kryper nu ner..

Har haft en mysig kväll framför tvn, nu ska jag krypa ner och försöka sova.
Ska ju upp och jobba imorgon och då är det bäst att man är pigg, hoppas ni haft en trevlig dag allesammans.
Sov så sött mina vänner! <3


Härligt med sol..

Härlig dag vi haft idag.
 Det blev mycket sol och bad så nu känner man sig ganska trött. Liggger i soffan och kikar på film.

Jag och syster


Färgat håret..

Ny färgad :) nu blir det mys hela kvällen!



Äntligen hemma!!

Nu har man äntligen kommit hem! Vilket känns riktigt skönt.
Tänkte att jag skulle hoppa in i duschen och göra mig iordning så jag är klar när kim kommer hem. 
ska åka till mamma och pappa en sväng, eftersom pappa fyller så ska vi dit och fira han lite. 
Sen får vi se vad jag hittar på, skulle behöva göra rent akvariet men det känns inte som att jag har nån lust med de, vill bara lägga mig framför en bra film och mysa. Men nu måste jag faktiskt skynda mig lite, hoppas ni haft en trevlig dag..



Måndag 26 juli

God morgon, vaknade för ett tag sen av att chippen vela ut och efter  att jag släppt ut han kunde jag inte somna om så det var lika bra att kliva upp, annars hade man nog varit super trött när klockan ringde. Har i alla fall hunnit med lite saker nu på morgonen, har sminkat mig, varit ut på en ganska lång promenad, sen har jag hunnit plocka undan lite här inne. Så nu är det bara att äta lite frukost innan jag åker, så jäkla skönt att inte behöva stressa för en gångs skull. Annars brukar jag ju sova alldeles för länge. Ne nu har jag inte tid att sitta här mer, ha en trevlig dag allesammans!
 


Söndag 25 juli

Vilken dag!! Fick i alla fall sova i morse, så nu kanske man klarar av att jobba några dagar igen.
Den här veckan är jag bara ledig onsdag, jobbar hela helgen. Det känns inte så speciellt roligt, men Kim åker ju bort nu till helgen och blir borta en vecka så det är bara bra om jag jobbar så jag har något att göra. Det kommer nog bli lite små segt, tur jag har chippen i alla fall.

Idag har jag inte hunnit med så mycket, har städat i stort sätt hela dagen. När vi blev klar la vi oss och kika på film men självklart somnade jag så jag sov nog i två timmar. Va helt slut, orkade knappt rör mig så nu blir det kul att se om man klarar av att sova inatt. Tänkte jag skulle hoppa in i duschen och sen ta en liten promenad innan jag kryper ner. Måste ju försöka komma upp i tid imorgon jag ska ju jobba mellan 7-14.30, ganska bra tid faktiskt. Ne nu ska jag ta och skynda mig lite annrs blir klockan för mycket. Sov så sött allesammns! <3

VILL HA SOL!!!


Lördag 24 juli

Hej allesammans, har precis kommit hem.
Har varit i valbo idag och sen åkte jag och kim ut till storsjön och hälsade på hans föräldrar.
Vi blev där ett bra tag innan åkte hem, synd bara att det blev sånt tråkigt väder, man höll ju på att frysa ihjäl när man skulle hem sen. Chippen var i alla fall super duktig, satt helt stilla i båten. Jag som trodde det skulle bli svårt första gången. När vi kom hem så åkte vi ut på skogen och sladda lite, kasper, daniel och daniel följde med oss, men det slutade med punktering. Så nu ligger jag i soffan och bara myser, är så sjukt trött så jag somnar nog snart. Men jag ska försöka ta en promenad med chippen först, så det är bäst jag gör det nu på en gång. Hoppas ni haft en trevlig dag allesammans, min har i alla fall varit ganska så bra. sov så sött sen!  

Däcket!

Sööta lilla chippen<3


Hemma igen..

Hemma igen, tog en springtur istället för promenaden så nu hade jag tänkt att jag ska krypa ner och försöka sova. Måste ju upp tidigt och jobba imorgon så det är bäst jag försöker i alla fall. Sov sött allesammans..


Söndag 19 juli

Vilket skönt väder det har varit idag, det har ju varit så jäkla varmt dom senaste dagarna så det har varit riktigt skönt väder att jobba i. Just nu sitter jag på altan och har det riktigt skönt, funderar på om jag ska ta en liten promenad och hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig.

