Torsdag 26 november

Jag och min älskade sötnos.
Vi var ut på en lång promenad idag så nu sover han sött här vid mina fötter.
Så nu ska jag, kika på lite tv och bara ta det lugnt.
Hoppas ni har haft en trevlig dag allesammans!


Måste ha ätit något konstigt.

Nu har jag vilat och hunnit bakat har jag också gjort. Det blev en blåbärspaj, riktigt gott.
Morfar var hit en sväng och hälsade på, så vi har suttit och pratat lite. Medans min lilla sötnos har lagat och sovit hela tiden. Han måste ha ätit något konstigt eller så är det något annat fel. Han har spyt säkert åtta gånger, så man börjar bli lite orolig. Men han vaknade till nu och verkar vara bättre i alla fall för nu leker han som en tok, så vi får hoppas att det bara var något som han hade ätit. Jag känner mig riktigt trött i kroppen, så jag ska nog lägga mig här och mysa med min lilla vän så att vi båda får vila och förhoppningsvis blir han bättre. Så ha det bra allesammans!!


Vi är lika trött båda två..

Nu har jag lagt mig här i sängen och tänkte vila lite medans min lilla vovve också sover.
Hela morgonen har vi lekt och grejat så jag tror nog att vi är lika trött båda två. Dom är i alla fall klar med den där jäkla grejen dom dom skulle komma och sätta in, så jag och mamma tänkte kanske åka in till Sandviken en sväng.  Men vi får se hur det blir, det är ju inte så roligt för mig att följa med när jag i alla fall måste sitta kvar i bilen.  För min lilla älskling kan ju inte vara själv. Men det kan ju vara skönt att få komma iväg lite, eftersom jag bara har varit hemma den senaste tiden. Ne nu har jag inte tid att sitta här mer, ska passa på att vila lite nu när han också sover. Så får vi se hur det blir sen om man följer med till sandviken eller om man stannar hemma.
De var vila jag skulle göra.

Onsdag 25 november

Hej allesammans, nu är det en ny dag och det känns riktigt skönt faktiskt.
Igår kunde jag verkligen inte somna, de var super svårt. Jag låg bara och verd och vände mig, jag fattar inte varför det blir så där jag har ju aldrig haft problem att sova förut. Men efter ett tag så lyckades jag i alla fall somna till.

Vaknade i morse av átt mamma var uppe och stökade, hon var uppe tídigt eftersom dom kommer hit och ska instalera en värmeluftpump nu på morgonen. Så jag kunde inte heller sova, så klev upp och åt lite medans lillen också åt. Efter det va vi ut en sväng och nu försöker jag göra mig klar för denna dag. Jag tänkte försöka gå ut och gå en liten sväng om jag nu får med mig chippen, han vill ju knappt gå utanför gården. Men tar man han i koppel så ska det nog gå bra. Ne nu måste jag sluta, ha det bra allesammans!!

Kvällen börjar lida mot sitt slut.

Kom precis in, jag har varit ut med min älskling och lekt lite nu innan vi ska lägga oss.
Så förhoppningsvis ska den här natten gå lika bra som dom andra. Och vi är klara för kvällen och har nu krypit ner under täcket. Så nu ska man bara försöka somna, vilket jag tror kommer bli lite svårt. Känner mig inte speciellt trött men det verkar som att min älskling inte ha så svårt för det. Han har nästan sovit hela kvällen och nu när jag tog upp han i sängen så somnade han på en gång. Så han ligger här och sover nu, så jag ska ta och försöka sova nu vilket jag hoppas kommer gå bra. Sov sött mina vänner !!

