Godnatt allesammans

Nu släcker jag ner, förhoppningsvis vaknar jag när klockan ringer imorgon..
Godnatt och sov sött allesammans<3

SAKNAR DIG!!<3


Städat

Nu har jag diskat lite och torkat golvena. så nu känner jag mig nöjd för idag. Har även suttit och kikat på lite gammla bilder. Nu blir det ugly betty.


Tisdag 11 maj

Hej på er, just nu sitter jag och kikar på lite tv.
Men det är ju så härligt ute så jag funderar på om jag ska ta och greja lite ute en stund, men jag har verkligen ingen ork. Har kännt mig så trött idag, kanske för att man inte har sovit så bra inatt. Jag låg nog vaken i två timmat innan jag kunde somna, men nu är det bara en natt kvar sen kommer han hem igen.
Idag har jag i alla fall jobbat, fast slutade vid tolv så det var en ganska skön dag förutom att jag vaknade kvart över sex i morse så då vart det bråttom. När jag kom hem, tog jag på mig träningskläderna. Kände att jag behövde komma ut och springa lite nu efter tre dagars vila. Sen har jag inte gjort så speciellt mycket, har städat och grejat lite. Så nu känns det faktiskt riktigt skönt att bara ligga och vila, men jag ska nog ta och försöka göra något så tiden går lite fortare. Hoppas ni haft en bra dag allesammans.


Mörkrädd!!

Nu har jag i alla fall krypit ner i sängen, efter en lång kväll.
Tiden går så fruktansvärt sakta när man är helt själv, fy va tråkigt det är!:(
Stackars lilla mig!, jag vågar knappt knäppa mörkt här hemma, och det känns som att jag kommer ligga vaken ett bra tag till innan jag kommer kunna somna. Så inte vet jag hur det här ska gå!. Tur att jag har min lilla chipp som sover så sött här bredvid. Så jag ska försöka sova jag med, jag måste ju upp tidigt. Hoppas ni haft en trevlig kväll allesammans, Godnatt och sov så sött!!


Nu blir det promenad

Inte blev det någon film för mig heller, självklart blev det som vanligt, somnade innan filmen ens hade börjat. Tänk att jag alltid ska lyckas somna!! Men jag har ju gått och varit trött hela dagen så det var ganska skönt att få vila en stund så nu kanske man kan hålla sig vaken lite längre ikväll. Hoppas bara att jag kan sova ikväll istället, jag som ska upp och jobba imorgon behöver verkligen sova, men det är bara mellan 7-12 så det blir förhoppningsvis en skön dag. Och jag hoppas på mycket sol så man kan sitta ut och sola sig när man kommer hem sen.. Ne nu ska jag kila ut med chippen så kanske man blir lite piggare, ha det bra..

Måndag 10 maj

Hej allesammans, här ligger jag och bara myser.
Det känns så ensamt nu när man är helt själv här hemma. Och inte vet jag vad jag ska göra heller. Tur att jag har lilla chippen i alla fall. Annars vet jag inte alls vad jag hade gjort, jag som är så mörkrädd.. Hur ska det här gå egentligen, men förhoppningsvis klarar jag míg. Idag har jag jobbat, när jag kom hem tog jag en promenad i det härliga regnvädret.. Man var skapligt blöt när man kom hem igen. Gick till mamma och pappa och hälsade på lite, så jag har i alla fall haft lite att göra men frågan är hur jag ska få tiden att gå nu. Ne nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det kanske en film. Ha det trevligt allesammans.


Torsdag 6 maj

Känner mig riktigt duktig just nu.
Har nu varit ute och sprngit en sväng och sen har jag även hunnit med att baka en kaka.
Så nu håller jag på att göra mig iordning och sen funderar jag på att ta en promenad med lilla chippen.
Tänk va glad han blev när jag kom hem, vi har ju inte setts på hela dagen.
Ne nu ska jag skynda mig göra lite mat och sen blir det en promenad. Ha det bra allesammans.


.....

Hur kan man vara så falsk!!
Och hur orkar du?!


