom, så det var trevligt och vi blev där ganska länge. Men när vi kom hem gjorde jag mig i ordning, vi tänkte ut och åka lit sen åkte vi hem till Kim och fixade lite innan vi hämmtade Tove. Så det vart en trevlig kväll med mycket prat och skratt:D

   
lördagen hade jag inte så mycket för mig, följde med mamma, Anki och Emil ner till Järbo. Vi kollade på syster när hon red, ganska roligt synd bara att det började blåsa så mycket, det blev ganska kallt. När jag kom hem därifrån tog jag bilen till mormor för att hälsa på, fikade och pratade lite. När jag hade varit där en stund så kom Maja, Melvin och Jessica:D Men hann inte vara där så länge eftersom jag lovat Anki att vara barnvakt till Emil. Så man blev lite stressad, det var ingen som hade lust att följa med mig ner så jag fick åka själv. Lite segt att vara där helt själv men det gick jätte bra och roligt hade vi det. Åkte nog hem vid tio tiden, lite läskigt att åka helt själv men det var på ett sett skönt, jag hade ju inte så långt hem. När jag kom hem så la jag mig frammför tvn en liten stund innan jag gick och la mig. Så hela lördags kvällen tillbringade jag i Årsunda.

   
Idag har jag inte gjort så mycket, har pluggat nästan hela dagen eftersom vi har redovisning imorgon. Känns som man inte kommer komma ihåg något i alla fall, men förhoppningsvis går det bra. Sen har jag faktiskt inte hunnit med så mycket mer, tog en prommenad på morgonen sen gjorde jag mig i ordning. Sen har jag faktiskt bara pluggat, ingen höjdare men måste man så måste man.


Ne nu ska jag sätter mig frammför tvn en liten stund innan jag fortsätter igen. Hoppas alla haft en trevlig dag:D


16 april

Sitter här och funderar vad jag haft för mig idag, det började med att jag åkte in till skolan. Tog bilen till kungsfors eftersom jag inte orkade ta bussen dit. Gick nog upp i sex tiden, vilket inte var någon höjdare. När jag kom in till skolan så satt jag där och väntad, vi började ju inte fören nio så satt väl där i över en och en halv timme:( i skolan har vi inte gjort något annat än projektarbetet, men äntligen är vi klar med den skriftliga delen, så jäkla skönt. Fast vi har ju redovisninge på måndag och då ska hela arbetet redovisas, så man det är bara att plugga i helgen.
    Vi fick sluta tidigare idag så följde med Jessica till Gävle en sväng, när vi var klar där och skulle ta bussen hem så gick det ingen buss därifrån så vi fick lite problem där, men det löste sig i alla fall och tack för det:D
    När jag kom tillbaka till Sandviken fick jag vänta på Kim, han skulle hämta mig när han slutat, men behövde inte vänta så värst länge och det var ju tur. Sen bar det av hemåt och vi stannade till hos Mattis innan vi åkte hem. När jag äntligen kommit hem så skulle syster ner och rida, så lära skjutsa henne eftersom ingen annan var hemma och kunde göra det.
skjutsade ner henne till stallet, hon skulle inte rida hästen som hon rider så det slutade med att jag också red eftersom hon egentligen

    Vi red in på en mysig liten väg, det var faktiskt ganska kul men det märks att det var ett tag sen man red, helt sjukt hur ont man fick i benen kan ju tänka mig vilken tränisngsvärk man kommer ha imorgon. Vi hade tur att det inte började regna när vi red, utan regnet kom precis när vi kom tillbaka till stallet. Vi blev där nere ett bra tag, klockan var nog halv nio innan vi kom hem, åt lite mat och sen la jag mig i sängen så nu ligger jag här och har det skönt:D

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, det är ju faktiskt en dag i morgon med.