Dagen börjar lida mot sitt slut

Hej allesammans!
Hoppas att ni har haft en trevlig dag, min har i alla fall varit skaplig bra.
Har hunnit med mycket tycker jag. Jag började dagen med en sovmorgon, vilket jag verkligen behövde.
När jag klev upp så gick jag ut med chippen och lekte innan jag satte mig ner för att borsta han.
Efter att vi gjort det klart så gick vi ut en gång till, då vi blev ute ganska länge men vi var tvungen att gå in tillslut eftersom det regnade så mycket. När vi kom in så la vi oss och han somnade nästan på en gång och så passade jag på att hoppa in i duschen eftersom han bara srikrt när jag går ifrån han. Och när jag kom tillbaka så fick jag leta efter han, för han låg inte kvar där han låg när jag lämnade han. Men hittade han efter att tag, han hade somnat under systers säng. Jag gjorde mig i ordning och sen började jag städa, vilket var en mardröm, det gick inte att dammsuga för han skulle jaga den hela tiden, sen när jag började plocka och fickade så hängde han i mina ben vilket blev riktigt irriterande efter ett tag. Men jag blev klar i alla fall. Efter de så åkte jag till famor och farfar men dom var inte hemma, så det var bara att åka hem igen. Det är tur att det bara är nån kilometer till dom. Så efter att jag kom hem så har jag inte gjort så mycket. Varit ut på en promenad med mamma och vovvarn och när vi kom tillbaka så satte vi oss här. Ne nu måste jag faktiskt sluta, tänkte krypa ner i sängen och se en film eller nått innan jag somnar, är riktigt trött. Ha det bra allesammans. Kram kram


Längtar...

Satt här och kikade på lite bilder.
Jag LÄNGTAR verkligen utomlands när jag ser dom här!!
Sol, värme och en massa bad!! :)
Ta mig härifrån!!





Tänk om man kunde vara så brun året om!!


Exakt en månad kvar till jul..

Idag är det tisdag den 24 november, exakt en månad kvar till Jul.
Det är sjukt så fort tiden går, vilket jag kan tycka är både skönt men på ett sett jobbigt. Man hinner inte med allt som man egentligen borde.

Just nu ligger jag i sängen och har precis kikat klart på en film och bredvid mig har jag min lilla sötnos som nu sover. Så jag tänkte att jag skulle passa på att hoppa in i duschen nu när han ligger här så snällt. Sen tänkte jag ta med han på en promenad eller om vi åker till farmor och farmfar och hälsar på så att han får leka lite. Sen hade jag tänkte städa lite också men vi får se när jag hinner de. Ne nu lär jag faktiskt sluta om jag ska hinna duscha innan han vaknar. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!!  
 
Jag vill ha snö!! Inte regn..


Tisdag 24 november

Nu ligger jag och min ÄLSKLING här och myser
Vi har precis varit ut en sväng så om ett tag tänkte jag att vi skulle ta oss en lite längre promenad lite senare.
Men vi har varit ute och lekt så mycket nu på morgonen så han får vila lite först.
Man måste ju passa på att vara ute nu när det är skapligt väder.
Jag önskar er alla en riktigt trevlig dag!!


Måndag 23 november

Hej allesammans. Jag kom precis in, har varit ut med lilla chippen som inte alls är så liten längre... Han växer så det knakar om de.. Nu hade jag tänkt baka lite men det får nog bli lite senare, men vad det blir det vet jag inte riktigt utan det får jag ta och fundera på. Jag tror faktiskt att jag ska lägga mig och kika på en film så jag får vila en liten stund. Jag vaknade ju vid halv fem i morse, mitt lilla hjärta vela ut och eftet de kunde jag inte somna om. Ne nu ska jag kika på en film innan ta med mig min lilla sötnos ut så han får leka så han blir riktigt trött, för igår kväll när jag kom hem från jobbet så vela han leka vilket inte jag hade lust med när klockan var elva. Jag hoppas ni får en trevlig dag allesammans!


Söndag 22 november

Hej allesammans. Nu sitter jag här och har lite ångest, idag hade jag bara velat vara hemma och myst. Men det går nog bra bara man kommer iväg det gjorde det igår ju. Jag är bara så jäkla trött på allt just nu, att du inte förstår att du sårar mig när du gör på det här viset. Det är inte roligt längre, jag orkar inte ha det såhär längre. Jag känner mig så fruktansvärt besviken, lurad och otroligt sårad! Nu måste jag faktiskt göra mig i ordning om jag ska hinna. Hoppas ni får en trevlig dag kram kram.

Godnatt allesammans!!

Nu ska jag krypa under täcket och se en film innan jag somnar.
Känner mig så trött, va in och jobbade en liten stund här på kvällen, fy så jobbigt det är att lämna mitt lilla hjärta. Men han hade ju syster och mamma hemma, för själv kan han ju inte vara.
Sov sött allesammans!
 
 


Har varit ute på en promenad..

