30 mars

Kom nyss hem från en promenad, det var faktiskt väldigt skönt att få komma ut och röra på sig. Fasten det blåser ganska kallt här hemma. Efter att jag skrivt klart detta inlägg så ska jag nog börja med lite skol arbete, först och främst ska jag plugga lite engelska eftersom jag har det i morgon. Ska bli så skönt när man läst klart den, LÄNGTAR!!


Idag har det inte blivit speciellt mycket för mig, var i skolan till klockan tre. Sen tog jag bussen till kungsfors och sedan bilen därifrån. Det har väl inte varit så speciellt jobbigt, men tråkiga lektioner nästan hela dagen. När jag kom hem så åt vi, efter det så satte jag mig frammför tvn och vilade lite. Sen gick jag ut på en promenad, det blev inte så långt men det blev en bit i alla fall. Önskar att den förbannade slasken på vägarna försvinner snart, inte nog med att det är trökigt att köra i det utan man vill inte gå i det heller, man blir så blöt. Så jag gick efter skoterleden, det gick faktiskt väldigt bra plus att det är mycket mysigare att gå där efter.


Just nu sitter jag här frammför datan och ska börja med uppgifter sammtidigt som jag kollar på lite fälgar till bilen. Har inte hittat några som jag fasnat för riktigt, men jag får väl hoppas på att jag hittar några snart för sommaren börjar närma sig nu.


I morgon blir det nog en bra och skön dag i skolan, vi börjar inte fören 10.30 och då har vi engelska i en och en halv timme, sen har vi lunch. Efter lunchen har vi samhällskunskap en liten stund för sen ska några i klassen redovisa sin utlandspraktik :D Det ska bli kul att få höra om deras veckor där och se lite bilder därifrån. Så dagen kommer nog inte bli så lång får jag hoppas:) Sen är det inte alls långt kvar till helgen och lovet, det ska bli riktigt skönt att få vila lite. Fasten det inte alls var länge sen vi hade lov.


Tiden som är kvar nu innan sommaren kommer gå så fort, det känns som man inte kommer hinna med allt som ska göras innan man går ut. Men det är bara att ta sig i kragen och kämpa på dom här veckorna som är kvar, sen får man vila upp sig lite efter allt pluggande och hoppas på att man kommer in på högskolan till hösten. Det skulle vara så skönt om man kom in, för jag vill verkligen fortsätta att utbilda mig.


Nu måste jag faktisk fortsätta med engelskan så det händer något, måste plugga lite gramatik så jag blir klar med den. Eftersom det är den som är jobbig. Så hoppas alla får en trevlig kväll.


30 mars

Just nu sitter jag i skolan, väntar på att vi ska börja. Vi har väl inte speciellt roliga lektioner nu tror det är hemsjukvård nu på morgonen sen blir det människan socialt och kulturellt. Inte nog med det utan vi har sen lunch också, väldigt jobbigt.. Men jag tror inte att vi har så lång dag i alla fall, slutar nog vid tre om jag minns rätt. Nu måste jag sluta för vi börjar nu.

Ha en trevlig dag alla!


29 mars

I dag har jag inte haft så mycket för mig, vaknade i alla fall ganska tidigt. Så gjorde mig i ordning och sen tvättade jag bilen, det var väldigt svårt att få bort allt men det värst försvann i alla fall. Efter att jag gjort de så klippte jag håret på älsklingen, det blev faktiskt ganska bra. När jag var klar med det så satt jag mig vid datan en stund, kollade på lite skor och försökte göra klar en uppgift. Sen var klockan ganska mycket, tiden har gått jätte fort idag och det är väl bara för att vi ställde om klockan idag. Jag har vara barnvakt åt kusinerna också, dom kom vid fem tiden. Riktigt kul var det det var ett tag sen man träffade dom så det var kul att dom kom.