Ridturen
       




       

 God natt

vilken dag

Ligger i sängen, ska snart försöka sova. Man ska upp tidigt imorgon så det vore bra om man kunde sommna i tid. Ja vad ska man säga om min dag, det finns inte så mycket att säga om den, det vart i alla fall inte någon lång dag i skolan, fick sluta vid två men satt kvar och jobbade lite i alla fall. Så klockan blev nog fyra innan jag åkte hem så kom inte hem fören halv fem. Blir tokig på denna skolan, skulle verkligen behöva komma bort ett tag så man får vila från allt. Alla dessa grejor man ska göra och nya saker hela tiden. 
     Men när jag äntligen kom hem fixade jag en brasa och åt lite mat. Hade inget speciellt att göra och syster skulle på skoterkurs så det fanns verkligen inget att göra, bara jag och min mor hemma. Men satte mig vid datan en liten stund, skrev lite i min loggbok som jag ska lämmna in imorgon, inte speciellt kul men man får skylla sig själv när man inte passar på att skriva efter varje gång man hållt på med arbetet. Jag och mamma tog i alla fall bilen till mormor och morfar, hälsade på dom lite, eller jag blev kvar till nio tiden så det blev ett tag. Det var ju ett tag sen man träffade dom nu, pratade, fikade och hade det trevligt:D

     Blev så trött så man nätan sommnade när man satt där, när man skulle ut i bilen det var knappt så man vela gå utanför dörren så kallt. Tur att dom inte bor så långt ifrån oss för bilen var ganska kall när man kom ut, ingen höjdare precis. När jag kom hem gjorde jag mig i ordning utifall jag skulle sommnar ocn nu ligger jag här frammför datan. Tänkte att jag skulle få ihop några rader inna jag sommnar, vilket nog inte kommer ta så lång tid fasten man ska sova själv i natt. Ne nu ska jag faktiskt försöka sova, hoppas ni sover gott :D

Ge mig sommar !

Skoolan..

Sitter i skolan, har nu etik och livsfrågor inget vidare ämne. Skulle åka in på sju bussen i morse, vi skulle jobba lite med vårat projektarbete innan vi började. Det var meningen att jag skulle ta bussen in men orkade inte gå upp så det slutade med att jag tog bilen, men fick någon seg jäkel framför mig, helt otroligt jag som hade så bråttom och inte gick det att köra om heller. Men när jag äntligen kommit in till skolan så var Madde redan där, så vi fortsatte med arbetet men det gick inget vidare för oss. När vi äntligen hade skrivit klart sammanfattningen och sånt så var det massa saker som vi måste göra om, det är helt otroligt ingen lärare säger lika. Men vi tänker i alla fall inte fortsätta med det fören Matilda kommit tillbaka, vi klarar inte av det här själv.


Inte nog med alla problem är så himla hungrig, vi som inte har lunch fören tolv, man klarar ju inte av att koncentrera sig när man är hungrig. Nu måste jag sluta, börjar lektionen nu.


Ha en trevlig dag!


Ett evigt pluggande...

Tar en paus från pluggandet, tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg. Har i alla fall inte gjort så mycket sen jag kom hem, det blev en lång dag i skolan. Inget man hade räknat med, men vi lära försöka få klart vårat projektarbete, vi har fortfarande lite kvar men det tänkte vi ta imorgon, vi satt ju kvar till klockan fem så känner mig riktigt duktig faktiskt.


När jag kom hem började jag med maten, ganska segt men jag lära. Så samtidigt som jag lagade mat så diskade jag och plockade i och ur diskmaskinen. Riktigt segt, men det gick ju ganska fort i alla fall. Sen har jag inte hunnit gjort så mycket.Läst igenom halva vårat arbete, Madde tog den andra delen, vi måste kolla om det ser bra ut och att det inte är några andra fel. Ska snart fortsätta med det har lite kvar att läsa. Det kommer bli så skönt när man är klar med projektarbetet, man kommer få mycket ledig tid:D



Kom på att jag faktiskt har byta däck på bilen också, har satt på sommar däck:D Nu känns det verkligen att det är sommar snart, blev helt paff när jag kom hem det fanns ju nästan inge snö kvar alls, jag som bara har varit borta i 6 dagar. Det är sjukt hur mycket som försvinner nu när det har varit så varmt. Ne nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och kanske kolla på lite tv om det nu finns något bra att se. God natt på er...


