Fredag 29 maj

Sitter i skolan och ska se en film medan vi får veta vad vi ligger på för betyg i kursen. Vilken sjön dag, varmt och soligt kan det bli bättre. Så har varit ute i solen nu på morgonen eftersom vi inte började fören tio och jag kom in vid halv nio. Hoppas vi inte behöver göra så mycket idag orkar verkligen inte plugga eller ha vanliga lektioner. Tur att vi slutar ganska tidigt idag, fast vi ska prata lite om vårt projektarbete inför ettorna när vi har slutat. Lite segt men det går kanske fort. Känner mig helt slut i kroppen men sista dagen nu sen är det helg, Längtar såå! Får se vad man hittar på när man kommer hem, måste packa lite och sen ska jag bara ta det lugnt. Nu måste jag kolla på filmen. Hoppas att ni får en trevlig dag mina vänner, min kommer säkert bli super bra!!


Torsdag 28 maj

Har nu lagt mig under täcket, så ska snart försöka sova. Min dag har varit riktigt bra, började inte fören halv elva så kunde åka in senare idag plus att jag skulle köra in K:s bil till Sandviken . När jag kom in skulle vi bara prata betyg och fick reda på mitt prov vilket jag blev jätte nöjd med, jag som trodde de skulle gå dåligt för mig på det. Efter det gick vi och åt innan vi slutade, mamma kom in till Sandviken och vi åkte in till valbo för att kolla på skor, har äntligen hittat skor till studenten. Så nu hoppas jag på att hitta en annan klänning med. Tråkigt väder har vi haft idag, inget man hoppats på men snart så slipper man det. en hel vecka med sol och massa bad. När jag kom hem åt vi lite mat och sen skjutsade jag syster till stallet, så där väntade jag på henne i säkert tre timmar. Kanske inte det roligaste men det gick bra. När vi kom hem lade jag mig i sängen frammför datorn och där har jag legat ett bra tag nu, skönt att få vila lite. Sista dagen i skolan sen helg, ska bli så skönt att få vara ledig. Nu ska jag faktiskt försöka sova, så sov så sött mina vänner!


Onsdag 27 maj

Idag har det varit en ganska lugn dag i skolan, men jag är i alla fall jätte trött. Tråkigt väder har vi haft med, varför kan det inte vara sol?. Håller nu på med en uppgift som jag bara har en fråga kvar på men hittar inget om den. Så segt när man inte hittar det man letar efter. I morgon har jag bara en lektion, börjar halv elva och sen slutar jag vid tolv. Men jag och mamma ska kanske åka in till valbo för att kolla på skor till studenten, börjar känna mig lite stressad när jag inte hittat några. Men man kan ju hoppas på att jag hittar några i morgon så jag slipper vara orolig för det. Sen har vi faktiskt inte så lång dag på fredag för vi går bara till halv två, men vi ska stanna kvar ett litet tag eftersom vi ska prata om vårt projektarbete för ettorna. Sen är det helg, så skönt det kommer bli och fint väder skulle vo också få.. Längtar! Ska snart ta med mig hundarna och kanske syster ut och gå. Sen ska jag nog lägga mig frammför tvn en stund, hoppas man kan hålla sig vaken, men det slutar nog med att man somnar. Nu ska jag ta och fortsätta leta efter svaret till frågan så jag bli klar någon gång, hoppas ni haft en bra dag mina vänner!


Onsdag 27 maj

Sitter i skolan och gör det sista på uppgifterna jag gjorde klar igår så nu ska jag bara skicka in de. Vi började inte fören halv tio idag så kunde ta sena bussen in, skönt annars hade jag lära gått upp vid sex. Ska snar ha etik och livsfrågor, kanske inte den roligaste lektionen men vi borde inte börja på något nytt tycker jag så vi får se vad vi ska gör. Det var egentligen tänkt att vi skulle in till ettorna för att prata om vårt projektarbete idag men det blev inte så, ska ta det på fredag eftermiddag istället. Igår gjorde jag inte alls så mycket pluggade hela kvällen ganska skönt faktiskt eftersom man fick ganska mycket gjort.