Nu har vi kommit in från en liten promenad, fy så kallt det är ute. Så nu tänkte jag laga lite mat medans han förhoppningsvis sover. För efter ett kommet Tove och hälsar på med sin lilla hund, så då får han nog leka mycket. Senare ska jag in till sandviken en sväng, ska in och jobba några timmar och det ska faktiskt bli skönt. Ne nu ska jag skynda mig för snart kommer hon. Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

Sötare får man leta efter!!

Min lilla ÄLSKLING!! <3
Du är världens finaste, snällaste och gosigaste hund...
Jag är verkligen SÅ GLAD att jag har dig!!

 
 
 


Tisdag 17 november

Godmorgon allesammans. Idag var jag riktigt trött, så jag hade gärna legat kvar men jag lära ju ut med chippen.
Jag är verkligen jätte glad att jag slipper springa ut med han på nätterna, han sover hala tiden så det är inga problem alls med denna lilla valp. Nu hade jag tänkt äta lite och sen kanske gå ut och leka med han, för nu är han helt tokig här inne. Han vill leka så jag får ta mig ut i regnet och leka lite så kanske han blir lite trött sen. INte har jag nå speciella planerer för dagen, men jag ska försöka hitta på något att göra i alla fall. Ne nu ska jag skynda mig äta lite så han får komma ut snart. Ha en bra dag mina vänner!

Ligger i soffan och vilar, riktigt trött..

Nu är jag helt slut, ligger i soffan och kikar på lite tv. Jag har försökt städat lite här hemma så nu tänkte jag vila lite tills dom andra kommer hem. Fast syster ringde nyss, hon hade missat bussen så det slutar nog med att jag får åka in till sandviken och hämta henne och sen köra henne till ockelbo. Det har jag verklgen ingen lust med men förhoppningsvis slipper jag det nu när jag låg så skönt här...

Sen har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, vi får se vad man hittar på. Nu ska jag faktiskt göra en fruktsallad och sen lägga mig här och bara vila tills dom andra kommer hem. Hoppas ni haft en trevlig dag och att den fortsätter lika.

Hemma efter en promenad..

Nu är man hemma igen, det blev en promenad med mycket lek.
Det fanns ju så mycke pinnar och annat roligt i skogen så nu är han helt slut. Synd bara att vädret ar så dåligt, hatar när det ska små regna, man blir ju så blöt och kall efter att man varit ute ett tag. Så nu får man hoppas på bättre väder!!


Så nu ligger jag här i sängen och kikar lite och bredvid mig har jag en riktigt trött liten valp som sover som en stock. Han har ju sprungit som en tok så det är ju inte så konstigt att han sover. Så nu medans tänkte jag försöka städa lite men vi får se hur det går, men lite ska jag i alla fall försöka göra för ska man göra det sen så har man honom hängandes i byxbenet vilket kan bli lite jobbigt. Ne nu ska jag göra ett ryck innan han vaknar, ha det bra allesammans!!

Måndag 16 november

Hej allesammans!
Nu är det måndag igen, tiden går så fort. Man hinner knappt med nu för tiden. Jag har i alla fall nu på morgonen hunnit vakna till. Har varit varit ut med vovven, ätit frukost och grejat. Så nu har jag min lilla vänner liggandes här bredvid. Han är så gosig och vill alltid vara med det spelar ingen roll vad man gör, så mysig så!! Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu, tänkte vila lite medans han sover och sen kanske städa lite och när han vaknat så ska jag passa på och borsta han så det är klart för sen ska vi ut och leka. Ne nu måste jag sluta, men ni får ha det så bra allesammans!  

Söndag 15 november

Hej allesammans, idag har jag haft det riktigt bra och inte kan jag klaga på min lilla valp för han är så duktig så. Jag får sova hela nätterna och det är jag jätte glad för. Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, man hinner liksom inte med så mycket när man får passa min lilla sötnos hela tiden. Har i alla fall haft emil här idag och sen har jag varit till mormor och morfar en sväng. Och nu på kvällen har jag legat frammför tvn och kikat har även hunnit med att sova lite vilket jag tror jag behövde. Dagarna blir ganska långa nu när man är van att gå upp tidigt. Ne nu har jag faktiskt inte tid att sitta här mer, ska ut så han får springa lite nu innan vi lägger oss.
Hoppas ni haft en trevlig dag allesammans och sov nu så sött!!


Lördag 14 november

Hej allesammans här ligger jag med min lilla sötnos och myser. Han är världens sötaste!!
Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, varit nere med syster i stallet och häsat på mormor och morfar.
Sen har jag också hunnit in till sandviken en snabbis och träffade frida.. Ne nu måste jag skynda ut med min lilla vän innan det händer en olycka!!