14 april

Sitter i skolan med projektarbetet. Hur trött var man inte i morse, men tog mig upp ur sängen. När jag kom in till skolan så var det ingen från klassen där, jag tyckte att jag kollade på schemat och det stod 9.15. Men det är ju tisdag idag, jag som trodde det var måndag, klumpigt av mig. Det blir så att man blandar ihop dagarna när det är lov, mm det är som det är. Är huvudet dumt får kroppen lida.


Ne nu måste jag fortsätta hjälpa Madde, vi måste bli klar eftersom det ska vara inlämnat imorgon. Riktigt jobbigt, vi måste verkligen plugga på nu om vi ska hinna klart det här. Vi som skulle göra ett litet och kort arbete eftersom vi har en film vi också gjort, men det blev det inte vi har gått igenom det och kortat ner det till 25 sidor nu. Vi har suttit hela dagen med det här, tycker inte att man kommit någon vart i alla fall. Tur att vi också har morgondagen på oss, lite mer tid i alla fall.


Hoppas att ni andra får en fortsatt trevlig dag i alla fall! 


13 april

Det har inte vart så mycket skrivande under de senaste dagarna, har helt enkelt inte haft tid eller lust nu när jag varit borta. Men har i alla fall fått ihop några rader om mina dagar till fjälls:D

Onsdagen,
hände inget speciellt, vi tillbringade mästa tiden till att åka bil, vi kom i alla fall iväg i tid, trotts att det var jobbigt att ta sig upp, hade då hellre åkt lite senare om jag fick bestämma själv. Ganska segt den första timmen, när man var trött, det gick inte att sova heller, för när man väl kommit upp och blivit ganska pigg så går det inte att somna om. Men resten av bil resan har gått jätte bra och jätte skön har det varit, nästan ingen trafik och dåligt väder så bättre har det inte kunnat blivit. Så jag kan inte säga annat än att vi hade det jätte mysigt i den varma bilen när det öste ner utanför. Så det passade bra att åka denna dag, det hade inte varit någon höjdare om det varit soligt och varmt, så jag tackar för vädret denna onsdag.


När vi kom fram så skyndade vi oss att packa in grejorna så vi inte skulle behöva göra det sen, plockade sedan upp allt innan vi åt lite mat. Efter maten blev man så trött så vi passade på att mysa eftersom vädret var som det var, man hade ju ingen lust att åka skoter precis men vi gjorde ett ryck och lastade av skotern och fixade klart så vi inte skulle behöva göra det sen, så vi stog där i regnvädret, ingen höjdare precis och riktigt kallt. När vi fixat klart allt så la vi oss frammför tvn men råkade somna. Vaknade av att Carro och ALex knackade på dörren, så dom blev kvar ett bra tag, det är alltid roligt med trevligt sällskap.Vi tog skotern och följde med dom en bit när dom skulle åka hem, det hade då slutat regna så det var faktiskt riktigt roligte. Sen myste vi frammför en bra film med godis, kan det bli bättre efter en lång dag i detta väder och 37 mil i bilen?:D


Så man kan säga att denna onsdag blev en riktig slapp dag, men det behövdes. Man behöver faktiskt ha lite tid till sig själv också, så man ska absolut inte klaga på denna dag.

Torsdagen,
har väl inte varit så speciell, det har inte hänt så mycket eftersom vädret inte varit speciellt bra. Visst vi har gjort det bästa vi kunnat av denna torsdag, men man tappade liksom lusten efter ett tag när det inte blev nå bättre. När vi vaknade var det i alla fall uppehåll men molnigt, men det änrades snabbt till regn, vilket var lite synd.