I morgon är det skola igen, tur att man inte börjar fören nio. Jag får väl ta bilen till kungsfors så jag slipper åka så tidigt. Annars kommer jag ju in vid kvart i åtta. Hoppas att det blir finväder i morgon vill att solen ska komma fram. Snart har man lov också, får se vad man hittar på då om man åker upp till fjällen eller hur det blir. Det hade ju varit skönt att komma iväg lite men på ett sätt vill jag vara hemma, har inte varit hemma på loven på jätte långe nu så det hade ju varit skönt att få vara hemma. Men det är ju nu det är som skönast att vara där uppe, när solen skiner och det är inte alls så kallt ute. Ne nu ska jag göra mig i ordning så jag kan lägga mig i sängen, kanske kolla på lite tv med.


God natt på er....


28 mars

Idag har jag hunnit med ganska mycket tycker jag, gick upp ganska tidgt. Åt lite frukost och gjorde mig i ordning för mamma och syster skulle till valbo, så följde med dom eftersom jag inte hade något bättre för mig och sen lära jag kolla om jag hitta något att ha på mig på studentkryssningen. Men hittade ingenting att ha på mig, börjar få lite panik eftersom den är nästa helg och inte har hittat något som jag kan ha på mig. Men jag får åka in någon annan dag och kolla när jag kan gå i lugn och ro. Men jag har i alla fall köpt min studentklänning idag, super fin var den. Hade sån tur att mamma såg den, annars hade jag aldrig provat den. Men man känner sig lite lättad nu när man har hittat en klänning till studenten i alla fall. Sen ska jag nog beställe ett par skor som jag hittat. Jätte fina är dom men är inte riktigt säker på om jag vill ha dom.


Vi blev inte där så länge, men vi lära in i Sandviken och handla lite så det tog sin lilla tid. Man blev helt slut när man satte sig i bilen sen. När vi kom hem så åt vi lite mat och grejade, plockade ihop lite grejer i rummet och sen pluggade jag lite. Har några uppgifter som jag måste gör klart snart, tänkte att jag skulle få klart dom till lovet så man slipper dom då. Sen har jag inte hunnit med så mycket mer, man vill inte gå ut heller eftersom det är sånt tråkigt väder, vill att solen och värmen ska komma tillbaka. Vill att snön ska börja smälta så man slipper den snart, visst är det skönt med vintern men nu vill jag faktiskt att sommaren ska komma. Allt blir så skönt då, man behöver inte klä på sig så jäkligt hela tiden och sen blir man så pigg av solen:D


Igår färgade jag håret i alla fall, efter många timmars fundering. Men jag gjorde det i alla fall, om jag får säga det själv så tycker jag inte att det blev speciellt bra. Alldeles för mörkt blev det, svart tycker jag. Men man vänjer väl sig får jag hoppas. Just nu måste jag fortsätta med lite läxor så jag kommer någon vart. Sen får vi se vad jag hittar på, har ingen lust alls med något just nu. Särskilt inte när det är sånt här väder. Det är typiskt en sån dag som man bara ska vara inne, kolla på en film och mysa. Nu lär jag faktiskt fortsätta med pluggandet, ha en fortsatt trevlig kväll.



26 mars, en trevlig dag


Har haft en jätte trevlig dag, vaknade tidigt i morse men orkade verkligen inte gå upp. Men tillslut var jag tvungen att kliva upp så jag skulle hinna in till skolan. Vi skulle åka därifrån vid halv åtta, så jag lära åka hemmifrån ganska tidigt. Tur att jag kunde ta bilen in i alla fall, annars hade jag lära åkt ännu tidigare. Bussresan gick väldigt bra ner, brukar bli åksjuk men klarade mig. När vi kom ner till Uppsala så började vi med att åka till sjukhuset (akademiska). Vi skulle få se på en operation, när vi kom dit så mötte en operationssköterska upp oss. Vi hade sån tur att hon satt med oss under hela operationen, så hon kunde tala om vad dom gjorde där nere. Det var jätte intresant att få se, det var en axeloperation dom gjorde. Dom skulle sätta in en platta för att kunna fixa till själva axelkulan igen. Jag hade kunna suttit kvar där och kolla på en till operation om vi hade fått gjort det, det var verkligen jätte roligt att kolla.