Idag blir det nog inte så mycket i skolan får jag hoppas, tycker att lärarna borde runda av lite nu eftersom det inte är så långt kvar nu. Betygen ska ju sättas nu snart. Så idag slutar vi klockan tre om vi ska gå efter schemat men man vet aldrig vi kanske få sluta lite tidigare idag om vi har tur. Sen får vi se hur det blir om jag ska vänta på syster eftersom hon kommer hem från ålad, så då hämtar jag upp henne när hon kommer med bussen. Så kommer hem ganska sent om det nu blir så att jag ska hämta henne. Sen blir det hem och packa, så jag får ner det sista. Känns som att man kommer glömma något. Sen ska jag försöka plugga lite, fast man har egentligen ingen lust men inte s mycket jag har att göra så det går säkert fort. Nu kommer läraren så måste sluta, men ha en trevlig dag mina vänner trotts vädret!
 


Tisdag 26 maj

Just nu sitter jag här, försöker plugga lite sammtidigt som jag kollar på tv. Vilket inte går så bra, idag fick jag sova lite längre eftersom jag började vid 11.  Hade då engelska redovisade min bok så nu är jag helt klar med engelskan känns så skönt att slippa tänka på det. Är stolt över mig själv att jag tog tag i det och fixade till betyget:D Efter det hade vi bare en lektion så vi slutade ganska tidigt idag, följde med Elin till körskolan och sen satte vi oss ute och pratade lite i det sköna värdret. När jag kom hem åt vi lite innan jag satte mig med läxan, så har nu fixat klart två uppgifter så snart klar.

i morgon har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, skolan först och sen ska jag nog vänta på att syster kommer till Sandviken, hon har varit till Åland med skolan så ska nog ta med henne hem fast får vänta ett bra tag på henne eftersom hon inte kommer fören vid sex. Undra vad man ska göra under den tiden då?  Sen ska jag hem och fixa lite måste ladda batterierna till kameran så jag har det gjort. Det får jag inte glömma. Sen får vi se vad som händer. Nä nu ska jag faktiskt plugga lite till innan jag ska titta på Lost. Hoppas ni sover sött mina vänner!

Måndag 25 maj

Just nu sitter jag ute i solen och pluggar lite, jätte skönt väder är det idag, 20 grader i skuggan så det är superskönt. Är ledig från skolan så i morse när jag vaknade kunde man känna sig ganska utvilad. Har inte sovit så mycket den här helgen så det va bra att vi va lediga idag. Så idag ska jag plugga, packa och fixa lite. Vi får se hur mycket jag hinner men troligtvis kommer min dag se ut så här. I morgon är det skola igen, börjar inte fören elva så då kan man ta en senare buss in och sen slutr vi vid två så dagen är inte speciallt lång. Sen är det bara tre dagar kvar tills jag åker, längtar verkligen! Ska bli så skönt och när jag kommer hem så är det bara en vecka kvar i skolan och då kommer det nog inte vara så långa dagar och det kommer nog inte finnas så mycket att göra. På onsdagen sista veckan ska vi ut och paddla med klassen, hoppas det blir fint väder för det kommer säkert bli jätte roligt. Nu måste jag sluta, har viktigare grejor för mig så ska ta och fixa dom. Men ha en jätte trevlig dag mina vänner!


Söndag 24 maj

Ligger här i sängen och funderat, många olika tankar som finns där inne nu. Har knappt sovit något, i natt sov jag fyra timmar och igår 45 minuter så idag är man helt slut.  Följde med farmor till Stockholm igår, där vi hade det jätte trevligt. Vi skulle nämligen vara barnvakt, åkte ganska tidigt, klockan var halv åtta och jag hade sovit 45 minuter, man hade ingen lust att kliva upp när klockn ringde. Men fick i alla fall som jag vela, det regnade så jäkla mycket ett tag där, jätte mysigt var det. Men efter 2 timmars resa så var vi äntligen framme och vi skulle gå på Junibacken men det slutade med att vi åkte till ett Lekland. Vilket barnen tyckte om, så där var vi i fyra timmar och hade det trevligt. Man blev helt slut av att leka med dom, men dom tyckte ju självklart att det var jätte roligt:D Jag som var så trött innan vi åkte blev ännu tröttare efter några timmar där, men vi hade det kul tillsammans. När vi kom tillbaka till lägenheten så cyklade dom lite innan vi åt lite mat. Men när vi skulle åka hem så var barna försvunna, hittade dom ingen stans. Så vi sprang överallt och ut i skogen för att leta efter dom men vi hittade dom inte. Emil vela inte åka hem så vi förstod att dom hade gömmt sig, så efter mycket letande hittade vi dom under en buske. Jag blev så orolig när vi inte hittade dom och man vet ju hur dom är, dom kan ju springa jätte långt. Men när vi hade fått tag på ungarna så satte vi fast Emil i barnstolen, han vägrade ju hoppa in i bilen så vi var tvungen. När vi väl hade åkte en bit så ser vi en bil på andra sidan vägen som står efter kanten och brinner, helt sjukt det trodde man inte att man skulle få se, men tur att det inte var någon som satt i den, dom stog utanför bilen och kollade. Resan känndes lång när vi skulle hem och jobbigare blev det när man ska åka samma resa på Lördag igen kommer inte orka köra den biten. Så snart åker vi, ska bli så skönt att komma iväg från allt och alla.