Torsdag 12 november

Här ligger jag i min ensamhet, lite tråkigt men på ett sätt skönt. Har inte hunnit med att skria på några dagar men jag ska skärpa mig. Jag tänkte berätta lite kort om veckan så ni får veta lite om vad jag har haft för mig.
Måndagen var jag till tandläkaren och sen hände det inte så speciellt mycket mer. Tisdagen blev riktigt trevlig, åkte in till Gävle med Frida och Emelie. Kikade lite och sen åt vi. När man kom hem var klockan så pass mycket så då la jag mig frammför tvn och vilade lite. Sen onsdagen följde jag med min mor till Gävle och efter det var vi in till Valbo för att byta lite grejer till syster. När vi var klara där åkte vi till sandviken, handlade lite mat och sen åkte vi och kikade på valpen. Så imorgon hämtar jag honom och det ska bli så roligt! Ne nu måste jag faktiskt försöka sova, jag måste upp tidigt imorgon om jag ska hinna med allt. Sov sött mina vänner.

Trött och irriterad

Vad är det med mig?..  Jag är hela tiden trött och irriterad, men jag vet inte varför.
Att gå runt och känna såhär gör en galen, man vet inte vad eller hur man ska göra för att det ska bli bättre.
Allt känns tråkigt nu för tiden, jag behöver någon som kan få mig på bättre humör just nu..
Nu ska jag laga lite mat så mamma slipper göra det när hon kommer hem. Hoppas ni har det trevligt kram kram!


Vilken tråk dag !!

Här sitter jag i min ensamhelt och har det riktigt tråkigt. Och då menar jag riktigt tråkigt!!
Har suttit och läst lite bloggar och jag kan säga er att man blir inte klok av vad vissa skriver det är helt sjukt hur folk kan bete sig illa. Jag fårstår verkligen inte hur dom orkar, fast lite komiskt är det haha.

Men i alla fall så har jag inte gjort så mycket under dagen, har städat och grejat lite plus att jag har försökt färga håret själv så vi får se hur det blir om det blir fläckigt. Nu hade jag tänkt städa lite i mitt rum, men jag vet inte om jag orkar det. Men det skulle vara bra om man fick det gjort eller kanske man ska baka något. Ne nu ska jag i alla fall ut och hämta lite ved annars slocknar brasan. Ha det bra!!


Måndag 9 november

Hej allesammans, här sitter jag helt själv. Riktigt tråkigt ska jag säga er, nu på morgonen har jag varit till tandläkarn så kom precis hem. Jag hade tänkte färga håret idag men vi får se hur det blir. Orkar inte vänta tills mamma kommer hem, jag som hatar att göra det själv men det kanske är bäst att göra det så man får det gjort någon gång. Annars blir det bara att man går och drar på det, så lika bra att göra det nu när man har tid.
Ne nu ska jag plocka undan lite här, men jag hoppas ni får en toppen dag allesammans!

Söndag 8 november

Hej allesammans, nu har jag klivt upp, ätit lite och nu tänkte jag försöka göra mig i ordning.
Gissa om jag var trött idag, fy så jobbigt det var att kliva upp men man kan ju inte sova hela dan heller. Kom hem sent igår, så jag somna nog inte fören vid fyra tiden. Igår hade jag inte så speciellt mycket för mig, men kännde mig ganska trött efter att varit barnvakt på dan så jag tog det bara lugnt och hade det skönt. Men åkte in till sandviken vid halv tolv tiden tror jag eftersom jag skulle hämta några efter krogen. Så jag träffade lite folk och pratade med dom. Och när jag hämtat dom så var det bara att åka hem, att få krypa ner i sängen var riktigt skönt. Så jag somnade nästan på en gång när jag drog täcket över huvudet. Ne nu har jag inte tid att sitta här mer, ska göra mig i ordning och sen får vi se vad man hitta på. Ha det bra allesammans!  

Ligger och vilar efter en dag i Järbo..