När vi var klar där så skulle vi äta lite innan vi skulle åka vidare. Så vi skulle leta på något ställa som vi kunde äta något gott på men det slutade med att vi åt på max för det fanns inget som dög. Så där fick man stå i kö ett tag. När vi hade ätit klart så skulle madde kolla på lite smink så det gjorde vi, hann även kolla på lite skor med. Sen fick vi skynda oss upp till bussen eftersom vi skulle åks och kolla i en moske. Det var inget vidare utan bara drygt, det hade vi kunnat hoppa över tycker jag. Jag menar det var ju inget speciellt att se om man säger så. Men efter vi hade vait in där så åka vi hem, då var man ganska trött efter att ha hunnit gjort ganska mycket. Men det gick i alla fall inte att sova, men bussresan gick ganska fort den tog nog inte mer än en och en halv timme.


När vi kommit hem till Sandviken så va det bara att åka hem, riktigt skönt att man inte hade så långt kvar innan man var hemma, åkte runt med Matilda till Ockelbo så fick i alla fall någon att prata med.Efter att jag kommit hem så åt jag lite mat innan jag satte mig för att vilade lite framför tvn. Sen efter ett tag så gick jag ut med hundarna en sväng, det var faktiskt ganska skönt att få komma ut lite. Synd bata att dom ska dra så fruktansvärt, man orkar ju knappt hålla dom. Ne men nu måste jag sluta, innan klockan blir nå mer. Det är ju trots allt en dag imorgon med, fast börjar inte fören tio då och sen har vi bara en lektion så det känns lite jobbigt att åka in för det men så är det. God natt på er och hoppas att alla har haft en trevlig dag. Det har i alla fall jag haft.


Hoppas alla har haft en bra dag...

Idag känns det som att jag inte hunnit med något, åkte in till skolan tidigt idag fasten jag började sent. Så gjorde lite uppgifter. Sen gjorde vi inget speciellt, men vi slutade i alla fall inte fören halv tre så farmor fick hämta mig i Kungsfors eftersom det inte gick någon buss hem idag. När jag kom hem så åt jag lite mat innan vi skulle skjutsa sandra ner till stallet. Jag och mamma släppte av henne där medan vi åkte och handlade lite mat, tiden gick i alla fall lite fortare då. När vi kom tillbaka så hjälpte jag henne med mockningen, lite segt men man hade i alla fall något att göra. Sen va det bara att åka hem, och lägga sig framför tvn och bara ta det lite lugnt.

Imorgon ska våran klass åka till Uppsala och kolla på en operation, det ska faktiskt bli riktigt rolit att få kolla på när dom opererar. Så det är nog bäst att jag försöker sova så jag orkar upp imorgon, vi ska ju åka vid halv åtta så jag måste åka senast vid halv sju om jag ska hinna, måste se till att jag får med mig allt så att jag inte glömmer något hemma. Det skulle ju inte vara så rolugt. Ne nu måste jag faktiskt krpa ner i sängen, så jag tar mig upp imogon. God natt och sov så gott på er..


25 mars

God morgon på er, just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja. Har suttit här sen kvart i åtta tror ja, lite segt att bara vänta men har hunnit gjort lite på samhällsuppgiften som jag måste lämna in snart. Hoppas det händer något skoj i alla fall så dagen går fort. När jag klev upp i morse så var det 20 grader kallt hemma, helt sjukt så kallt det var. Man hade ingen lust att gå utanför dörren precis.