Godnatt

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, men något saknas!!
Hoppas att alla ni haft en toppen dag, min har varit helt okej så nu hoppas jag också på att få sova bra inatt. Så jag slipper vakna imorgon och vara lika trött som jag var i morse.
Godnatt och sov sött allesammans!

Du är så underbar! <3


Hemma igen

Kom precis in, har varit ute en bra stund nu.
Det blev ingen springtur eftersom jag inte vill ta med chippen ut.
Så det får bli imorgon istället. Just nu sitter jag och kikar på andra avenyn så jag måste sluta nu.
hoppas ni haft en trevlig kväll allesammans


Träningspass

Nu måste jag försöka rycka upp mig..
Ska få ett slut på det här och lämna sängen för att ta på mig träningskläderna.
Det här går inte, kan verkligen inte ligga här hela kvällen.
Ha det bra allesammans.

Låt mig vara din idiot, du känner mig inte!!!


Sötast i världen!!

Om du bara visste hur mycket du betyder för mig..
Jag älskar dig såå mycket!!

<33


Onsdag 5 maj

Hej allesammans, här ligger jag och myser.
Kom precis in efter att ha varit ute på en promenad, så nu ska jag passa på att vila lite innan jag ska ut och springa. Fast egentligen har jag ingen lust med det, har sån träningsvärk i mina ben. Men jag ska försöka springa en liten sväng i alla fall. Idag har jag inte hunnit göra så mycket, jobbade mellan 7-15 och sen var jag inte hemma fören fyra och då tog jag en promenad. Imorgon ska jag också iväg och jobba, fast det är emellan 7-14.30. Så skön tid!.. Sen när jag kommer hem får vi se vad jag hittar på, ska i alla fall försöka springa lite. Ne nu ska jag fixa en grej så har inte tid att skriva mer. Hoppas ni haft en toppen dag i alla fall.


onsdag 5 maj

Hej allesammans, jag har precis gjort mig iordning och ska snart åka iväg till jobbet.
Känner mig helt slut, ingen nyhet för så är det ju alltid. Men förhoppningsvis ska det gå bra idag också, bara man kommer dit så brukar det gå över. Så vi hoppas på det idag med. Ne nu ska jag ut med chippen en snabbis och sen packa in mig i bilen för att åka. Ha en trevlig dag allesammans!


....

Nu ska jag släcka ner och krypa i säng innan klockan blir alldeles för mycket.
Godnatt och sov så sött alla underbara vänner!


Jag älskar dig!! <3


Härlig kväll

Vilken skön kväll, just nu sitter jag och kikar på ugly betty. 
Efter det blir det desperate housewives och sen cougar town. Och jag hade tänkt att jag skulle hinna ta en kvälls promenad med chippen där emellan så det bara är att krypa ner sen. Jag ska ju upp tidigt imorgon och jobba.
Så då är det bäst att man lägger sig i tid, annars blir det så jobbigt. Ne nu har jag inte tid att sitta här längre, måste fixa en grej innan det börjar igen. Ha det bra allesammans..


Tisdag 4 maj

Hej allesammans, här sitter jag och myser framför tvn.
Kom precis in efter att ha varit ut på en promenad. Idag har jag hunnit med ganska mycket faktiskt.
Började dagen med en sovmorgon och sen blev det en promenad till pappa. Blev där ett bra tag och sen gick jag och chippen hem. När jag kom hem böt jag om till träningskläderna och stack ut och sprang.
Lilla chippen fick också följa med, vilket gick jätte bra. Men han blev ganska trött den lilla stackarn.
När jag kom hem så duschade jag och greja, städade och fixa och sen gick jag hem till farmor och farfar för att hälsa på. Chippen blev så glad när han fick leka lite. Efter det gick jag hem och tog på mig lite varmare kläder och tog en till promenad. Men nu har jag äntligen kommit hem så nu ska jag bara ligga här i soffan och mysa framför en film. Hoppas ni haft en trevlig dag allesammans! Och ha en fortsatt trevlig kväll..


RSS 2.0