Vi åke ut och fiska på förmiddagen, men det var inget vidare att sitta ute på sjön när vädret bara blev sämre. Det var ju faktiskt uppehåll när vi kom fram men det började regna efter ett tag, så man blev ganska trött och grinig. Jag menar hur roligt är det egentligen att sitta ute i regn? och speciellt inte när det är ganska kallt, man började ju frysa. Men det gick över efter ett tag, när vi kom hem så hade det klarnat upp lite, så man blev lite gladare. Vi åt lite mat och sen tog vi oss en skoter sväng, vi åkte mot ravinen och kollade lite och sen på lite andra ställen, riktigt mysigt när solen skiner och man ser fjälltopparna:D


Så vi har haft det jätte bra och roligt på eftermiddagen, vädret blev kanon. Blå himmel och 6 grader varmt, kanske inte det bästa vädret men väldigt efterlängtat. Så hela eftermiddagen och kvällen har gått åt till att åka skoter, eller jag och Carro kollade mest på medan dom andra körde i ravinen, grävde ner oss där, men efter några timmar i snön och massa prat började kylan tränga sig in i kläderna, så man blev lite kall på slutet men det var väl bara för att man inte rörde på sig så mcket. Men vi fick tillslut som vi vela, åkte väl hem när klockan var i nio tiden, fattar inte att det kan vara så ljust så länge.

När vi kom hem så var det så fruktansvärt skönt att få av sig kläderna, så man kunde få upp värmen igen. Vi vilade oss lite innan vi åt lite mat. Efter maten så la jag och älsklingen oss frammför tvn och myste lite, kan det bli bättre efter en hel dag ute i friska luften. Så himmla skönt att bara ta det lugnt när man har hållt igång hela dagen:D

Fredagen,
här uppe har varit helt perfekt, jag har absouut inget att klaga på. Solen har varit framme hela dagen och den har värmt så skönt. Vi sov ganka länge i morse och hur mysigt var det inte när vi fick se att solen sken och vi såg sonfjällets topp genom köksfönstret. Gjorde oss i ordning innan vi åkte ut på en skoter sväng, vi åkte till en ravin där vi satt oss (jag och carro) medan dom andra åkte. Så vi satt där och sola oss, det var verkigen riktigt riktigt skönt där i solen och med ett trevligt sällskap blev det perfekt. Vi grillade korv och knäppte en massa kort.


Det är verkligen nu man ska vara här uppe, nu när det blir varmt om dagarna och solen värmer som mest:D älskar verkligen när vädret är så här. Vädret har i alla fall varit super idag, det trodde man inte eftersom det regnat dom två första dagarna. Men man vet ju hur vädret kan ändras snabbt här uppe. Så vi tillbringade mestadels av tiden i denna ravin:D

När vi kom hem var det super skönt att få ta av sig skoter kläderna, det blev ju så fruktansvärt varmt i dom. Synd att jag glömmde mina andra kläder hemma, annars har man kunnat ha dom när det är så här varmt, mm man får ta av sig när man sitter i solen så man inte blir allt för varm. Sen är det faktiskt inte så konstigt att man blir så varm, för jag vet inte hur många gånger dom har kört fast.


När vi kom hem så duschade vi och gjorde oss iordning, riktigt skönt, åt lite mat innan vi tog bilen ner till Zinkan, Carro och Alex. Så vi blev där ett bra tag innan vi åkte hem och la oss, eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter, vädret skulle bli ännu bättre då. Mot kvällen kännde man verkligen hur solen hade tagit, man såg ut som en kräfta i ansiktet.

Lördag,
vi vaknade vid nio tiden. 11 grader varmt, solen sken och klarblå himmel. Det verkade som dom hade rätt på vädret. Vi hoppade upp ur sängen, åt lite frukost och gjorde oss klara för att kunna ta en skoter sväng, vi tänkte åka till ravinen idag igen. Det var så skönt att sitta där och sen hade vi ju gjort en snögrop som vi kunnde sola i medan dom åkte. Hur skönt som hällst att sitta där.
 

Vi tillbringade nästan hela dagen i denna ravin, tog massor av fina bilder och brun blev man. Vi har även åkt på lite andra ställen, så jäkla fint. Så denna dag ska man absolut inte klaga på för det har varit den bästa dagen här uppe. Solen har varit framme hela dagen och himmlen har varit alldeles blå inte ett ända moln. Verkligen super, det kan inte bli bättre! Synd bara att det har varit lite mycket fastkörningar idag, men det får man ju räkna med nu när snön är så här.