När jag kommer hem så måste jag plocka undan lite, få se om man kan få lite ordning i rummet. Sen får vi se om jag kanske måste köra ner syster eftersom hon ska rida. Ne nu måste jag sluta, ska snart börja etik och livsfrågor inte den roligaste lektionen precis, men så är det. Allt kan ju inte vara bra jämt.  


24 mars

Min dag har varit ganska bra, när jag vaknade idag va jag faktiskt ganska pigg. Så gick upp och gjorde mig iordning, hade ganska mycket tid på mig så behövde inte stressa. Det var riktigt skönt. Sen tog jag bilen till bussen och när jag kommit in till skolan passade jag på med att plugga eftersom jag inte började fören tio. Sen gjorde jag klar min bokresencion på engelskan, riktigt skönt att få den klar för nu har jag inte alls mycket kvar att göra. Hoppas jag blir klar snart så man kan få en riktigt lång sovmorgon på tisdagarna eftersom vi egenligen börjar halv ett den dagen. Så vi har inte haft så många lektioner dag, så de har varit väldigt skönt.
 

Så dagen i skolan blev inte alls så lång, tog bussen till Järbo där Kim hämtade mig. Skönt att få åka bil hem, det var ju ganska kallt idag så man hade ingen vidare lust med att vänta på någon buss. Efter han hämtat mig åkte vi ner till Mattis, dom höll på med rally bilen så dom skulle städa upp lite innan vi kunde åka hem. När vi kom hem så åt vi lite mat, gott att äta lite efter en hel dag i skolan. Sen så la jag mig framför tvn med min älskade. Jätte skönt att vila lite, nästan så man somnade. Sen har jag inte gjort något mer, utan har bara slappat när jag kom hem.


Får se vad som händer i skolan imorgon då, på torsdag ska vi i alla fall åka iväg och kolla på en operation i Uppsala. Hoppas det blir något som är roligt att se då. Ne nu ska jag gå och lägga mig, är super trött nu så God natt...


23 mars

Vad är det här för väder vi har, nu när man äntligen börjat få vårkännslor och blivit piggare blir det så här. Det har faktisk kommit ganska mycket snö här hemma. Man får hoppas på att de vänder snart. Idag har jag varit i skolan, faktiskt super skönt att komma tillbaka och få träffa allt folk. Man kan ju inte påstå att dagen har varit jobbig, vi har typ bara planerat dom här sista veckorna innan studenten och om jag ska vara helt ärlig så tycker jag inte att det var så speciellt mycket kvar att göra dom här veckorna. I morgon börjar jag inte före elva, men funderar på att åka in lite tidigare så jag hinner plugga lite, tänkte försöka göra klart min bokrecension som jag har kvar i engelskan, känns faktiskt riktigt skönt nu eftersom jag inte alls har mycket kvar där.


När jag kom hem efter skolan lagade jag lite mat innan vi skulle skjutsa syster till stallet, sen var det bara att köra ner henne, men hon fick ju aldrig tag på hästen, men tillslut så lyckades vi. Blev där ett tag, när vi kom hem så la jag mig framför tvn och bara tog det lugnt sen har jag kollat lite på engelskan. Men nu ska jag krypa ner i sängen, så man orkar upp imorgon.


God natt på er !


22 mars

Min dag har idag inte alls varit så speciell, har inte alls gjort mycket idag. Har varit ganska trött hela dagen så man har inte haft någon lust att hitta på något heller eftersom vädret varit som det varit idag. Vill inte ha nå mer snö nu, de som varit så fint ett tag nu, varför ska det bli så här?