När vi kom hem igår så va klockan nio men jag skyndade mig duscha och sen gjorde jag mig klar för Malin skulle få skjuts upp till mig, så vi kom nog iväg vid tio tiden. Stannade till vid Christoffer för att ta med Mattis till Sandviken. Men det slutade med att vi fick med oss två till. Så in till Sandviken åkte vi, lämnade av dom hos Kim. Så ja och malin åkte lite själv, skönt att bara få prata lite. Vi åkte till Hagaström för att köpa cola åt Mattis och när vi hade lämnat av den så fick vi med oss Christoffer så vi åkte lite innan jag lära åka tillbaka för att skjutsa hem dom andra och få en föklaring av det hela. Körde hem alla och sen åkte jag hem och sov. Ja vad ska man säga, vilken kväll det trodde man aldrig skulle hända men man kan ha så fel. Nu ska jag ta och göra mig i ordning, om jag orkar och sen funderar jag på om jag bara ska lägga mig och vila så man blir pigg någon gång. Sen måste jag plugga lite och packa. Så mina glada vänner ha en trevlig dag!


Fredag 22 maj

Ja vad ska man säga om min dag, har inte gjort så mycket. Vaknade av att klockan ringde halv tio och då var jag tvungen att gå upp eftersom min kusin skulle vara här. Så nu är jag helt slut, men jag får ta och skylla mig själv när jag var ute så länge igår. Kunde verkligen inte somna när jag kom hem. Så har inte orkat gjort så mycket idag, tagit det lugnt och kolla på The fast and the Furious, dom filmerna och är så jäkla bra och den nya var riktigt riktigt bra:D När R åker hem ska jag och syster träffa Rebecka, det ska bli roligt för det var jätte längesen hon var här nu. Så vi kan hitta på något trevligt tillsammans. Har inga planer för kvällen så vi får se vad som händer, har ingen lust att sitta hemma bara så nått måste jag göra. Hör av dig om du har lust M det var så längesen. Senare idag ska jag försöka städa lite, fixa med packningen och sen ska jag försöka hinna med lite läxor också. Men man vet ju hur det brukar sluta, så inte blir det mycket plugga om jag känner mig rätt.

I mogon bitti har jag lovat farmor att följa med till Stocholm om det nu blir så att vi ska åka iväg. Får reda på om det blir något ikväll, men om det nu blir så att vi åker dit så ska vi åka till junibacken med mina kusiner och efter det ska vi vara barnvakt en stund. Hoppas man kommer hem i tid så det inte blir allt för sent. Och jag hoppas verkligen att bilresan går bra ner och att jag slipper köra för det har jag verkligen ingen lust med, hatar att åka långa sträckor eftersom jag brukar bli åksjuk. Men det ska nog gå bra och ännu bättre skulle det vara om vi fick dåligt väder för då är det riktigt mysigt att sitta i en bil. Så man kan ju alltid hoppas på att det regnar. Nä nu ska jag vara lite social, R vela fiska så vi kanske gör det om det inte börjar regna igen. Ha en fortsatt trevlig dag mina vänner!



Kan inte sova och klockan är 03:35

Kom nyss hem, så nu sitter jag här. Kan inte sova blev så pigg när vi åkte hem. Har i alla fall haft en trevlig kväll, med mycket skratt och trevligt folk. Jag borde sova nu eftersom min kusin kommer hit i morgon men vad ska man göra om det inte går, kommer vara helt dö när jag ska upp.. Undra vad man ska göra i morgon, har ingen aning om vad jag ska hitta på. Men jag vet vad jag skulle vilja göra men det blir säkert inte så. Men man kan ju alltid hoppas. Det skulle vara så skönt om det blev så men vem vet. Under dagen ska jag i alla fall ta hand om min kusin, städa lite, packa och tvätta till resan och sen försöka plugga lite. Så hoppas jag hinner med alt detta måste verkligen ta tag i det nu. Men för kvällen har jag inga planer, men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Nä nu ska jag faktiskt försöka sova så jag hinner sova lite innan jag ska upp. Så god natt mina vänner, hoppas nu sover sött! Du ska veta att jag tänker på dig, det går inte en sekund utan att jag tänker på dig vännen, hoppas du inte glömmer det!!