Vi åkte hem ganska tidigt, man blev så trött efter en hel dag ute i solen. Så när vi kom hem kollade vi på lite bilder och åt lite mat. Sen kom Carro, Alex och Zinkan till oss, dom blev här ett bra tag. Så vi hade det trevligt och spelade spel:D

Söndag,
min söndag blev inte så speciellt bra. Vaknade av att jag hade jätte ont i halsen så kunde inte sova längre. Det var nog så att jag blev kall när vi satt ute och frös så länge i torsdags. Så jag följde inte med ut på skotertur idag, eftersom det blåste mycket och det var inte speciellt vamt hellet.


Så jag har packat i ordning lite och städat upp lite eftersom vi åker hem på måndag. Vi la oss i tid så vi skulle orka upp i skaplig tid på måndagen, så vi skulle kunna åka hem i tid, så man får lite tid hemma innan man ska börjar skolan igen. Om jag ska vara helt ärlig så ska det bli riktigt skönt att få komma tillbaka till skolan igen och det är inte alls långt kvar tills man slutar nu det är precis 2 månader idag:D Längtar!!!


Vi va ner till byn och tankade i morse, eftersom dom skulle ut och åka när vi kom hem. Efter att vi gjort det så vilade jag lite, så himmla trött, men det är väl för att man är lite små krasslig. Förhoppningsvis blir jag bättre snart, det är inget vidare att ha ont i halsen, så får hoppas på att det går över snart. Medan dom andra stack ut på en skoter sväng så passade jag på att vila lite så att jag skulle kunna vara lite social sen. Har hunnit med att packa mina grejor och städat lite, så känner mig riktigt duktig faktiskt. Så det har ju inte hänt speciellt mycket idag, det har väl varit så att man har packat, städat, lastat skotern och sen har vi hunnit packat in allt i bilen så det bara är att gå ut i bilen, så man slipper fundera om allt är med.

Måndag, hemmresa idag, just nu sitter jag i bilen på väg hem. Vi har haft både bra och dåligt väder, det regnade ett tag. Jag har nu skrivit lite om mina dagar här uppe, tänkte att jag skulle passa på nu när jag har tid på mig. Ja vad ska man säga, det har varit bra här uppe, trots dåligt väder dom två första dagarna och igår. Har i alla fall hunnit fått lite sol på oss:D Trodde att man skulle få vila upp sig lite nu när man åkte hit men man har nästan varit tröttare än vanligt, men det är väl för att luften är annolundare här.


Men man har i alla fall fått kommit bort ett tag och det är ju det som är det bästa med allt, att man får komma bort och bara ha det mysigt. Så man kan ju inte säga annat än att jag är nöjd med de här 6 dagarna. Vaknade vid halv nio i morse, gick upp gjorde oss i ordning, plockade undan det sista innan vi kunde åka, sen har vi inte hunnit gjort nå mer. Har i alla fall åkt halva vägen nu. Ne nu ska jag prata lite strunt med min älskling. Hoppas att alla får en fortsatt trevlig dag!!

   
     
  


7 april

Har inte alls gjort något speciellt idag, sov ganska länge. Skönt att få sova ut lite, har varit så trött dom senaste dagarna. Jag och syster tog bilen till mamma och pappa, dom va ute och fiskade så vi åkte dit en sväng, det var super fint väder och ganska varmt. Så vi passade på att sola, för det skulle kunna bli dåligt väder i morgon, men det gör ju inte så mycket eftersom jag och älsklingen ska åka till fjällen, så då får vädret gärna vara dåligt. Älskar att åka bil när det är dåligt väder, speciellt när det regnar ute, tycker det är jätte mysigt att sitta i bilen då:D


När vi kom hem därifrån så bestämmde vi oss för att sola. Så jag och syster tog bilen till Ockelbo, ganska segt men skönt. När vi kom hem därifrån så åt vi lite mat och grejade. Tvättade lite kläder som jag ska ha med mig, efter det har jag inte gjort så speciellt mycket, suttit ute i solen lite och försökt packa ner det jag ska ha med, vi ska snart lasta skotern och packa ut allt i bilen så man inte behöver göra det på morgonen. Segt men får hoppas att det går fort så man kanske kan titta på nån bra film och bara mysa, det skulle vara riktigt skönt. Men i kväll lär man lägga sig i tid så att vi orkar upp i morgon, vi tänkte försöka komma iväg i sex tiden. Ne nu måste jag göra någon nytta, det blir nog dåligt med skrivande på ett tag nu, men ska försöka få ihop några rader:D Ha det så trevligt!!


