28 februari

Gick upp tidigt idag eftersom vi skulle ut på rally, de har varit en mysig dag med fint väder. Vi hade bestämt att ta skotrarna ut men det slutade mad att vi tog bilen. Eftersom Kim skulle köra upp en bil till servicen så lära jag ta min bil upp för att hämta honom, så då bestämmde vi oss för att åka bil ut på sträckan. När vi hade lämnat av servic bilen så åkte vi ut på första sträckan, höll på att bli tokig innan vi hittade en plats att parkera på. Det slutade med att vi fick parkera efter vägen och sen gick vi säkert två kilometer innan vi hittade ett bra ställe att stå på, det va väldigt skönt väder men där vi stod var det inte alls lika soligt så det blev ganska kallt efter ett tag.

Efter att vi sett alla bilar så åkte vi ner till servicen för att kolla hur det gick för Mattis, han hade lite problem med bilen, men som tur var fixad dom det till sista sträckan. Synd att det blev så, men han tog sig runt i alla fall. När dom hade packat ihop sina grejor och åkt, satt vi där och väntade på att han som ägde servic bilen skulle komma tillbaka för att byta till ett par andra däck. Så vi satt säkert där och väntade i en och en halv timme innan dom kom. Efter det packade vi in i bilen och gjorde det klart, så vi kunde åka hem. Så det blev en lång dag idag, men roligt var det i alla fall.

När vi kom hem så åt vi lite mat som var super gott, efter att vi ätit satte vi oss för att kolla på lite tv. Höll nästan på att sommna när man satt där, men jag lär försöka hålla mig vaken. Får se hur det blir nu om vi ska ner till kusinerna för att  se efter dom om det nu blir så.


27 februari


Idag åkte jag och syster till valbo, hittade ett par byxor, ett par skor och en present till henne. Blev en lång dag där inne så de va skönt att komma hem, när vi kom tillbaka till Sandviken så sprang jag in till Lisa och beställde tid för naglarna, dom kommer bli så fina. Ska dit på måndag efter praktiken, hoppas att denna vecka går fort, har verkligen ingen luste att ha praktik.

När vi kom hem va de bara att börja städa, eftersom vi ska hem idag. Så jag började disk medan Sandra kollade på tv, efter att vi städat klart var det bara att vänta på att faster skulle komma med skidorna, skulle ta med dom hem så att pappa kunde valla dom eftersom fredda ska åka vasaloppet. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma hem och få sova i sin egen säng.


I morgon ska vi ut och kolla på rally de ska bli jätte roligt, hoppas att det blir lika fint väder som de va idag. Är så mysigt att åka skoter när det är soligt och varmt. Efter att vi kommit hem till Jädraås åt vi lite mat, sen åkte vi ut på en liten skoter sväng riktigt kul faktiskt. Nu ska jag kolla på lite tv. God natt på er.


26 februari

I dag när jag vaknade snöade de, tycker faktiskt att det räcker med de vi har. Sen ringde Farmor och frågade om jag vela följa med till Årsunda, vi skulle dit och hälsa på min lilla kusin och faster. Hon var i Järbo när hon ringde så de va bara att skynda sig för att hinna bli klar. Men när hon skulle hämta mig körde hon fel, så det tog ett bra tag innan hon hittade hit fasten jag tyckte att jag förklarade vägen bra men de slutade med att jag fick möta henne. Det va kul att träffa dom, det blir inte att man träffas så ofta eftersom man aldrig har tid.


När vi kom framm tog vi oss en promenad, det blev faktiskt en ganska lång pomenad och ganska jobbigt eftersom man skulle dra Emil på bobben och det började snöa ännu mer efter ett tag. På vägen tillbaka stannade vi vid en backe så att Emil skulle få åka lite, när jag åkte med Emil så körde vi rakt på ett hopp, trodde verkligen att jag skulle slå hjäl mig. Jag har nog aldrig slagit svanskotan så mycket någon gång, de gjorde så frunktansvärt ont så jag kommer nog inte kunna sitta på ett bra tag känns det som plus att jag fick ett sjukt stort blåmärke på benet. Efter att vi varit där en bra stund gick vi hem och fikade och kollade på skidorna, roligt att dom tog medalj idag.


När farmor hade släppt av mig gick jag in och la mig i sängen, sommnade på en gång. Man blir så trött när man är ute mycket, men det var faktiskt riktigt skönt. I morgon ska jag och syster in till valbo får se om man hittar något. Sen ska vi åka hem till Jädraås, ska faktiskt bli skönt att komma hem. Efter att jag sovit ett tag vaknade jag av att Kim kom och väkte mig och jag gick då upp och vi lagade lite mat innan vi skulle sätta oss och kolla på tv. Nu ska jag gå och göra mig i ordning så de bara är att lägga sig i soffan och mysa. Ska bli så skönt att få ta det lite lugnt.


Ha en fortsatt trevlig kväll!


_



Vill tillbaka !