Hej allesammans nu har jag kommit hem, eller det var för ett tag sen jag kom hem men har inte haft ork att skriva fören nu. Jag har inte gjort så speciellt mycket sen jag kom hem, har ätit lite, suttit vid datorn och tagit en dusch. Och nu ligger jag här och har det bra, jag ska tala om för er att jag är riktigt trött och just nu känns det som att jag kommer somna tidigt ikväll. Men egentligen hade jag velat hitta på något eftersom jag bara var hemma igår. Man blir ju så trött på att bara vara hemma så det hade varit skönt att få göra något annat idag. 

Idag har jag varit nere i Järbo sen klockan ett, har varit barnvakt så jag och mamma tog med oss gullungarna för att kika på syster när hon red. Och efter de så åkte vi hem till dom och väntade på att jocke och jessica skulle komma hem. När man väl hade satt sig i soffan så höll man på att somna, men man höll sig vaken i alla fall. Så när man kom hem var det riktigt skönt att få lägga sig och bara ta det lugnt. Ne nu måste jag sluta, ska göra mig i ordning så får vi se vad man hittar på ikväll. Ha det bra allesammans, kram kram !


Lördag 7 november

Godmorgon allesammans, nu har man äntligen slagit upp ögonen men jobbigt ska jag tala om att det var.
Hade inte alls någon lust att kliva upp, men man måste ju om man ska hinna göra något om dagarna. Men man får ju skylla sig själv när man inte klarar av att lägga sig i tid om kvällarna. Men nu hade jag tänkt att jag skulle hoppa in i duschen så kanske man vaknar till lite innan man ska iväg till mormor och morfar. Kusinerna skulle sova där inatt så jag tänkte åka dit sen när jag har gjort mig klar eftersom vi ska ta med dom till Järbo när jag och mamma åker ner för att kika på syster när hon rider. Så dom får vara med oss i nån timme. Hoppas vi slipper regn och dåligt väder nu när vi ska vara ute.

När vi kommer hem därifrån får vi se vad jag hittar på, har verkligen ingen aning om vad man ska hitta på och göra, får se om madde hör av sig. Kanske hon har blivit bättre så man kan åka och hälsa på. Man kan ju alltid hoppas annars har jag ingen aning om vad jag ska roa mig med hela kvällen. Ne nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna, för vi måste ju åka om ett tag. Men ha det bra allesammans kram kram!


kanske man ska ta och krypa ner..

Nu ger jag upp, orkar inte hålla mig uppe längre. Eller så ska man ta en promenad innan man lägger sig, det skulle vara skönt men jag vet inte om jag vågar mig ut i mörkret helt själv. Så det är nog lika bra att jag kryper ner direkt. Lite tråkigt bara att man får krypa ner helt själv, men det är som det är. Man somnar nog inte på en gång i alla fall, har många tankar och funderingar så man vet aldrig när man somnar ikväll. Ne nu säger jag god natt, hoppas ni sovet sött. Kram kram

Saknar dig <3 

Mysig kväll..

Hej allesammans, här sitter jag frammför brasan och kikar på lite tv. Super mysigt!
Känner mig riktigt trött så har inte haft orken tilla att hitta på något, men det är skönt att bara kunna vara hemma och ta det lugnt nån gång ibland. Jag kan säga er att det är riktigt varmt här inne, 28 grader och ändå har man en filt över bena för att man fryser om fötterna. Sen jag skrev sist har jag inte haft så mycket för mig, hjälpt mamma med lite mat och vi har även hunnit förbi mormor och morfar och hälsat på. När vi kom hem därifrån så la jag mig frammför brasan och kikade på lite tv. Så här har jag, mamma och syster legat hela kvällen, riktigt skönt. Det är inte så ofta vi är själva så det är riktigt skönt att få vara det ibland. Man blir så pigg och glad då, man kan liksom prara om allt.

Imorgon hade jag tänkt att jag skulle kliva upp tidigt, jag ska i alla fall försöka. Eftersom syster ska till Järbo och rida lektion och då ska jag och mamma ta med oss små kusinerna ner. Så då hoppas jag på att vi ska slippa regn och dåligt väder eftersom vi ska vara ute så pass länge. Annars blir man ju så lätt kall och inte har jag lust att bil sjuk. Där blir vi nog ett bra tag, kanske kommer hem efter fem sex tiden någon gång. Så jag har en känsala av att dagen kommer gå riktigt fort vilket jag hoppas att den kommer att göra. Inga planer har jag för kvällen heller så vi får se vad jag hittar på. Kanske blir hemma då också om inte madde blir bättre, vilket jag hoppas att hon blir. För det var ett tag sen jag träffade henne så det hade varit roligt att få hälsa på och prata lite. Känns som att man har hur mycket som helst att prata om. Så det skulle vara riktigt trevligt om vi kunde ses!