Torsdag 21 maj

Har nyss ätit lite så nu ska jag göra mig i ordning så får vi se vad som hittas på ikväll. Idag har jag inte hunnit med så mycket, hade ingen lust med något men har i alla fall plockat undan lite, tvättat bilen och sen har jag försök plugga lite men det gick inget vidare så jag gav upp. Har varit ner till Järbo för att kolla på sandra när hon red, vilket gick jätte bra, hästen hon rider är så snäll och duktig. Där träffade jag mina kusiner,  jätte roligt!!  När jag kom hem hjälpte jag mamma med maten och nu sitter jag här och jag ska tala om för er att det är tur att man är inne, så som det öser ner utanför. Mysigt när man hör hur det slår mot fönstret, skulle vilja åka lite bil när det är såhär:D Nu ska jag ta och göra mig i ordning så får vi se hur jag gör ikväll kanske åker till C en liten stund. Annars kanske det bli något annat. Ha en trevlig kväll mina vänner!

   

    


Torsdag 21 maj


Vaknade nyss av att syster kom in springandes för att låna min dator. Det känndes som att man skulle kunna ligga kvar under täcket hela degen, men har lovat mig själv att jag ska prioritera och göra de seker som är viktiga först. Så när jag är klar med detta inlägg ska jag upp och göra mig i ordning, städa lite, tvätta bilen om jag hinner, kanske jag hinner med lite läxa och sen ska jag tvätta lite och packa ner det som jag ska ha med mig. Lika bra att börja i tid så man vet att man får med allt. Sen på eftermiddagen ska jag till Järbo och titta på syster när hon rider, vilket ska bli riktigt kul att se för hon ska hoppa:D Hoppas att jag får en trevlig dag i alla fall, men den blir nog inte speciellt trevlig och nu regnar det här hemma, förstår inte, i morse när jag vaknade till var det klarblå himmel och nu är det regn. Tur att man snart åker till sol och värme, känns verkligen som att det behövs nu så att man blir piggare och gladare och kommer ifrån allt så man kan få fundera på saker ot ting helt själv. Längar !

Hoppas i alla fall att M hör av sig någon dag nu när vi är lediga så vi kan hitta på något. Det var så länge sedan vi gjorde något tillsammans så det ska bli riktigt kul, kan inte förstå att vi kunde glida ifrån varandra vi som hade det så bra ihop, vi som gjorde så mycket tillsammans. Men nu ska vi ta igen den tid vi har missat:D Nä nu ska jag faktiskt ta och göra mig i ordning för jag har massor av saker jag måste göra.

- Städa
- Plugga
- Tvätta bilen
- Packa

Hoppas ni får en trevlig dag mina vänner, ska göra det bästa jag kan av min!


varför.........

Varför ska det behöva vara såhär.. Kan någon förklara för mig varför? Ni förstår inte hur det känns att ständigt fundera och känna ångest för olika saker.. Det jag vill är att må bra och kunna känna mig trygg i den jag är. Varför, varför kan man fråga sig.? Trodde att det skulle bli bättre, men inte blev de det. Varför kan du inte förstå, varför måste det bli såhär? 
Var jag kanske för dum för att se det eller finns det en annan orsak. Jag hoppas i alla fall på ett bra slut som känns bra för mig och det måste jag ta själv, utan någon annans hjälp. Om man bara bestämmer dig för något så går det, trotts att det är jobbigt så klarar man sig igenom det
.

Onsdag 20 maj

Sitter här i min ensamhet och försöker få klart lite uppgifter, fast jag kan inte påstå att det går så bra. Men har bestämt mig nu för att jag ska få klart dom innan jag börjar skolan igen, så jag slipper dom då. Så nu är jag ledig i 5 dagar, vilket ska bli jätte skönt. Hoppas solen kikar fram så man blir lite pigg och glad. Idag har vi inte haft det så jobbigt i skolan, dagen började med en lektion kanske inte den roligaste men det gick. Efter lektionen så syndade vi oss att äta för sen skulle vi iväg och kolla på teatern som vart riktigt lyckad. När teatern va slut fick vi sluta så jag hade inte speciellt mycket för mig mellan halv två och fyra. Men tiden gick i alla fall skapligt fort och sen va det så skönt väder ute så det gjorde inget för mig att vänta lite när man kunde vara ute i solen.