Har inte alls kunnat sova så mycket i natt, man hann knappt sommna innan man vaknade igen, så jäkla jobbigt. Men gick i alla fall upp i tid och gjorde mig i ordning. Sen satte jag mig med lite skolarbete, väldigt skönt faktiskt att få klart lite arbeten nu innan skolan börjar igen. Så har hållt på med det nästan hela dagen, fast skjutsade syster till Järbo efter vi hade ätit, hon skulle ju ner och rida. Så följde med henne dit, så jag satt där och pluggade lite medan jag väntade på henne. När vi kom hem så åkte syster och jag till mormor och morfar, kusinerna var där så vi hälsade på dom lite:)

När jag kom hem så la jag mig framför tvn en stund, lära verkligen vila lite vart så himmla trött efter vi varit borta, men det va nog för vädret med. Sen har jag inte gjort så mycket mer, gjorde klar en uppgift bara. Lär se till att lägga mig i tid idag eftersom det är skola imorgon, skönt att få komma tillbaka. Tur att jag inte börjar så tidigt i alla fall, men kanske åker in i tid så jag hinner göra lite skolarbete. Ne nu ska jag och älsklingen fortsätta kolla på beck.


God natt på er !


21 mars

Min dag har varit super bra, gick upp i skaplig tid eftersom vi skulle ut och fiska. Men jag tog det lugnt medan jag gjorde mig i ordning, tyckte inte att det var någon mening att skynda sig ut eftersom vädret var som det var i morse. De kom lite regn och snö så man var inte så sugen på att åka ut. Men när vi väl kom ut så var det skönt fast vädret var som det var. Men vi hade tur, det klarnade upp efter ett tag och solen kom fram super skönt vart de. Det var faktiskt jätte mysigt att göra något sånt här för en gångs skull fasten det inte blev så mycket fisk och inte så vidare kul heller så var det helt okej.


När vi varit där en stund åkte jag ut och hämtade Tove, hon tog bilen upp och hälsade på. Så vi satt där i solen, hur skönt som hälst. Vi åkte hem lite tidigare en dom andra, man blev ju så trött. Så när jag och syster kom hem så åt vi lite mat och sen lära jag vila en liten stund, man blev så trött när man varit ute hela dagen så de behövdes verkligen. Efter de har jag inte gjort så mycket, har inte haft någon ork att hitta på något heller. Men det är faktiskt skönt att kunna ta det lugnt och bara få ta hand om sig själv, det var ju faktiskt ett tag sen nu.


Ne nu ska jag fortsätta kolla på tv, hoppas på något bra som kan få en på lite bättre humör just nu. Annars kryper jag nog ner i sängen och kollar på en film för somna lär jag då aldrig göra känns det som, fasten jag är jätte trött. Hoppas allt går bra bara, känner mig lite orolig faktiskt.



God natt på er !


20 mars

Min dag har både varit bra och dålig idag. Det började med att jag fick stressa sjukt mycket för att hinna in, hade tänkt tagit bussen idag men orkade verkligen inte kliva upp när klockan ringde så jag var tvungen att ta bilen. Men när jag kom in till praktiken så fanns det inte alls mycket att göra, så de blev mäst att man satt och inte gjorde något. Det finns ju inte så mycket att göra när det inte kommer nå folk heller, men man kunde fylla på lite grejor som saknades. Jag kännde mig så slö när jag kom in, kände mig inte alls nå bra faktiskt. Hoppas att jag inte blir sjuk nu till helgen och sen börjar jag skolan på måndag. Tycker att det ska bli jätte skönt att få komma tillbaka.


När jag kom hem så vilade jag, super skönt.. har kunnat lega där hur länge som helst men jag lära försöka plocka ihop lite grejor så man får det lite fint. Efter att jag plockat undan så tvättade jag bilen, som verkligen behövdes så nu är den så ren och fin så. Men synd att den kommer bli lika skitig igen.


Har nyss ätit klart och fixat med mamma de blev taco, jätte gott var det. Så nu får vi se vad som händer, ska nog bara vila mig så jag inte blir sjuk tills imorgon eftersom vi ska ut och åka skoter och fiska lite, de va faktiskt jätte länge sen nu så hoppas på fint väder så man kan sola lite. Älskar när vädret är så här, man kan gräva ner sig i snön och bara ha det mysigt. Tove ska ju följa med ut hon med, ska bli super kul eftersom vi inte träffats på ett tag nu, hoppas att solen kommer fram så vi kan gräva ner oss och få lite färg i ansiktet.. Tack Tove för all hjälp med bloggen, den blev super fin.