Ne nu måste jag sluta, har en känsla av att mamma och syster tycker att jag är dryg så jag får ta och sluta nu så dom slipper höra knappandet. Men jag hoppas ni har haft en trevlig kväll och att den fortsätter lika bra.
kram kram!

Madeleine och jag <3


Hemma igen..

Nu har jag kommit hem. Har varit ner till Järbo och varit barnvakt, roligt roligt!!
Jag har i alla fall haft det super roligt, vilket jag alltid har när jag träffar dom små änglarna.
Vi har varit inne och lekt, tittat på film, gjort fruktsallad och haft det roligt. På slutet gick vi ut, cycklade och lekte lite men det började regna på vägen hem så vi fick skynda oss. Sen när jag sulle åka där ifrån så åkte jag in till sandviken eftersom syster skulle sluta vid den tiden så jag tänkte vara snäll och hämta upp henne. Jag hade en bil bakom mig som jag tyckte va dryg men när jag stannade så visade det sig vara Tove haha. Så vi stod och pratade lite medans jag väntade på att syster skulle sluta. När hon äntligen hade gjort de så åkte vi och köpte lite godis och efter det bar det av hemmåt. Vilket var riktigt skönt!! Det var riktigt mysigt att få sitta i bilen när det regnade så jag hade kunnat sutti kvar där hela kvällen. Men innan vi kunde åka hem så svängde vi in vid farmor och farfar dör att hämta upp deras hund eftersom farfar är borta och jagar och farmor är i utlandet. Så vi ska ta hand om henne i helgen, sen har det inte hänt så speciellt mycket. Just nu ligger jag här i sängen och vilar. Ne nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen, så ha det bra allesammans!




Fredag 6 november

Hej allesammans, just nu håller jag på att göra mig i ordning eftersom jag ska ner till Järbo och vara barnvakt snart. Vilket kommer bli riktigt roligt, synd bara att det regnar ute annars har man ju kunnat tagit med dom ut. Ne nu måste jag skynda mig lite, men ha det bra allesammans!

Jag bilr så trött på vem det nu är som ringer hela tiden, sluta ring om du inte tänker säger något. Det är riktigt störande!! Låt mig vara, jag ska nog ta reda på vem det är !!

så härligt med snö!!

Nu har jag städat och varit ut på en promenad i det härliga snövädret. Så nu tänkte jag att jag skulle hoppa in i duschen och sen lägga mig frammför brasan och kika på lite tv eller kanske någon bra film. Har hunnit prata med madde idag med vilket var trevligt, så nu hoppas jag att hon blir frisk så att vi kan hitta på något snart. För det finns så mycket man har att prata om. Jäklar var det snöar här i Jädraås, det trodde man inte i morse när man vaknade så nu får vi hoppas att det fortsätter såhär i några dagar.. Ne nu ska jag skynda mig in i duschen, ha det bra allesammans!


Torsdag 5 november

Hej allesammans, jag har precis fått i mig lite mat. Inte för att jag var speciellt hungrig men tänkte att jag skulle vara snäll mot pappa så han slapp äta helt själv. I morse var jag riktigt trött, gick inte upp fören vid tio tiden.
Och under morgonen har jag plockat lite och grejat och sen har jag lagat mat vilket var riktigt tråkgt.
Men nu sitter jag i alla fall här och har det bra, det är så mysigt när man ser hur snön faller. Jag vill ha mycket snö nu!! Nu har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på, jag tänkte att jag skulle ta en promenad lite senare eller kanske en springtur vi får se vad det blir. Ne nu ska jag städa lite, ha det bra allesammans!


massage, nu blir det sängen!!

Nu har jag fått lite massage av min snälla mor så nu ska jag ta och krypa ner under täcket. Känner mig ganska trött nu men har i alla fall svårt att ligga still, men jag ska göra mitt bästa för att jag ska kunna somna. Det är så mycket nu, allt känns bara så jobbigt men jag hoppas verkligen att det går över snart.
Tankar och funderingar hit och dit, jag bir galen snart.. Snälla snälla, jag vill bara må bra. Om allt kunde vara lite lättare vore jag tacksam! Nu ska jag faktiskt sova, så sov gott mina vänner !!