25 februari

Idag vaknade jag jätte tidig och självklart kunde man inte sommna om. Så jag gick upp och städade lite, även bilen städade ja. Sen hade ja inte tid med så mycket mer utan de va bara att göra sig i ordning, eftersom jag skulle hämta syster vid två. Hon skulle in på någon nagel behandling och hade ingen skjuts så man lära ställa upp. När jag åkte efter vägen så kom en stor lastbil som åkte i all slask så jag fick all slask på rutan, de va hemskt jag såg verkligen ingenting.

Efter att jag släppt av henne på stan, åkte jag och handla lite mat sen träffade jag Jessica så vi pratade lite innan jag åkte hem för att väntade på att sandra skulle bli klar. Efter vägen stod polisen, dom tog in folk på kontroll men jag hade sån tur att dom precis skulle åka, så jag slapp i alla fall stanna. När jag kom hem började jag med salladen, Vi skulle göra mat tills hon va klar, men det tog länge tid än jag had tänkt mig så jag började lite. Efter att jag hämtat henne så åt vi lite och kollade på lite tv en stund innan hon skulle åka hem. Hennes naglar blev jätte fina, blev riktigt avundsjuk faktiskt så jag måste nog fixa mina med. Hade i alla fall lite sälskap på dagen idag, efter att jag skjutsat henne till bussen så blev det mys med älsklingen:)

24 februari

Idag har jag varit hem en sväng, hämtade syster och sen åkte vi till tandläkaren. Efter att vi varit där så gick vi å sol, super skönt. Jag har faktiskt inte hunnit med så mycke mer idag, jag åkte hem och lämmnade av henne och sen tillbaka till sandviken. De är riktigt tråkigt att vara hemma helt själv, man har ingen lusta att hitta på något då heller men denna dag gick i alla fall ganska fort.


När jag kom tillbaka till sandviken så satt jag mig med några uppgifter,det är så mycket så man vet inte vart man ska börja. Men jag fick i alla fall lite gjort. Sen har jag faktiskt prata med lära om att byta praktikplats, vill verkligen inte vara där jag är nu eftersom de är tråkigt, jag trivs inte med vissa som jobbar där heller och sen finns det inte så mycket att göra och det man gör är hela tiden lika. Så de böjar bli lite tjatigt. Men man får hoppas på att det blir mer prover som ska tas nästa vecka så man får göra lite mer, det lät i alla fall inte som att ja skulle få byta så det är väl bara att ställa in sig på det. Jag tycker att det är fel av lärarna att göra så för om man inte trivs ska möjligheten att byta finna. Eftersom man är där för att lära sig och man måste då trivas och tycka att det är roligt, annars blir det att man struntar i det tillslut.


Sen har jag faktiskt bakat lite, det blev kladdkaka. Jätte gott ! Så nu ska vi sätta oss frammför tvn en liten stund innan vi börjar med maten, ska bli väldigt skönt synd bara att man blir så trött när man sätter sig efter en hel dag. Hoppas att jag håller mig vaken.


23 februari

Så skönt att man äntligen har lov. Idag ska jag försöka få klart lite uppgifter så jag slipper göra dom under praktiken. Jag har ju inget bättre för mig heller så det passar bra med lite pluggande idag. Hade hoppats på sol och fint väder, men det verkar inte som solen kommer att komma fram så vi får se vad ja hittar på.

I morgon ska jag till tadläkaren vilket jag gruvar mig för, hatar verkligen att gå dit. Efter att jag varit där ska ja nog åka hem en stund, få se om man kan träffa Linnea. De var verkligen jätte länge sedan man träffade henne, men nu när jag har körkort så får jag väl åka upp till henne och hälsa på lite oftare. Det är typiskt att jag alltid ska vara borta dom gånger hon kommer upp.

I helgen ska vi i alla fall ut och kolla på rally så hoppas de blir fint väder så man kan ta skotrarna ut, de ska bli så kul å se Mattis köra. Men nu måste ja fortsätta så jag blir klar nån gång. 

22 februari

Jag har haft en ganska jobbig vecka eftersom det var min första vecka på praktiken som jag har haft på labb/provtagningen här i sandviken. Jag som har varit lite nere för det här med praktiken också blir det så konstigt. Man kände sig inte välkommen när man kom dit, dom visste ju inte ens att jag skulle komma. Det blev ingen rolig vecka men det kanske är för att de inte har funnits så mycket att göra, man har mäst bara suttit. Jag har i alla fall fått tagit lite prover, EKG:n som har varit ganska roligt och sen har jag fått varit med på lite undersökningar som läkaren gör.

I helgen har jag inte gjort så mycket, har försökt tagit det lugnt eftersom jag haft feber sen i torsdags. Men i lördags och idag har jag hjälpt mormor eftersom hon sklulle vara barnvakt, det var roligt för man hinner inte träffar dom så ofta.

Det ska verkligen bli skönt med lov nu så man kan vila upp sig och orka med de månader som är kvar i skolan. Men det kommer nog inte bli så mycket läxor nu under praktike får jag hoppas. Nu ska jag kolla om det finns något bra på tv.

RSS 2.0