Vilken helg...

Har haft en super bra helg, det som var llite synd va att vi fick vänta så länge innan vi kunde kliva på båten. Tror nästan att vi väntade i två timmar, riktigt sega timmar tycker jag. En riktigt lång väntan. När man stod där bland allt folk känndes som man skulle svimma, det blev så fruktansvärt varmt och folk tryckte från olika håll och man kan ju inte påstå att luften var bra, så jäkla kvaft. Men det blev bättre när dom började släppa ombord folk, för då gick det ganska fort för oss att komma in.


När vi äntligen hade kom in på båten var det bara att skynda sig iväg med väskorna till hytten och sen skynda sig till tax freen, där det var kö. Väldigt segt  att det var kö vart man än skulle, men det gick bra. När vi äntligen var klar där så gick vi ner i hytten, vi lära ju göra oss i ordning och greja lite innan vi skulle äta. Maten var i alla fall ganska god, så där satt vi ett tag innan vi gick tillbaka till hytten och fixade lite innan vi skulle träffa Dalal, Cicci, Matilda och Rebecka riktigt kul:D Så det var verkligen inget jag ångrar, synd bara att tiden gick så fort.


Dagen efter var väl ingen höjdare, det vart bara tre timmars sömmn. Vi lära ju gå upp i tid för att vi skulle hinna med maten som vi hade beställt. Man var inte så himmla trött när klockan ringde i alla fall, så det gick ganska bra att komma ur sängen. Vi gjorde oss i ordning och sen gick vi runt och kollade lite, innan maten passade på att sitta där ett tag eftersom vi inte skulle komma fram till Stockholm fören vid sex tiden. Man hade ju inte speciellt mycket att göra där eller man hade helt enkelt ingen lust heller. Men vi försökte i alla fall få tilden att gå lite fortare. När man äntligen hade kommit av båten så kändes det så skönt när man satte sig i bussen, då visste man att man snart va hemma. Bussresan gick faktiskt bra hem, man kunde inte sova men vi kollade på film så det gick fort hem tyckte jag.


Min dag idag har inte alls varit nå speciell, har bara tagit det lugnt. Eller jag har tvättade bilen och sen har jag skjutsa farmor eftersom hon skulle iväg idag. Så då följde syster med och vi passade på att sola lite innan vi åkte hem. Så det tog ju sin lilla tid det med, så tiden har runnit på ganska bra idag. Det har varit så himmla skönt väder idag, så jag har varit ute så mycket jag har kunnat, man vill ju inte vara inne när det är sånt här väder. Man måste ju passa på nu när solen kommer fram för man vet ju aldrig.


Har även hunnit med att packa upp det jag hade med mig och sen har jag börjat packat ner lite grejer tills vi ska iväg, vi åker ju till fjällen på onsdag. Ska bli riktigt skönt att få komma iväg och nu när det är som finast där uppe, så man får väl passa på att sola så mycket man kan under den tiden så man kanske får lite färg i ansiket, sen är det ju jätte mysigt att åka skoter när det är så här. Synd bara att min skoter inte kan följa med upp, det hade varit mycket roligare då, men det blir nog bra i alla fall får jag hoppas, man kan ju alltid sätta sig i en ravin medan dom andra åker jag har ju sån tur att Carro också ska upp så då får jag i alla fall någon att vara med. Vi kommer säkert få det jätte bra och roligt:D Det ända jag gruvar mig för är bil resan, hatar verkligen att åka långt men man kanske har sån tur att man sommnar i bilen. Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, men ha en fortsatt trevlig dag !