Äntligen hemma igen..

Hej allesammans, nu har jag kommit hem. Jag skulle ju följa med mamma till sandviken men det slutade med att vi åkte till valbo för att syster skulle in och köpa ridstövlar. Så vi blev där ett bra tag fast det egentligen bara var ridstövlar vi skulle kika på. Så när vi äntligen var klar där så åkte vi mot sandviken där vi srannade för att köpa mat, gissa om man var trött då, det var knappt så man orkade röra på sig. Men det gick ganska fort så det gick bra. Så nu är jag äntligen hemma igen och har nu krypite ner frammför brasan och tänkte kika på lite tv och bara ta det lugnt för sen ska mamma få massera mig lite. Ne nu måste jag faktiskt sluta, hoppas ni haft en trevlig dag allesammans.

Onsdag 4 november

Hej allesammans, här sitter jag jätte glad och pigg så idag vet jag inte alls vad som hänt men bra känns det i alla fall. Just nu har jag inte så speciellt mycket för mig, har nu under morgonen grejat lite och nu tänkte jag försöka tvätta bilen om jag nu hinner innan vi ska åka,  ni förstår jag hade tänkt följa med mamma till sandviken en sväng. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, vi får se vad jag hittar på sen när vi har kommit hem.
Jag undrar vad mamma gjorde igår när hon masserade mig, för idag har jag så jäkla ont i hela ryggen.
Gissa om jag är avundsjuk på farmor, Anki och Emil som nu sitter på planet på väg mot sol och värme. Jag hade också velat åka nu när vädret är såhär tråkigt här hemma. Men det var ju inte så länge sen jag åkte så jag tyckte det var bättre att spara och åka till våren istället. Ne nu har jag inte tid att sitta här mer, ska ut och tvätta bilen. Ha en trevlig dag allesammans!

Ligger i värmen och myser

Här ligger man och myser framför brasan och ska kika på lite tv hade jag tänkt.
Jag har fått huvudvärk, vilket inte är så trevligt men förhoppningsvis går det över snart. Idag har jag inte gjort så speciellt mycket faktiskt, sov riktigt länge i morse vilket var riktigt skönt. Jag skulle egentligen ha skjutsat syster till skolan men pappa gjorde det istället så att jag fick sova. Snällt !

Så när jag klev upp åt jag lite och grejade innan jag tog en liten springtur. Idag var det riktigt jobbigt faktiskt, men så är det ju, det kan ju inte alltid gå lätt. Så när jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen och sen göra sig iordning för dagen. Efter det har jag städat och grejat, har även hunnit hämta syster i Järbo eftersom hon inte vela åka buss hem så jag var ner dit och hämtade henne. Lite små segt men det gick, så när jag kom hem hjälpte jag mamma med maten och nu ligger jag här framför brasan och har det mysigt. Ne nu har jag inte tid att skriva mer, hoppas ni haft en trevlig dag och att den fortsätter bra.


Tisdag 3 november

Hej allesammans, just nu ligger jag här i sängen och vilar lite innan jag ska ta en springtur, jag måste vänta lite eftersom jag åt för inte så länge sen. Så när jag kommer tillbaka så är det bara att hoppa in i duschen och sen göra sig iordning för ´denna dagen. Jag har ingen aning om vad jag ska göra men något ska man nog hitta på, har lite kvara att städa som jag tänkte att jag skulle fixa senare. Ne nu ska jag ta och byta om för sen ger jag mig av.

En evig väntan

Just nu sitter jag här helt själv och myser frammför brasan, jag väntar på att maten ska bli klar så att jag kan skynda mig äta och sen åka. Jag hatar att behöva vänta såhär, det är riktigt jobbigt man vet liksom inte vad man ska göra medans man väntar på att få åka. Inte för att det är så roligt att sitta och åka den där vägen heller men måste man så måste man. Det är ju skillnad om man har någon att prata med men det är nog ingen som har lust att följa med skulle jag tro så jag får försöka klara mig i alla fall. Det är ju inte så farligt långt så det går förhoppningsvis ganska snabbt, in går skapligt bra i alla fall, det är när man ska hem som det är värst för då vill man inget annat än hem.