I alla fall så har jag inte gjort så speciellt mycket idag, har inte haft någon ork alls. Det känns som att jag håller på att bli sjuk, de blir väl lagomt tills man blir ledig. Har jobbat idag och när jag kom hem städade jag lite och sen har jag inte hunnit med så mycket mer. Har bara legat framför tvn och halv sovit. Ne nu ska jag ta och duscha, sen blir det en promenad. Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans.


Lördag 17 juli

Hej allesammans, just nu sitter jag framför tvn och bara myser.
Känns som att jag kommer somna snart, men de är ju bara bra det eftersom jag ska upp tidigt imorgon.
Sen är det bara en dag till innan jag blir ledig, skönt med två dagars ledighet. Då hoppas jag på sol så man kan åka iväg och sola, man hinner ju aldrig när man jobbar hela tiden så man lär passa på när man är ledig.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, jobbade mellan 7-15 och när jag kom hem tog jag en promenad med chippen och sen följde jag med kim till Järbo eftersom han skulle hämta en bil. Har hunnit med att sova också, hade kunnat sova hela kvällen men de hade jag inte tid med. Har suttit och fixat med naglarna hela kvällen så nu tänkte jag kika på lite tv, ta en promenad med chippen och sen hoppa in i duschen innan jag kryper ner.  
Ha en trevlig kväll allesammans!


God natt!

Nu säger jag god natt!
Upp tidigt och jobba imorgon, så jag bör nog försöka sova.
Sov sött allesammans!


Tvätta bilen..

Nu har jag städat undan lite ätit och grejat, tänkte bara att jag skulle hinna spola av bilden lite och sen ta en långpromenad med hundarna innan jag går och lägger mig. Måste försöka lägga mig tidigt idag så jag är pigg imorgon när jag ska upp och jobba. Skönt att jag är här i Jädraås imorgon och med moa, så dagen kommer nog gå ganska snabbt:) Ne nu ska jag skynda mig ut och fixa iordning bilen innan klockan blir nå mer.
Sov så sött sen allihopa!!


Torsdag 15 juli

Hej allesammans, just nu sitter jag på altan och har det super mysigt.
Det är ju så härligt med sol och värme, så typiskt att man alltid jobbar när det är sånt här väder. Så jag hoppas på regn till helgen när jag ska jobba. I alla fall så har jag inte gjort så mycket de senaste dagarna, har jobbat till tre om dagarna och efter de har jag solat lite och grejat här hemma. Men i tisdags va jag in till valbo, lära lämmna in min telefon som det har blivit nå fel på. Den bara stängdes av och blev kokhet,  sen gick de inte att få på den nå mer. Så det var bara att åka in med den. Och idag har jag haft sovmorgon, riktigt skönt och sen har jag solat hela dan. Men nu måste jag faktiskt sluta, ska plocka ihop lite nu innan kim kommer så jag slipper göra det sen. Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!


Spelar tv spel

Nu ligger jag i soffan och typ halv sover, har varit in till sandviken med mamma och pappa.
Vi solade lite och när jag kom hem sen så åkte jag till mormor och morfar och hälsade på kusinerna.
Det va så länge sen man träffa dom nu men melvin följde med hem till mig när jag åkte hem så nu sitter vi i soffan, han spelar tv spel och jag halv sover. Ne nu måste jag sluta, vi ska gå ut en sväng.


Lördag 10 juli

Hej allesammans, just nu sitter jag och vilar lite. Känner mig riktigt trött idag, kim gick ju upp så tidigt och då gick det ju självklart inte att somna om så jag har inte fått så många timmars sömn inatt. Nu på morgonen har jag städat och badat chippen så snart ska jag försöka föna han och sen klippa lite. Han har ju blivit så långhårig. Sen får vi se vad jag hittar på, tänkte jag skulle försöka ta mig ut och springa i alla fall och städa bilen skulle jag också ha gjort, men det är ju en dag imorgon med så jag ska nog hinna. Ne nu ska jag skynda mig innan chipp blir galen här, han försöker ju springa sig torr. Hoppas ni får en bra dag allesammans!


Kan inte sova!!