När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, satte mig vid datan en liten stund innan jag duschade och gjorde mig i ordning. Har varit jätte trött idag, så hade ingen lust att göra något efter att jag kom hem. Så det har inte blivit så speciellt mycket gjort idag, men i morgon ska jag försöka fixa lite. Tänkte försöka städa undan lite, sen ska jag kolla på syster när hon rider, måste packa lite grejor som jag ska ha med mig och sen måste jag se till att plugga lite så man hinner bli klar med lite skolarbete. Inga planer för kvällen utan det blir som det blir. Så det visar sig i morgon vad man hittar på för något. Man kan ju alltid hoppas på att något bra kommer hända, vem vet.

Nu tänkte jag att jag skulle fixa lite med etik arbetet så det blir klart, får se om man hittar något. Jag har försökt leta och leta men hittar inte det jag behöver för att få svar på frågorna. Nä nu måste jag faktiskt skärpa till mig och prioritera de saker som är viktigast först. Så jag säga nu god natt och sov sött mina vänner !



Snart så är jag där! Längtar så mycket..

Onsadg 20 maj

Sitter i skolan och har det tråkigt, men måste man så måste man. Ska försöka få klart ett arbete nu som ska vara klart idag, men hittar inte så mycket om de för det står mest lika på de sidor jag tittat på. Men i värsta fall får man göra det klart när man kommer hem om det skulle vara så att jag inte hinner nu, för vi ska snart iväg och kika på teatern, det ska bli jätte kul:D


I morse när klockan ringde var jag så himla trött, orkade verkligen inte alls gå upp. Men jag var tvungen så upp och gjorde mig i ordning, riktigt stressigt blev det eftersom jag låg kvar i sängen så länge. Så fick skynda mig för att hinna. Så nu sitter jag här och har det tråkigt, riktigt jobbigt faktiskt. Har känt mig lite hängig och yr i huvudet i några dagar så nu ska det bli skönt att ha lite ledigt. Hoppas på fint väder under de lediga dagarna, så man kan sola lite. Nä nu ska ni veta att det inte alls är långt kvar tills vi åker, på lördagen nästa vecka. Riktigt skönt ska det bli, sola, bada och ha det mysigt. Hoppas det blir en trevlig vecka med bra väder så man kan ligga i solen hela dagarna. Längtar!! Nä nu ska jag ta och fortsätta så jag blir klar någon gång.


Hopas ni får en trevlig dag mina vänner!


Tisdag 19 maj

Har inte haft så speciellt mycket för mig idag, först blev det skolan vilket var jobbigt. Man orkar knappt upp på morgonen när klockan ringer så hur ska man orka vara pigg och glad en hel dag i skolan. Tur att det snart är lov men vi har ju ledigt några dagar nu så då får man passa på att vila upp sig så man kan plugga mycket i veckan eftersom jag säkert kommer få uppgifter nu när jag ska åka bort. Hoppas i alla fall att det blir en lugn dag imorgon, med det blir det nog för vi ska bara ha en kort lektion på morgonen innan vi ska kolla på teatern. Det är så att några i klassen har gjort en teater, de har varit deras projektarbete och det ska bli riktigt kul att få kolla på den, önskar er lycka till imorgon. Sen tror jag faktiskt att vi slutar efter att vi varit där och tittat, hoppas jag i alla fall men man kommer nog inte hem nå tidigare i alla fall. Nä nu ska jag faktiskt ta och kolla klart på Desperate housewives innan jag gör något annat. Sov sött mina vänner.


Måndag 18 maj

Tar nu en paus från pluggandet, ska redovisa en bok i morgon vilket nog inte kommer gå så bra eftersom den ska vara på engelska. Men det är sista grejen jag ska göra sen är jag klar, det ska bli jätte skönt att få det klart. Idag har jag inte haft så mycket för mig, tog bilen in eftersom jag skulle klippa mig på morgonen så lära ta den, annars hade jag missat redovisningen. Ja vad ska man säga håret blev jätte kort, men det kanske växer snabbt, får hoppas på det:D Vi har inte gjort speciellt mycket i skolan om man säger så, har redovisat våran lunch sen har vi bara kollat på film. Så dagen har varit riktigt slapp men tur det, har haft så ont i huvudet men det är nog för vädret tror jag, så det va skönt att det inte blev massa genomgångar och annat jobbigt. Imorgon får jag sova lite längre, börjar inte fören 11 så det ska bli skönt, hoppas bara att vädret blir bättre. Ska nu kolla på lite tv innan jag fortsätter med den förbaskade boken. Sov sött mina vänner! 