Ha en fortsatt trevlig kväll !


19 mars

Idag har jag haft en jätte skön dag, fick sluta vid lunch eftersom min hanledare skulle ha något möte. Så då kunde jag bara ta de lugnt ute i solen medan jag väntade på syster. Han faktiskt plugga lite under tiden med, hon slutade ju inte fören tre så de blev en lång väntan på att få åka hem, men de gick ganska fort faktiskt. Hade tänkt tvätta bilen när jag kom hem, men orkade verkligen inte fasten det verkligen är ett måste nu. Men jag vilade lite istället innan jag började med maten. Sen har jag faktiskt inte orkat göra något mer utan har bara slappat.


Nu ser jag framemot helg så man får vila upp sig, å sen är det ju sista dagen på praktiken för mig i morgon med, ska bli riktigt skönt att få sluta den och skönt att få komma tillbaka till skolan igen. Så man får göra klart allt som ska göras innan den slutar. Älskar verkligen det här vädret nu när solen och värmen har börjat komma, man blir mycket piggare och mer motiverad till allt. Hoppas att det fortsätter så här nu, vill ju ha sommar snart. Ne nu måste jag faktiskt göra mig i ordning så jag kan lägga mig någon gång annars orkar jag aldrig upp imorgon.


God natt på er !!


4 mars

Har inte skrivit på några dagar, har helt enkelt inta haft tid till de. Men allt har varit som vanligt har inte gjort något speciellt. I måndags så vart det inte så mycket, utan kom hem efter praktiken och kockan han bli mycket så när man kom hem va det bara att äta och sen la jag mig framför en film. I tisdags så hade jag sovmorgon i alla fall, jätte skönt. Åkte inte in fören halv elva. Skulle vara i skolan på morgon och efter de skjutsade mamma upp mig till praktiken.

Men idag har det varit en jätte bra dag, förutom när klockan ringde. Men idag har jag fått gjort ganska mycket och det här stället var mycket bättre och roligare att vara på. Hoppas på att få komma dit flera gånger under dom här tre veckorna som är kvar. Jag fick dessutom sluta tidigt idag, super skönt... När jag kom hem städade jag lite och sen packade jag ner de jag skulle ha med mig. Åkte in till älsklingen, så imorgon får man sova lite längre. 


Imorgon efter praktiken ska jag fixa mina naglar, ska bli så kul att få dom fixade nu, eftersom jag lära byta ut den förra tiden. Men nu ska dom äntligen bli fixade. Älsklingen och jag ska nu krypaner framför en film, så god natt på er.



1 mars

Idag har jag inte alls gjort mycket, gick i alla fall upp tidigt idag. Tycker inte om söndagar dom är så sega men vi åkte i alla fall till mormor och morfar och häsade på jag och mamma eftersom kusinerna va där och morfar fyller år i morgon, så vi var där en stund. Efter att vi kommit hem så bakade jag en liten kaka, toscakaka som vart jätte god. Nu ska jag inte göra något utan jag ska bara ta det lugnt så man orkar upp i morgon och förhoppnings vis är man pigg. Är så fruktansvärt trött nu för tiden, hoppas att det går över snart.

I morgon ska man till praktiken, har faktiskt inte alls någon lust med det. Skulle behöva ta det lite lugnt och få vila lite. Jag ska även fixa mina naglar i morgon, ska bli så kul och dom kommer säkert att bli jätte fina. Så det blir en sen dag i morgon, slutar praktiken vid tre och sen ska jag fixa naglarna efter de som säkert kommer att ta någon timme. Nu ska jag kolla på lite tv och bara ta det lugnt. Får se om man hittar på något att göra lite senare.

RSS 2.0