Studentkryssningen

  
Jag & Dalal
   
Emelie & Jag
 
Matilda, Dalal & Cicci
  
Matilda & Jag
   
Jag, Emelie & Frida

Matilda, Jag, Emelie &Frida    


3 april

Ligger i sängen, ska snart sova. Min dag har varit super bra, å tänk vilket väder vi haft idag. Så jäkla skönt, det känns verkligen skönt nu när värmen börjar komma. Idag åkte jag in tidigt till skolan, man orkade knappt upp i morse. Fick stressa som satan så jag skulle hinna med bussen, men jag fattar inte fasten jag har jätte båttom så måste jag göra mig helt klar. Måste skärpa mig med det, så det slutade med att mamma fick skjutsa mig till bussen. Fick vänta en timme i skolan innan dom andra kom, segt att vänta själv men fick lyssna på lite musik.

Har faktiskt inte hännt något speciellt i skolan, fick sluta lite tidigare från sista lektionen. Så jag och Matilda gick och kolla på hårfärg, hon skulle färga håret det kommer säkert bli jätte bra. Efter det så köpte vi oss en mjukglass, hur gott som hälst. Jag åkte runt Ockelbo hem idag så vi passade på att sola lite innan min buss gick. När jag kom hem åkte vi till mormor och morfar, hälsade på dom lite. Kusinerna var där med, dom är så jäkla söta:D Så vart där ett bra tag innan vi åkte hem och grillad lite, gissa om det blev gott. 

Sen har det inte blivit så mycket mer, packat i ordning lite eftersom vi åker på studentkryssning i morgon. Hoppas vi får det trevligt i alla fall. Nu har man lov också, skönt. Får se vad man hittar på att göra, ska nog kanske upp till fjällen i slutet på veckan tror jag. Får de hur det blir, ne nu ska jag nog sova, hoppas att alla får en trevlig helg. Sov så  gott !

Vilken seg dag det varit...

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite musik, ska väl snart lägga mig så jag orkar upp i morgon. Åka ju in tidigt i morgon, segt men måste man så måste man. Det har väl inte hännt så speciellt mycket sen jag kom hem från skolan, har väl bara försökt vila och bara strunta i allt annat en stund. Sen satte jag mig vid datan en liten stund, sen har man inte orkat göra något annat. Men farmor och farfar kom och hälsade på en liten stund, så vi pratade och fikade lite. Super gott!


Sen har set inte hännt så speciellt mycket mer. Försökt pluggs lite men orkar verkligen inte göra det, man har pluggat så jäkla mycket den här veckan så man orkar inte hålla på nå mer. Men nu blir man ju tvungen att göra det över lovet i stället. Ganska segt med det går väl. Min dag har väl varit ganska bra i alla fall, lite seg men det har gått bra. Tur att vi slutar tidigt i morgon i alla fall, hoppas att vi hinner ta en tidig buss till Ockelbo. Tänkte sola lite innan jag åker hem, får se om Matilda kanske följer med. Men hinner jag inte det så kan ja ju alltid sola i Sandviken om det skulle vara så.

Nu börjar man få lite panik, vet inte alls vad jag ska ha på mig på studentkryssningen och den är ju på lördag. Måste måste verkligen hitta på något jag kan ha på mig. Ne nu måste jag faktiskt göra mig i ordning så jag kan lägga mig, trökigt att man ska sova själv i natt. Hatar att göra det, fast det är ändå ganska skönt att man får hela sängen för sig själv.
Hoppas att alla sover gott, God natt på er !!


2 april

Sitter i skolan och håller på med projektarbetet, ganska segt men vi har i alla fall kommit ganska långt idag. Hoppas vi hinner klart med all fakta och sånt i mogon så vi inte behöver göra så mycket nästa gång vi har det, för nu har vi inte så mycket tid på oss att göra klart det, så det är bara att snabba på. Matilda har gått till bussen så nu sitter jag här själv och väntar på att jag ska kunna ta bussen hem. Men den kommer inte fören kvart i fyra, så jag får passa på att plugga lite nu när jag har tid. Så kanske jag slipper göra så mycket ikväll. 