18 maj

Sitter i skolan och har det tråkigt, idag har det inte hänt så speciellt mycket om man säger så. Hade vår redovisning nu på morgonen sen har vi kollat på fil. Så inte har det hänt så speciellt mycket, vi har nu sjukvård men det finns inget vi kan göra ska snart få veta vad man fått för betyg på skrivningen, hoppas det gick bra. Klippte mig idag på morgonen innan jag åkte till skolan, kort blev det men det växer ut.


Nu har vi äntligen bokat resa, så den 30/5 åker vi utomlands. Det ska bli så skönt att få komma bort lite, hoppas vädret blir bra så man får lite färg, passar ju bra så man blir brun och fin till studenten. Ska bli så skönt, ska vila upp mig och bara tänka på mig själv under denna vecka så man blir lite piggare och gladare. Nä nu ska jag faktiskt läsa lite engelska jag har ju bok redovisning imorgon, vilket jag inte tror kommer gå så bra, håll tummarna för mig !!  


Söndag 17 maj

Har tagit mig i kragen, så nu sitter jag här i hopp om att få ihop några rader. Det var ett tag sen jag skrev nu, har varken haft tid eller ork till de. Min helg har i alla fall varit jätte bra, inget jag ångrar. Lördagen vart en bra och lyckad dag, kom inte hem fören två så var jätte trött när jag skulle upp i morse, men lära upp. Idag har jag haft det bra, varit barnvackt och det har varit jätte roligtt. Vi har gjort allt möjligt, så nu sitter jag här helt slut så ikväll somnar man nog tidigt vilket kanske är bra.
I morgon är det skola, vi ska då redovisa våran måltid vilket jag tycker ska bli ganska roligt. Den blev riktigt lyckat och bättre än jag hade tänkt mig så det ska bli kul. Ska klippa mig med, har tid vid halv nio så lär gå upp tidigt, hoppas det blir bra man brukar aldrig bli nöjd, men det växer ut. Sen har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska gör måste plugga lite för på tisdag ska jag redovisa min engelska bok. Hoppas det går bra. Nä nu ska jag sätta mig frammför tvn en liten stund innan jag somnar.



God natt !

12 maj

Har försökt att plugga till provet som vi har imorgon, men man orkar inte och inte vet man vart man ska börja heller för det är så mycket att plugga på. Men hoppas på ett bra betyg i alla fall, ska försöka skärpa till mig, det här är kanske det sista provet vi kommer att ha inna vi slutar. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, åkte in till skolan vid tio tiden fasten vi inte började fören halv ett. I skolan medan vi väntade på att lektionen skulle börja, gjorde jag, Cicci och Elin i ordning skylten som vi ska ha på studenten. Äntligen är vi klar med den, så nu känns det skönt att man fått undan lite i alla fall, fast det är fortfarande mycket kvar att göra. När vår lektion slutade tog jag och Cicci med oss skylten till målerit och målade den där, den blev faktiskt riktigt bra. Efter det fick jag skynda mig till bussen och när jag kom hem åt vi lite mat och sen satte jag mig vid datorn, så nu sitter jag här fast jag egentligen inte borde, har mycket viktigare saker att göra. Så min kväll kommer gå åt till att plugga, hoppas att jag lär mig något. Hoppas i alla fall att man kommer ihåg något när man sitter där och ska skriva, fast det vet jag redan att jag kan glömma. För när jag sitter där med provet frammför mig kommer jag få hjärnsläpp. Nu ska jag faktiskt skärpa till mig och läsa till provet. Håll tummarna för mig imorgon !


Här kommer lite bilder sen klassfesten i fredags, riktigt rolig kväll hade vi tillsammans:D

                                                         

             

11 maj

Har nu pluggat lite tills provet på onsdag, känns som om det inte kommer gå så bra. Men det är faktiskt då det brukar gå bra. Idag har vi inte haft så speciellt mycket för oss, skrev ett prov i människan socialt och kulturellt, vilket jag hoppas gick bra. Men har varit jätte trött, när jag vaknade i morse var det riktigt plågsammt att gå upp. Men så blir det när man knappt sover, för i fredags hade vi klassfest och i lördags åkte vi in till Gävle så man har inte sovit så mycket denna helg. Vilket verkligen känns nu på efterhand. Imorgon börjar jag inte fören ett, så imorogn ska jag sova ut så kanske jag blir piggare imorgon. Visst har min blogg blivit ganska fin nu, Christoffer har hjälpt mig med den. Jätte snällt av han att hjälpa mig, det ska du ha ett stort TACK för:D Nu ska jag nog lägga mig snart, god natt..