Vilken jäkla kväll, det är helt otroligt!! klockan är snart tre och jag kan inte soova!!:(
I alla fall så gjorde jag inte så speciellt mycket igår, skjutsade syster till ockelbo och sen va det bara att skynda sig hem till solen. Solade och bada tills kim kom hem och då städade vi och fixa i stort sätt hela kvällen, åt och kikade på film. Så det blev inte så mycket gjort för mig. Just nu ligger jag i sängen och kan inte sova, kim snarkar så fruktansvärt så jag tror jag blir tokig snart!! Men jag tänkte att jag ska gå ut en sväng med chippen så kanske det är lättare att somna när jag kommer in igen, det är riktigt jobbigt att bara ligga vaken och fundera över en massa saker. Men jag ska skynda mig ut nu så kanske jag hinner somna innan klockan blir allt för mycket.
Hoppas ni andra sover sött!!

Se så liten min älskling va<3



Du är så otroligt fin!!<3




JOBB JOBB JOBB

Hej allesammans, kom precis hem och har ätit lite mat så ska snart iväg och jobba igen. Men nu när jag la mig i sängen så blev jag så jäkla trött, så frågan är om jag tar mig upp igen. Idag är jag i alla fall helt själv här i Jädraås och jobbar, hon jag skulle jobba med hade visst blivit sjuk.  Så jäkla typiskt och jag som tycker det är så tråkigt att vara själv, man har ju ingen att prata med:( Så den här dagen kommer nog gå riktigt segt. Ne nu ska jag faktiskt ta och fixa lite och sen jobba vidare så klockan blir tre snart och jag får gå hem och sola. Hoppas att solen håller sig kvar bara. Ha en trevlig dag allesammans!!
 


Vilken dag !!

Vilken härlig dag! Men det började inte så bra, hade så svårt att sova och vaknade typ hela tiden.
Och sen när klockan ringde orkade jag knappt ta mig ur sängen. Men tillslut tog jag mig upp och gjorde mig iordning för att skjutsa iväg chippen till mamma och pappa och sen åkte jag ner till ockelbo.
Fick jobba i åmot idag, det är riktigt skönt att man inte är på ett och samma ställe hela tiden, för då har man nog blivit ganska trött. I alla fall så skyndade jag mig hem när jag slutade och la mig på altan och solade, riktigt skönt. men så typiskt att det ska vara fint väder när man jobbar, men imorgon är det ju sista dagen sen blir jag ledig hela helgen. Ska bli riktigt skönt, det var riktigt länge sen jag var ladig en hel helg nu.

Sen har jag varit upp till syster och badat lite, men shit va kallt det va!! skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk, ligger i alla fall i sängen och vilar nu. Tänkte att jag skulle plocka iodning lite men det får vänta en liten stund till och sen ska jag försöka ta mig ut och springa lite när det har blivit lite kallare ut. Ne nu har jag inte tid med det här längre, hoppas ni haft en trevlig dag allesammans!


Sov sött allesammans!

Kom precis in, har varit ut en snabbis med chippen. Och nu tänkte jag att jag skulle försöka sova, så man kan ju hoppas på att man somnar i tid idag i alla fall så jag slipper vara helt slut imorgon när jag ska upp. Fattar inte vad det är för fel när jag inte kan sova, kan ju ligga vaken fler timmar innan jag somnar. Jag som alltid har varit så trött på kvällarna förut. Ne nu lär jag sluta om jag ska hinna skölja ur håret innan jag kryper ner, annars står det nog åt alla håll och kanter imorgon och det har jag verkligen inte tid med. Sov så sött allesmmans, hoppas ni haft en toppen dag och morgondagen blir lika bra!


Tänk så roligt vi hade det jessica, saknar dig!!


Tisdag 6 juli

Vilken dag!! Har varit så fruktansvärt trött hela dagen, men jag får ju skylla mig själv.
Kunde inte somna fören vid två igår, så det var inte så konstigt att jag var helt slut när jag skulle kliva upp halv sex i morse. Men idag ska jag försöka krypa ner i tid, så jag slipper vara såhär imorgon med.
Idag har jag i alla fall jobbat mellan 7-14.30 och efter det tog jag en springtur och hämtade lilla chippen. Sprang hem och tog en dusch sen blev det en promenad med min lilla älskling. Efter det har jag inte hunnit med så mycket mer, har typ städat hela kvällen. Men jag har äntligen blivit klar nu så jag har precis lagt mig i soffan. Det här behövde jag verkligen, men innan jag får sätta mig och kika på en film så ska jag ta en kvällspromenad med chippen så jag slipper gå så långt senare. Hoppas ni haft en trevlig dag allesammans!



Du är så otroligt fin!! <3 


RSS 2.0