Idag har vi inte gjort så speciellt mycket eller det vi har bara haft två lektioner, had projektarbete på morgonen, sen människan socialt och kulturellt. så vi slutade tidigt idag men vi var tvungen att stanna kvar och jobba lite i alla fall. Så man kan ju inte påstå att dagen har varit speciellt jobbig, men det är synd att man kommer hem så sent, hatar dessa bussar? 

Men när jag kommer hem ska jag vila lite så man orkar plugga lite till, sen kommer man nog inte hinna göra så mycket mer. Men så är det, vi har i alla fall lov om en dag. Riktigt skönt ska det bli, hoppas att solen håller sig framme under den veckan.
            

Matilda fick  nyss ett samtal om att våra studentmössor har kommit, nu börjar man verkligen känna att den stora dagen snart är här:) Tänk så glad och lycklig man kommer vara, längtar verkligen!  Nu måste jag sluta skriva, ska fortsätta på en uppgift.

Ha en fortsatt trevlig dag!


1 april

Min dag har varit väldigt bra, tycker att jag hunnit med mycket idag. Det blev en ganska lång dag i skolan, vi passade på att jobba med projektarbetet när vi ändå hade tid över så vi var där till efter fyra någon gång. Men när vi hade fått ihop det så bra med filmen så hakade datan upp sig och allt vi hade gjort försvann. Hoppas att man kan göra något åt det, vi som hade lyckats med klippen. Ganska drygt, när vi äntligen hade fått det så bra, men vi får göra om det igen. När vi hade gjort klar så åkte jag och prova ut löshår, innan vi hittade dit då. Höll på att bli tokig, men vi hittade dit i alla fall. När det var klart så åkte jag hem, klockan var ganska mycket när jag kom hem tror hon va efter sex någon gång.


Jag åt lite mat och sen var det bara att börja plugga igen. Har väl inte hunnit med så mycket pluggsnde eftersom jag haft andra saker att göra. Har beställt besiktnings tid, skickat in en ansökan om sommar jobb och sen har jag hunnit med att anmäla mig till högskolan med. Så det känns som man hunnit med ganska mycket faktiskt.
 

Men nu ska jag fortsätta med lite läxor innan jag ska lägga mig, måste åka in tidigt till skolan i morgon för vi ska hålla på med projektarbetet på morgonen. Tur att inte har så lång dag imorgon, vi slutar vid 11.30 tror jag. Men vi måste i alla fall sitta kvar om vi ska bli klar med det förbannade arbetet. Men man kan ju alltid hoppas på att det inte blir allt för sent.

God natt på er :D


1 april

Just nu sitter jag i skolan, har nyss slutat etik och livsfrågor. Verkligen jätte tråkig lektion, det är inte precis något som man är intresserad av. Vi håller på med aktiv dödshjälp, men vi får i alla fall jobbar grupp så det går ganska bra. Snart börjar samhällskunskapen, just nu skulle man bara vilja ha lunch men det får vi inte fören kvart över tolv.


Igår gjorde jag inget speciellt faktiskt, var i skolan till halv fem eftersom vi jobbade lite med projektarbetet, vi ska lämna in det efter lovet så vi måste försöka få klart så mycket som möjligt innan vi går på lov. Man känner sig så stressad nu eftersom vi snart ska redovisa arbetet. Så idag blir det säkert en lång dag igen, hoppas vi hinner göra lite i alla fall. När jag kom hem så åt jag lite innan jag började med lite uppgifter. Sen pluggade jag nästan hela kvällen, men man hann inte med så mycket trots att man satt så länge.


Sen får vi se vad som händer, jag är nog tvungen att plugga hela kvällen idag med. Jag har jätte mycket att göra nu känns det som, men förhoppningsvis blir det bättre efter lovet. Ska försöka göra klart de uppgifter jag har innan lovet så jag slipper hålla på med dom över lovet. För då ska jag vila upp mig, så man orkar med de veckor som är kvar. Nu måste jag sluta för nu börjar lektionen, hoppas att alla får en trevlig dag.


RSS 2.0