Fredag

Sitter i skolan, ska snart till folketshus- för att lyssna på en föreläsning. Vilket kommer bli segt, för det första så är det fredag eftermiddag och sen ska vi sitta där i tre timmar. Men förhoppningsvis blir det kanske intressant. Har inte haft så mycket i skolan, det har varit ganska slappt och skönt.


När föreläsningen är klar måste jag skynda mig hem, göra mig i ordnig och sen tillbaka in till Sandviken för idag ska vi ha klassfest. Hoppas att vädret blir fint, nu måste jag faktisk skynda mig iväg om vi ska hinna dit. Hoppas att alla får en trevlig fredag.


vilken dag..


Har nu krypit ner i sängen, gissa om det är skönt :D Kollar på grannfejden och sen tänkte jag försöka sova, är så jäkla trött. Fast jag kan inte förstår hur jag kan vara trött. Man kan ju inte påstå att jag gjort mycket idag/ dagen har inte varit speciellt jobbig om man säger så.


När jag hade färgat mitt hår klart åkte jag, mamma och syster till mormor och där träffade vi kusinerna.. Så söta så. Så där blev vi ett bra tag eller jag i alla fall, men på slutet blev man så jäkla trött. Så jag tog en promenad när jag kom hem, tänkte att jag kanske skulle bli lite piggare. Men inte blev man det, jag blev ännu tröttar. Men jätte skönt var det att få komma ut, synd bara att det blåste ganska mycket. Men mysigt och skönt var det i alla fall. Hade sån jäkla tur för när jag kom innanför dörren började det spöregna, tur att man slapp det i alla fall. Sen duschade jag innan jag la mig frammför tvn, sen har jag inte rört mig ur fläcken. Nu ska jag fortsätta kolla på grannfejden, det är helt sjukt vilka människor det finns. God natt!


7 maj

Sitter här med färg i håret, hoppas att det blir bra jag blev lite orolig när färgen såg så konstig ut. Hade kort dag idag, började vid halv elva och slutade vid halv tolv. Så han inte med så mycket i skolan, åkte hem direkt när jag slutade. Jag hade sån tur så jag fick skjuts hem:) Skönt jag hade annars lära vänta på bussen och den gick inte fören halv fyra. Sen kan jag inte påstå att jag gjort mycket sen jag kom hem, pratat och umgåtts med mamma, hon hjälpte mig att färga håret vilket behövdes:D Hoppas på ett bra resultat!!  

Så nu ska jag snart skölja ur färgen, får se hur det blir:D sen ska vi nog titta förbi hos mormor, hälsa på lite. Kusinerna skulle också dit så då får jag träffa dom små gullungarna, ni ska bara se hur go dom är:D  får se vad det blir senare, måste plugga lite till proven som vi ska ha nästa vecka. Inte någon höjdare men det är sista proven i två kurser så man vill ju göra bra ifrån sig. Ne nu ska jag skynda skölja ur färgen, men ha en trevlig dag..


skön dag...

Har haft en strålande dag, nästan helt perfekt. Dagen började ganska bra i alla fall, fick skjuts in till skolan av älsklingen vilket var väldigt skönt, jag hatar verkligen att passa tider eftersom jag blir så stressad när jag vet att bussen går då och att jag måste hinna med den, så skönt var det verkligen. Jag hade annars varit tvungen att åka på sju bussen hemmifrån för att ta mig in, vilket inte hade varit någon höjdare. Så jäkla skönt ska det bli, att slippa dessa bussar och deras idiotiska tider. Nu längtar jag verkligen, vill inget hällre än att sluta skolan:)
 

Vi började inte fören halv tio idag , jobbade på så brs på  lektionen för en gångs skull så känns det som att man har hunnit med ganska mycket idag. Efter den lektionen fick vi reda på att våran lärare fortfarade var sjuk så vi hade en håltimme mellan elva och ett vilket inte var någon höjdare. Vi fick i alla fall lite tid till att vara ute i det fina vädret, vilket var trevlig och sköntt:) När jag slutat gjorde jag Jessica sällskap hem, hade inget bättre för mig och tänkte att jag skulle fördriva tiden medan jag väntade på älsk.. Vilket tog ett bra tag, mm det gjorde inte så mycket nu när vädret var som det var. Efter att han hämtat upp mig åkte vi hem till honom, för han skulle fixa lite med bilen så jag tänkte att jag kunde följa med för då slipper jag gå upp så tidigt imorgon, vi börjar ju inte fören halv elva plus att vi har kort dag, vi slutar klockan tolv, Undra vad jag ska ta och hitta på då medan jag väntar på bussen som inte går fören halv fyra.                                                                                                                                                                                                                               .