Min dag har i alla fall såhär långt varit ganska bra men lite seg eftersom man inte har haft så mycket att göra.
Började dagen med en sovmorgon vilket var riktigt skönt eftersom jag inte alls har sovit så bra under denna helg, men nu fick jag igen det. Så sen gick man upp och åt i lugn och ro. Efter de satte man sig vid datorn en liten stund och sen försökte man städa men hann inte göra så mycket innan jag bestämmde mig för att ta en liten sprinngtur. Så jag tog på mig träningskläder och tog en runda, vet inte riktigt hur långt det kan ha varit men lagomt tyckte jag det var så vi får se om jag kanske tar den imorgon med om jag orkar. Så när man kom hem så pustade man ut lite innan man började stretchade och tog en duschen. Så efter det har jag gjort mig iordning och grejat, städe lite mer som jag nu har slutat med eftersom jag inte kommer hinna så mycket mer så det får vänt tills imorgon. Så nu sitter jag här och väntar, men så fort jag ätit så tänker jag åka, orkar inte sitta här och vänta mer nu. Ne nu är maten klar så ska nu skynda mig, ha en trevlig kväll allesammans!


Städa och sen blir det jobb..

Nu har man duschat och gjort sig iordning så nu är det bara att fortsätta städa det som är kvar, segt. Jag har ingen lust alls att göra det, men man måste ju annars blir det bara värre om man väntar längre. Fick nyss ett samtal om jobb så ska åka in till sandviken och jobba lite senare, så då tänkte jag att det skulle vara bra om jag hann städa klart det som var kvar innan jag åker, för annars måste jag hålla på med det imorgon vilket inte skulle vara så roligt. Så när jag är klar med det här så ska jag äta lite och fixa håret och sen är det bara att åka så just nu känner man  sig lite stressad men det ska nog gå bra. Hoppas att kvällen går bra på jobbet, igår gick det bra men man får ju stressa som en tok för att hinna med det som ska göras, vilket inte är så roligt. Så jag tycker dom har lite för mycket att göra där. Ne nu ska jag skynda mig städa upp lite innan jag måste åka, ha en fortsatt trevlig dag!

Hemma efter en springtur!

Nu har jag kommit hem från min lilla springtur, det blev en lagom sträcka idag men det blev ganska jobbigt på slutet eftersom det blåser så mycket. Nästan så man blåser bort när man kliver utanför dörren. 

Just nu sitter jag här i värmen och tar igen mig medans jag äter en frukt. För snart ska jag stretcha och sen hoppa in i duschen, vilket kommer bli riktigt skönt! Jag har i alla fall bestämmt mig för att jag ska försöka hålla igång och springa några dagar i veckan, för man blir så mycket piggare i kroppen efteråt. Så det är något jag verkligen ska försöka jobba på nu! Ne nu ska jag skynda mig stretcha och sen duscha för sjuk har jag ingen lust att bli nu när jag inte har varit så pigg i helgen så det ska jag försöka klara mig ifrån.. Ha det bra allesammans!
 

Måndag 2 november

Hej allesammans, här sitter jag och funderar på om man ska ta sig ut i det kyliga blåsvädret för att spinga lite.
Men har inte riktigt bestämmt mig för om jag ska göra det nu eller senare ikväll, men bäst är nog att ta det nu på en gång när så har man det gjort. I natt har jag sovit helt faktastiskt bra, har inte vaknat en enda gång vilket jag är riktigt glad för. Men vaknade istället tidigt, men jag låg kvar i sängen ett bra tag innan jag bestämde mig för att kliva upp. Har under morgonen städat lite och fixat men jag har fortfarande kvar att göra men det får jag ta sen för nu har jag bestämmt mig för att det blir en liten spring tur nu innan jag ångrar mig. Jag hoppas ni får en bra och trevlig dag allesammans!

Söndag 1 november

Hej allesammans, nu ligger jag här i sängen och bara tar det lugnt. Jag ska om ett tag åka till mormor och morfar, kusinerna ska dit idag. Så det ska bli roligt att få träffa dom!

Gårdagen var riktigt bra förutom att jag hade så ont och lite feber, men det blev lite bättre mot kvällen.
Va till farmor och farfar vid sju tiden och sen skulle jag skjutsa kim till sandviken.
Väntade kvar på han och vid tre tiden fick jag hämta honom och sen var det bara att åka hem. Så kvällen var riktigt bra! Nu ska jag faktiskt ta och göra mig iordning och sen åka till mormor. Ha en trevlig dag allesammans!!

RSS 2.0