Tove ringde, vilket var trevligt. Vi bestämmde oss för att hitta på något, vi tog Minnie med oss ut och gick lite, hade det trevligt och massa prat blev det:D Så skönt att få prata av sig lite, vi har så mycket roligt att prata om:D Ne nu är det inte långt kvar till helg, imorgon och fredag skönt det ska bli att få ta det lite lugnt. Men måste ta mig i kragen och se till att plugga till dom två proven nästa vecka, plus att jag ska redovisa en bok på engelskan. Se helgen blir kansek ingen höjdare. På fredag ska vi ha klass fest, vilket jag tror kommer bli trevligt sen på lördag blir det cruising så lite annat hinner jag göra.


6 maj

Sitter här i skolan, väntar på att vi ska börja men usch vad klockan går segt. Idag har vi ganska lång dag eller vi slutar vid tre så den är ju inte så lång. Men när jag har slutat ska jag nog springa iväg och sola lite, tänkte passa på nu när jag ska vara kvar i Sandviken, så slipper jag stressa så mycket..  Nu börjar lektionen så lär försöka koncentrera mig på det. Ha en fortsatt trevlig dag.


så förbannad..

Sitter i skolan med en uppgift vi fått, blir så förbannad eftersom vi bara har haft en lektion idag. Så nu sitter jag här, ska väll försöka göra klart uppgiften vi fick. Hade man vetat att det skulle vara såhär hade man inte behövt åkt in. Man har kunnat stanna hemma och pluggat, vi har två ganska stora prov nästa vecka plus att jag ska vara klar att redovisa en bok på engelska så denhär veckan blir det bara en massa pluggande.


Så nu får jag ta och hitta på något så tiden går fortare, bussen går ju inte fören halv fyra så visst finns det tid att hitta på något, men frågan är vad?. Så segt att man ska behöva vänta, men jag kanske solar lite innan jag åker hem, synd bara att vädret är som det är. Hade önskat att det var sol och jätte varmt men det kan ju inte alltid vara bra. Nu ska jag kolla lite på uppgiften och sen får jag ta och hitta på något, ha en fortsatt revlig dag...  


4 maj

Här sitter lilla jag med tusen saker att göra, men inte tar jag mig i kragen och ordnar upp det. Hade tänkt att den här dagen skulle bli en pluggar dag, men inte blev det så. Har i alla fall hunnit med lite. Imorgon är det skola igen, vilket ska bli skönt det har faktiskt varit lite tråkigt att bara vara hemma dom här fem dagarna, eller i början var det skönt men efter ett tag blir man bara så trött på att vara hemma. Skönt att vi inte börjar fören elva imorgon, skönt. Har engelska och sen har vi bara en lektion till innan vi slutar. Men vi kanske ska fixa lite till studenten så vi blir nog kvar lite längre. åå vad jag längtar, längtar verkligen till sommaren nu det ska bli så skönt. Fick nyss reda på att jag fått jobbet jag sökte, så det känns skönt att man fått reda på det nu så man slipper tänka på det nå mer.
 
Idag har man varit lite slö, men det är nog bara för att vädret har varit som det varit men inte gör det något, för vi har ju haft det så fint sen i torsdags. Helgen har verkligen varit jätte skön, har solat och haft det skönt och man har hunnit med ganska mycket. Ne nu måste jag faktiskt sluta, har viktigare saker att göra så jag lär nog fixa det innan klockan blir nå mer, tänk så skönt det är när man inte har något som man behöver tänka på, man behöver inte sitta uppe halva nätterna för att man ska hinna med allt. Men inte är det långt kvar och inte lär det vara så mycket vi ska hinna med innan, har två ganska stora prov nästa vecka så det gäller att plugga nu vilket jag hatar, det slutar med att man sitter dagen innan och vrål pluggar för att kunna skriva provet. Så den här gången ska jag försöka börja plugga i tid, man kan läsa lite varje kväll för då blir det inte alls lika jobbigt och inte lika mycket man behöver plugga in eftersom man då kan ta lite i taget.

Ha en fortsatt trevlig dag....


RSS 2.0